Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειάζομαι το πιο γρήγορο και ελαφρύ contacts app που υπάρχει.

Έχω κάπου 6 χιλιάδες επαφές συγχρονισμένες στο gmail και θέλω κάτι που να δώσει περισσότερη σπιρτάδα.

Είμαι σε stock 4.1.2.

• Moderators
Δημοσ.

Έχω κάπου 6 χιλιάδες επαφές συγχρονισμένες στο gmail και θέλω κάτι που να δώσει περισσότερη σπιρτάδα.

Είμαι σε stock 4.1.2.

εγω χρησιμοποιω το ex dialer. δοκιμασε το

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

εγω χρησιμοποιω το ex dialer. δοκιμασε το
Auto εχω κ ψάχνω να το αντικαταστήσω!Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush

αν δεν σου  ειναι γρηγορο αυτο δεν ειναι κανενα

• Like 1
Δημοσ.

Φαίνεται πολύ γρήγορο, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Να το περάσω στην sd κάρτα ή θα χάσω σε ταχύτητα;

Δημοσ.

καμια ελληνικη εφαρμογη που να δειχνει ποτε ειναι ο καθε αγωνας ολου του μουντιαλ αλλα και τις βαθμολογιες,υπαρχει;

μεχρι στιγμης εχω βρει ξενες εφαρμογες..

@christopher0016

αν δεν κανω λαθος πρεπει να βαλεις custom kernel που να δινεται αυτη η δυνατοτητα..

ΑΛΛΑ να ξερεις..

Οverclocking cpu=μικροτερη διαρκεια μπαταριας+μεγαλητερες τιμες στις θερμοκρασιες ;)

Δημοσ.

Είμαι σε stock 4.1.2.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.pixelrush

αν δεν σου  ειναι γρηγορο αυτο δεν ειναι κανενα

Άψογο! Πολλά ευχαριστώ.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Moderators
Δημοσ.

o/c  γινεται να κανω στο κιν μου?  εχω ενα samsung galaxy s duos  4.0.4    rooted

Ανοιξε νεο θεμα παρακαλω.

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδια προχθες μπηκα σε ενα απο αυτα τα site ξερεται, βασικα με το που μπηκα μου πεταξε ενα παραθηρακη που ελεγε lg υπαρχει ιος και κατι τετοια δεν μπρολαβα να τα διαβασω ολα, σκαλωσα πατισα με τη μια homescreen εκλεισα το chrome εκανα εκαθαρηνση ιστορικου και το αφησα ετσι. Πρεπει να φοβαμαι για κατι? Εχετε να μου προτεινεται κανενα antivirus για να βαλω στο κινητο? Η δεν παιζει τιποτα ολα θα ειναι μια χαρα. Το nexus 5 εχω αμα σας διευκολινει σε κατι.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια προχθες μπηκα σε ενα απο αυτα τα site ξερεται, βασικα με το που μπηκα μου πεταξε ενα παραθηρακη που ελεγε lg υπαρχει ιος και κατι τετοια δεν μπρολαβα να τα διαβασω ολα, σκαλωσα πατισα με τη μια homescreen εκλεισα το chrome εκανα εκαθαρηνση ιστορικου και το αφησα ετσι. Πρεπει να φοβαμαι για κατι? Εχετε να μου προτεινεται κανενα antivirus για να βαλω στο κινητο? Η δεν παιζει τιποτα ολα θα ειναι μια χαρα. Το nexus 5 εχω αμα σας διευκολινει σε κατι.

Δεν υπαρχει ιος στο android και iphone να αγορασεις το ιδιο θα σου βγαλει για διαφημιση.Κοψε τις τσοντες :P

• Like 1
Δημοσ.

καμια σχεση περι τσοντας που λενε οι απο κατω,

απλα ειναι διαφημησεις και θα σου πεταγονται διαφορα τετοια..

δεν πρεπει να φοβασαι,το κινητο δεν ειναι  υπολογιστης για να βαλεις antivirus,αυτα που σου πεταγονται απλα ειναι διαφημισεις,πατας τα ''χ'' ή τα ''no thanks'' και τελειωνει η καθε διαφημηση..

its so easy B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...