Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως ειναι τα παιχνιδια που οταν τα εγκαταστησεις δεν χρειαζεσαι internet για να τα παιξεις.

για το spotify νομιζω χρειαζεσαι internet.

Δηλαδή θες μια εφαρμογή που να έχει μέσα της αποθηκευμένα χιλιάδες τραγούδια?

Τι νόημα έχει αυτό το πράμα?

Κατέβασέ τα, αποθήκευσε τα στην sd και άκουγέ τα με έναν media player.

Επιπλέον έτσι θα έχεις αποθηκευμένα αυτά που σου αρέσουν και όχι χιλιάδες άλλα να πιάνουν χώρο.

• Like 1
  • Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω

κατι αλλο τωρα

σε μια εφαρμογη με radio... μου εβγαλε μηνυμα σχετικο με ιο. 

ειναι ετσι η το βγαζει για να αγορασεις antivirus ?

Δημοσ.

ευχαριστω

κατι αλλο τωρα

σε μια εφαρμογη με radio... μου εβγαλε μηνυμα σχετικο με ιο. 

ειναι ετσι η το βγαζει για να αγορασεις antivirus ?

μήπως δεν σου έβγαλε μήνυμα για ιό αλλά είναι διαφήμιση; Είναι στο πλαίσιο που εμφανίζονται και οι υπόλοιπες διαφημίσεις; 

Γενικά antivirus εγώ δεν προτείνω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται 

• Like 1
Δημοσ.

έχει κανείς να προτείνει κανα καλό εθιστικό παιχνιδάκι ?
μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα , αλλα ιδιαιτέρως αυτά που πιάνεις τέρατα ή φτιάχνεις στρατό κλπ
και με κάρτες ofc

πχ monster warlord 

Δημοσ.

μήπως δεν σου έβγαλε μήνυμα για ιό αλλά είναι διαφήμιση; Είναι στο πλαίσιο που εμφανίζονται και οι υπόλοιπες διαφημίσεις; 

Γενικά antivirus εγώ δεν προτείνω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται 

το εβγαλε χαμηλα και ελεγε οτι εχει ιο και αν θελω να το καθαρισω.αλλα νομιζω πως το λεει για το λογο που ειπα παραπανω

tuneln radio λεγεται

Δημοσ.

το εβγαλε χαμηλα και ελεγε οτι εχει ιο και αν θελω να το καθαρισω.αλλα νομιζω πως το λεει για το λογο που ειπα παραπανω

tuneln radio λεγεται

κατά 99% είναι το πλαίσιο των διαφημίσεων αλλά όπως και να έχει το αγνοείς 

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ?

Δημοσ.

Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ?

Μαλλον όχι αλλα τι νοημα θα εχει αν εχεις διαφορετικούς ηχους για άλλες επαφες ?

Δημοσ.

πες οτι εισαι σε μια συναντηση και εχεις το κινητο στην τσεπη και θελεις απλα να κανει ενα μικρο ηχο απλα να τον ακουσεις μονο εσυ και οχι να χτυπαει τραγουδια κλπ ουτε να κανει συνεχεια δονηση 

Δημοσ.

ξέρει κανεις τι ακριβείς ρυθμίσεις της hol για να εισαγεις το λογαριασμο email στο κινητο;

το mail της hol ηταν μεσω hotmail παλια και τωρα μεσω outlook. οποτε λογικα με τις ρυθμισεις του outlook θα δουλευει

• Like 1
Δημοσ.

το mail της hol ηταν μεσω hotmail παλια και τωρα μεσω outlook. οποτε λογικα με τις ρυθμισεις του outlook θα δουλευει

τζιφος τελικα..εβαλα το στοιχεια του outlook στην εφαρμογη mail αλλα τιποτα..η πλακα ειναι πως αν κατεβασεις την εφαργογη outlook λειτουργει κανονικα..

Δημοσ.
Η εφαρμογή μας ανανεώθηκε, και αυτή τη φορά για τα καλά! Νέα γραφικά με υψηλότερη ανάλυση για όλα τα κινητά και tablet και 4 νέα παιχνίδια για όλους τους Ποκαχολικούς μας φίλους! 

Τι νέο υπαρχει στην έκδοση 2.0

- Καινούργια γραφικά με υψηλότερη ανάλυση και μεγαλύτερο μέγεθος

- 3 Νέα Παιχνίδια αποκλειστικά για την mobile/tablet έκδοση: Μαύρη Χήρα, Ρώσικη Ρουλέτα και Σιδηρόδρομος

- 1 Νέο Παιχνίδι: Γωνία

- Διάφορες μικρές διορθώσεις

Pokaholic Team

Είσαι κι εσύ Ποκαχολικός;;;

android10.jpg            android09.jpg

android14_10inch_tablet.jpg

android15_10inch_tablet.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...