Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα),

θελω να μου εξηγησετε σε τι χρησιμευει το greenfy..(πως το χρησιμοποιω,το κινητο μ ειναι root)

και καποια αλλη εφαρμογη ηθελα την οποια αυτην την στιγμη δεν την θυμαμαι :P

cerberus!το καλυτερο του ειδους του! 

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Greenify βάζει σε hibernation όποιες εφαρμογές επιλέγεις έτσι ώστε να μην τρέχουν στο παρασκήνιο και τρώνε πόρους συστήματος, μπαταρία κτλ.

Η διαφορά του με άλλα είναι ότι δεν κάνει freeze την εφαρμογή οπότε αν θες την τρέχεις κατευθείαν και μετά αυτό αυτόματα (αν είσαι root) την βάζει πάλι σε hibernation.

Η μόνη προσοχή που θέλει είναι να μην βάλεις σε hibernation κάτι "λειτουργικό", π.χ. clock, phone dialer, sms...

• Like 2
Δημοσ.

Καποιο καλο προγραμμα backup που να μπορεις να επαναφερεις ακομα και τις ρυθμίσεις σε ενα προγραμμα ή παιχνιδι ή οτιδηποτε αλλο εκτος του helium για κινητα που δεν εχουν γινει ρουτ εχετε να προτεινετε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα!ψαχνω εφαρμογη που ναναι αντικλεπτικη,δλδ αν σου τσιμπησουν το κινητο,να το εντοπισεις..(αν υπαρχει καποιο και χωρις internet θατan μπομπα),

θελω να μου εξηγησετε σε τι χρησιμευει το greenfy..(πως το χρησιμοποιω,το κινητο μ ειναι root)

και καποια αλλη εφαρμογη ηθελα την οποια αυτην την στιγμη δεν την θυμαμαι  :P

cerberus!το καλυτερο του ειδους του! 

εβαλα το cerberus,παταω για να κανω το πιο απλο δλδ να εντοπισει το κινητο αλλα μ λεει οτι ολες οι υπηρεσιες ειναι απενεργοποιημενες :/

παντως οτι ειχε μεσα στις ρυθμισεις της εφαρμογες τα ενεργοποιησα...

Εdit:τελικα το βρηκα ολα μια χαρα..τωρα το θεμα ειναι να παρω μια παυπαλ να αγορασω την εφαρμογη γιατι φαινεται να αξιζει

Και οσον για την εφαρμογη που δεν θυμωμουν..ψαχνω μια ωστε να μπορω να βαζω σε καθε σελιδα του κινητου και απο αλλη φωτο..

δηλαδη 3 καρτελες-οθονες εχει το κινητο;καθε φορα που περιστρεφω να παω στην αλλη οθονη θελω διαφορετικη φωτο..

Υ.Γ.το κινητο θυμιζω ειναι root με cm 10.2

Επεξ/σία από euxoulhs
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το HTC One και ψάχνω μια εφαρμογή να κάνει ayt;omata backup κυρίως τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού σε κάποια cloud υπηρεσία - κατά προτίμηση google drive. Για να μπορώ πχ να τα βλέπω κατευθείαν από το PC χωρίς να το κάνω χειροκίνητα...

Κατά περίεργο τρόπο υπάρχει επιλογή και ανεβαίνουν όλες οι φωτογραφίες αυτόματα στο Google+ αλλά όχι στο Drive!!!

Κατέβασα το G Cloud Backup για παράδειγμα που κάνει αυτό που θέλω αλλά σε δικό του χώρο που σε περιορίζει στο 1GB εκτός αν αγοράσεις παραπάνω (δεν είναι ακριβό, αλλά αφού έχω 40GB στο google drive γιατί να μην χρησιμοποιήσω αυτά??!!)

Ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω το HTC One και ψάχνω μια εφαρμογή να κάνει ayt;omata backup κυρίως τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού σε κάποια cloud υπηρεσία - κατά προτίμηση google drive. Για να μπορώ πχ να τα βλέπω κατευθείαν από το PC χωρίς να το κάνω χειροκίνητα...

Κατά περίεργο τρόπο υπάρχει επιλογή και ανεβαίνουν όλες οι φωτογραφίες αυτόματα στο Google+ αλλά όχι στο Drive!!!

Κατέβασα το G Cloud Backup για παράδειγμα που κάνει αυτό που θέλω αλλά σε δικό του χώρο που σε περιορίζει στο 1GB εκτός αν αγοράσεις παραπάνω (δεν είναι ακριβό, αλλά αφού έχω 40GB στο google drive γιατί να μην χρησιμοποιήσω αυτά??!!)

Ευχαριστώ

δες εδω

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfl.tbp

• Like 2
Δημοσ.

χωρις ροοτ δεν μπορεις να κανεις αυτο που ζητας

Μπορεις αλλα μονο με το προγραμμα helium τουλαχιστον ειναι το μοναδικο προγραμμα που προσφερει πληρες backup/restore των περισσοτερων εφαρμογων που εχεις στο κινητο σου.

Προσωπικα δεν εχω βρει καποιο αλλο προγραμμα που να κανει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πληρες backup/restore εννοειτε ακομα και τις ρυθμησεις καθε προγραμματος χωρις να ειναι ρουτ το κινητο σου.

Και εγώ αυτό νομίζω.

Root + Titanium Backup η καλύτερη λύση.

Δεν αντιλεγω γιατι το εχω δοκιμασει και πραγματικα εινα απιστευτο εργαλειο πληρες backup/restore αλλα το μεγαλο μειονεκτιμα του ειναι οτι χρειαζεται ρουτ και εγω που εχω samsung galaxy s4 αν το κανω ρουτ χανω την εγγυηση του κινητου γιατι θα γραψει ο μετρητης knox.

Δημοσ.

Ψάξτo λίγο αυτό στο Myphone κυκλοφορεί οδηγός για root του S4 που δεν βρίσκει στον μπάτσο knox.

edit: το βρήκα εγώ για σένα καλή ανάγνωση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5013278#post5013278

Έτσι είναι. Επίσης και με 4.4.2 μπορείς να κάνεις root χωρίς να γράψει ο knox αρκεί να μην την έχεις περάσει ακόμα.

Οδηγίες Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

καλησπερα ξέρετε κανένα προγραμμα το οποίο να συνδυάζει alla in one   messenger δηλαδή όπως το hub τον 

BlackBerry 

σε ενα προγραμμα να βάζω τους λογαριασμούς μου από fb, skype, και  sms και να έρχονται ολα τα μηνύματα σε αυτο το προγραμμα  έχοντας τη δυνατότητα να απαντήσω μεσώ αυτού  

χωρίς να χρειάζεται  να ανοιξω  ξεχωριστά το fb και ξεχωριστά το skype 

υπαρχει τιποτα τετοιο? 

Δημοσ.

Ειχα το Applock 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.domobile.applock

που ηταν πολύ καλο και μπορουσα με κωδικο να κλειδωνω επι μερους εφαρμογες ή και ολες μαζι

Εκανε αναβαθμιση εκδοσης και ενώ λεει ότι κλειδωσε δεν κλειδωνει τις εφαρμογες

Κανω κατι λαθος ?

Υπαρχει άλλη εφαρμογή παρομοια να κλειδωνει με κωδικο το κινητο ?

Ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...