Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ!

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να κάνω κλήσεις σε άλλα κινητά; αλλά να μην έχουν την εφαρμογή και εκείνοι, και να μην χρειάζεται να ανοίξουν το wifi! μόνο εγώ!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voimore

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.utel.utelcb

Πλακα πλακα εχω πεσει σε αυτες, αλλα ΔΕΝ τις εχω δοκιμασει. Αν το κανεις και εχεις αποψη ποσταρε :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το samsung galaxy S4 με την τελευταια εκδοση 4.4.2 και ενώ κανω αποσυνδεση από την εφαρμογή του Facebook στο κινητο o Messenger παραμενει σε συνδεση χωρις δυνατοτητα αποσύνδεσης .

Υπαρχει καποια λυση ??

Ευχαριστω

Δημοσ.

Για client κατεβασε το MobileVOIP, κ κανε ενα λογαριασμο στο voipyo ;)

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να απαγορευσω την προσβαση στο ιντερνετ (ειτε με wifi ειτε με gprs)

σε καποιες εφαρμογες ?

• Moderators
Δημοσ.

καλημερα

υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορω να απαγορευσω την προσβαση στο ιντερνετ (ειτε με wifi ειτε με gprs)

σε καποιες εφαρμογες ?

droidwall αλλα θελει root

Δημοσ.

λεβεντες, ψαχνω καποια δοκιμασμενη εφαρμογη για ρυθμιση δορυφορικου πιατου, εχετε να προτεινετε κατι που να ειστε ευχαριστημενοι?? 

Δημοσ.

Σκεψου το σαν να εισαι απλος χρηστης στα windows και να εισαι admin.

Ε το ρουτ στην ουσια ειναι σαν να εισαι admin στο κινητο και μπορεις να πειραξεις τα παντα μα τα παντα στο κινητο χωρις περιορισμους.

Οποιοδηποτε android κινητο οταν αγοραζεις το κινητο το χρησιμοποιείς σαν απλος χρηστης.

Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το χω με το ψαξιμο εφαρμογων για το κινητο και εχω βαρεθει να κατεβαζω ιους, κλπ, θα ρωτησω εδω μηπως ξερει κανεις.

Θελω μια εφαρμογη-χρονομετρο, που να μπορω να τη βαλω να χτυπαει ανα 20" και 10" εναλλαξ. Δηλαδη να χτυπαει στα 20", μετα στα 30", μετα στα 50", στα 60", στα 80", στα 90", στα 110", στα 120", κλπ.

Η εστω αν δε γινεται να δωσεις την εντολη να χτυπαει εναλλαξ ανα 20" και 10", αν υπαρχει κανενα που να μπορεις να του βαλεις απ'την αρχη σε ποιους χρονους θελεις να χτυπησει εναν-εναν, να το κανω manually.

(εχω ενα Samsung Galaxy Fit S5670)

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη μαλλον δεν το χω με το ψαξιμο εφαρμογων για το κινητο και εχω βαρεθει να κατεβαζω ιους, κλπ, θα ρωτησω εδω μηπως ξερει κανεις.

Θελω μια εφαρμογη-χρονομετρο, που να μπορω να τη βαλω να χτυπαει ανα 20" και 10" εναλλαξ. Δηλαδη να χτυπαει στα 20", μετα στα 30", μετα στα 50", στα 60", στα 80", στα 90", στα 110", στα 120", κλπ.

Η εστω αν δε γινεται να δωσεις την εντολη να χτυπαει εναλλαξ ανα 20" και 10", αν υπαρχει κανενα που να μπορεις να του βαλεις απ'την αρχη σε ποιους χρονους θελεις να χτυπησει εναν-εναν, να το κανω manually.

(εχω ενα Samsung Galaxy Fit S5670)

δες αυτο

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.tabata.tabatatimer_lite

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...