funbreaker Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 οπως ειναι τα παιχνιδια που οταν τα εγκαταστησεις δεν χρειαζεσαι internet για να τα παιξεις. για το spotify νομιζω χρειαζεσαι internet. Δηλαδή θες μια εφαρμογή που να έχει μέσα της αποθηκευμένα χιλιάδες τραγούδια? Τι νόημα έχει αυτό το πράμα? Κατέβασέ τα, αποθήκευσε τα στην sd και άκουγέ τα με έναν media player. Επιπλέον έτσι θα έχεις αποθηκευμένα αυτά που σου αρέσουν και όχι χιλιάδες άλλα να πιάνουν χώρο. 1
mastor10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 + στο spotify μπορεις να βαλεις να στα κατεβασει κιολας για να τα ακους οταν δεν εχεις νετ
lefter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω κατι αλλο τωρα σε μια εφαρμογη με radio... μου εβγαλε μηνυμα σχετικο με ιο. ειναι ετσι η το βγαζει για να αγορασεις antivirus ?
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστω κατι αλλο τωρα σε μια εφαρμογη με radio... μου εβγαλε μηνυμα σχετικο με ιο. ειναι ετσι η το βγαζει για να αγορασεις antivirus ? μήπως δεν σου έβγαλε μήνυμα για ιό αλλά είναι διαφήμιση; Είναι στο πλαίσιο που εμφανίζονται και οι υπόλοιπες διαφημίσεις; Γενικά antivirus εγώ δεν προτείνω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται 1
nicoc89 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 έχει κανείς να προτείνει κανα καλό εθιστικό παιχνιδάκι ?μου αρέσουν σχεδόν τα πάντα , αλλα ιδιαιτέρως αυτά που πιάνεις τέρατα ή φτιάχνεις στρατό κλπκαι με κάρτες ofcπχ monster warlord
lefter Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 μήπως δεν σου έβγαλε μήνυμα για ιό αλλά είναι διαφήμιση; Είναι στο πλαίσιο που εμφανίζονται και οι υπόλοιπες διαφημίσεις; Γενικά antivirus εγώ δεν προτείνω, δεν νομίζω ότι χρειάζεται το εβγαλε χαμηλα και ελεγε οτι εχει ιο και αν θελω να το καθαρισω.αλλα νομιζω πως το λεει για το λογο που ειπα παραπανω tuneln radio λεγεται
alexzzz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 το εβγαλε χαμηλα και ελεγε οτι εχει ιο και αν θελω να το καθαρισω.αλλα νομιζω πως το λεει για το λογο που ειπα παραπανω tuneln radio λεγεται κατά 99% είναι το πλαίσιο των διαφημίσεων αλλά όπως και να έχει το αγνοείς
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να ορισω προφιλ κουδουνισματος πχ να χτυπαει μονο μια φορα με εναν ηχο απο οποιον και να παιρνει και ας εχω βαλει ξεχωριστους ηχους σε καθε επαφη ? Μαλλον όχι αλλα τι νοημα θα εχει αν εχεις διαφορετικούς ηχους για άλλες επαφες ?
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 πες οτι εισαι σε μια συναντηση και εχεις το κινητο στην τσεπη και θελεις απλα να κανει ενα μικρο ηχο απλα να τον ακουσεις μονο εσυ και οχι να χτυπαει τραγουδια κλπ ουτε να κανει συνεχεια δονηση
gsisr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανεις τι ακριβείς ρυθμίσεις της hol για να εισαγεις το λογαριασμο email στο κινητο;
giorgolavos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 ξέρει κανεις τι ακριβείς ρυθμίσεις της hol για να εισαγεις το λογαριασμο email στο κινητο; το mail της hol ηταν μεσω hotmail παλια και τωρα μεσω outlook. οποτε λογικα με τις ρυθμισεις του outlook θα δουλευει 1
gsisr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 το mail της hol ηταν μεσω hotmail παλια και τωρα μεσω outlook. οποτε λογικα με τις ρυθμισεις του outlook θα δουλευει τζιφος τελικα..εβαλα το στοιχεια του outlook στην εφαρμογη mail αλλα τιποτα..η πλακα ειναι πως αν κατεβασεις την εφαργογη outlook λειτουργει κανονικα..
torrero007 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2013 Η εφαρμογή μας ανανεώθηκε, και αυτή τη φορά για τα καλά! Νέα γραφικά με υψηλότερη ανάλυση για όλα τα κινητά και tablet και 4 νέα παιχνίδια για όλους τους Ποκαχολικούς μας φίλους! Τι νέο υπαρχει στην έκδοση 2.0 - Καινούργια γραφικά με υψηλότερη ανάλυση και μεγαλύτερο μέγεθος - 3 Νέα Παιχνίδια αποκλειστικά για την mobile/tablet έκδοση: Μαύρη Χήρα, Ρώσικη Ρουλέτα και Σιδηρόδρομος - 1 Νέο Παιχνίδι: Γωνία - Διάφορες μικρές διορθώσεις Δείτε τo Pokaholic στο Google Play Pokaholic Team Είσαι κι εσύ Ποκαχολικός;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα