arma1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εφαρμογη για καρτοπρογραμμα wind ποιο ειναι? ελεγχος data - υπολοιπο κλπ κλπ 1
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 εφαρμογη για καρτοπρογραμμα wind ποιο ειναι? ελεγχος data - υπολοιπο κλπ κλπ καρτοσύνδεση εννοείς? δεν υπάρχει. μόνο για το f2g 1
Street-Fighter Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πολύ καλή! Thanx! keepass opensource ασφαλες και σε ολα τα os.
giannis97 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ!
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voimore https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utel.utelcb Πλακα πλακα εχω πεσει σε αυτες, αλλα ΔΕΝ τις εχω δοκιμασει. Αν το κανεις και εχεις αποψη ποσταρε 1
angmar Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Φυσικά μην ξεχνάμε ότι και το Skype προσφέρει VOIP κλήσεις. 1
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Δημοσ. 19 Μαΐου 2014 Έχουμε κανά καλο audio/video player που να διαβάζει απο FTP ή samba? Thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εχω το samsung galaxy S4 με την τελευταια εκδοση 4.4.2 και ενώ κανω αποσυνδεση από την εφαρμογή του Facebook στο κινητο o Messenger παραμενει σε συνδεση χωρις δυνατοτητα αποσύνδεσης .Υπαρχει καποια λυση ??Ευχαριστω
ocelotgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ! Για client κατεβασε το MobileVOIP, κ κανε ενα λογαριασμο στο voipyo 1
unique Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 καλημεραυπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να απαγορευσω την προσβαση στο ιντερνετ (ειτε με wifi ειτε με gprs) σε καποιες εφαρμογες ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 καλημερα υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να απαγορευσω την προσβαση στο ιντερνετ (ειτε με wifi ειτε με gprs) σε καποιες εφαρμογες ? droidwall αλλα θελει root
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 τοτε δεν ξερω κατα ποσο μπορεις να το κανεις αυτο! βρηκα αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netspark.firewall 1
arma1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 λεβεντες, ψαχνω καποια δοκιμασμενη εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορικου πιατου, εχετε να προτεινετε κατι που να ειστε ευχαριστημενοι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα