Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ωραία έστω με ανοιχτό 3g και gps υπάρχει κάποιο πρόγραμμα; Στο iphone του αδερφού μου μέσω του cloud μπορείς απο το pc να εντοπίσεις το κινητό κάτι τέτοιο ζητάω . Απλά αν ήταν με κλειστό το 3g ακόμα καλύτερα όπως πχ λειτουργούν μερικά gps χωρίς 3g (sygic) εχω το Cerberus ! νομιζω το καλυτερο στο ειδος του! και ακομη και αν εχεις κλειστο 3g/wifi μπορεις να στειλεις sms για να το ενεργοποιησεις 1
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μπορώ να δω και απο υπολογιστή που βρίσκεται σε κάποιο απο αυτά τα 2;
kostass__ Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μπορώ να δω και απο υπολογιστή που βρίσκεται σε κάποιο απο αυτά τα 2; ενεργοποιεις το wifi οπως ειπε ο φιλος με sms και μετα μπαινεις εδω και του αλλαζεις τα φωτα βλεπεις που ειναι τραβας φωτογραφιες ανοιγεις συνεγερμο κτλ. οποτε ναι μεσω υπολογιστη μπορεις...
funbreaker Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Υποθέτω όμως πως το cerberus παίρνει δεδομένα στίγματος και από το gps και από το δίκτυο για αύξηση της ακρίβειας. Δεν κατάλαβα γιατί ο φίλος που ρώτησε θέλει δεδομένα θέσης προερχόμενα μόνο από GPS. Αν το ζήτησε αυτό επειδή τα δίκτυα παίζει να είναι κλειστά όταν το χάσει, το πρόβλημα απαντήθηκε ήδη: ενεργοποιούνται με κάποιο sms.
padelis71992 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Οκ ευχαριστώ πολύ το βρήκα μεσω του gmail και του προγράμματος που έδωσε ο angmar.
christopher0016 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 επειδη εχει γεμισει η μνημη του κινητου μ ξερει κανεις πως μπορω να περασω της εφαρμογες που εχω στην sdcard και να λειτουργουν απο εκει? το κινητο μου ειναι ενα samsung galaxy s duos και ειναι rooted
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πηγαινε στο μενου Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> διαχειριστής εφαρμογών Και σε καθε εφαρμογη εχει την επιλογη "μετακ. στην καρτα sd" απλα διαλεγεις αυτο και καθαρισες.
a400 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο
gesamgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Υπάρχει εφαρμογή για σεισμό με ενημέρωση το πολυ σε 10 λεπτά με ήχο μετά το σεισμό; Όσες εχω δοκιμάσει μετά απο μιάμιση ώρα κάνουν ήχο πριν 10 λεπτα απο το σεισμο εχει τιποτα? 2
a400 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 10 λεπτά μετά λέω χαχα αν ήταν για πριν θα ήταν το τέλειο !!!
BELL Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οταν στελνεις απο το pc εντολη στο cerberus για εναρξη παρακολουθησης χρεωνεσαι το μηνυμα?θεωρειται sms?
euxoulhs Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 οταν στελνεις απο το pc εντολη στο cerberus για εναρξη παρακολουθησης χρεωνεσαι το μηνυμα?θεωρειται sms? οχι δεν χρεωνεσαι
viper2005 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πασες? Αs in? Δεν θελεις προγραμμα per se παντως, θελεις πληκτρολογιο. Πολλα εχουν, το swype (που χρησιμοποιω εγω) ειναι ενα απο αυτα. το διορθωσα. on that note δεν πεφτει hatin για το swype? thanks
christopher0016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πηγαινε στο μενου Ρυθμίσεις -> περισσότερα -> διαχειριστής εφαρμογών Και σε καθε εφαρμογη εχει την επιλογη "μετακ. στην καρτα sd" απλα διαλεγεις αυτο και καθαρισες. thanks αλλα δεν υπαρχει η επιλογη μετακινηση αλλος τροπος υπαρχει?
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το διορθωσα. on that note δεν πεφτει hatin για το swype? thanks Εχω ακουσει διαφορα, αλλα προσωπικα δεν εχω θεμα να σου πω την αληθεια. Πρεπει να εχει trial, κανε ενα τσεκ. Αλλο δημοφιλες ειναι το Swift Key αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχει κορεκτορα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα