Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αγαπητοι τα οφφτοπικ εφυγαν. Εδω συζηταμε μοναχα για εφαρμογες android. Keep it clean και ανοίξτε νεο θέμα αν θέλετε κατι που δεν εχει να κανει με εφαρμογή.

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα gps navigation πρόγραμμα αλλά για επαγγελματίες οδηγούς?

Εννοώ να μπορείς να δηλώσεις ύψος και μάκρος οχήματος και γενικώς ποιο πολλές λεπτομέρειες για το σχεδιασμό διαδρομής που θα σου φτιάξει.

Sygic Truck Navigation

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.truck

Δημοσ.

Εχει νσ προτεινει κανεις κανενα diary/journal, καπως vintage; δηλαδη να φαινεται σαν τετραδιο με γραμμες, αλλα να μπορεις να βαλεις και φωτο και κωδικο ασφαλειας

• Moderators
Δημοσ.

Εχει νσ προτεινει κανεις κανενα diary/journal, καπως vintage; δηλαδη να φαινεται σαν τετραδιο με γραμμες, αλλα να μπορεις να βαλεις και φωτο και κωδικο ασφαλειας

δες αυτο μηπως σου κανει

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.nakvic.dromoris&hl=el

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πολυ ωραιο, spec, αλλα οταν το γυρναω στα ελληνικα το τελικο σιγμα το εμφανιζει ως συμβολο. Κι αυτο το ειδα κ σ αλλες apps

θες να βαλεις ενα screenshot γιατι εγω δεν εχω θεμα με τα ελληνικα

Δημοσ.

Λοιπόν λοιπόν έχουμε θέμα εδώ. Αν δεν βρεθεί λύση ή αλλάζω λειτουργικό ή κάθομαι να προγραμματίσω εγώ ο ίδιος την εφαρμογή.

Θέλω μια εφαρμογή που να παίζει μουσική. Τα τραγούδια που έχω στην SD Card μου. Όταν περνάω τα κομμάτια από το pc τα περνάω στον φάκελο Music που μου βγάζει. Και τα περνάω σε φακέλους χωρισμένους ανάλογα με το είδος της μουσικής. Ε λοιπόν με αυτές της κατηγορίες θέλω να μου τις εμφανίζει και ο player στο κινητό. Αντί για αυτό, σε όσους δοκίμασα είχαν αυθαίρετες κατηγορίες όπως artists, album κτλ, αλλά πότε έτσι όπως τα ήθελα εγώ.

Πείτε μου την σωστή εφαρμογή να με σώσετε. τραγικό αν δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Χέσε τα tags. Βάλε το poweramp και θα έχεις την ταξινόμηση που θέλεις από την επιλογή "φάκελοι".

Το κακό είναι πως δεν είναι free οπότε ή τα σκας ή το βρίσκεις "αλλιώς".

Δημοσ.

Ήθελα να έχω ένα τέλειο app ραδιόφωνο όταν είμαι χαλάρωση στην παραλία, και πήρα τελικά. Λέγεται Καλοκαίρι Επισκέψεις.

Διαθέσιμα χαρακτηριστικά:

- Ακούγοντας ραδιόφωνο FM χωρίς ακουστικά

- Ορίστε μια ειδοποίηση

- Ρυθμίστε το χρονόμετρο για να παίξει το ραδιόφωνο και χρονοδιακόπτη ύπνου, έτσι ώστε ραδιόφωνο fm σβήνει σε συγκεκριμένο χρόνο

- Το widget της εφαρμογής θα εμφανιστεί στην κοινοποίηση, έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική ραδιόφωνο, ακόμη και όταν η εφαρμογή είναι απενεργοποιημένη

- Χρησιμοποιήστε το widget επιλογή για να ρυθμίσετε το αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό ως συντόμευση στην αρχική οθόνη σας

- Ρυθμίστε τα αγαπημένα για να δημιουργήσετε μια λίστα με τα αγαπημένα μουσική, ειδήσεις ή τα κανάλια ομιλίας για γρήγορη πρόσβαση

- Επιλέξτε το πλήκτρο «περισσότερα» για να ερευνήσουν τις άλλες ραδιόφωνα

- Αποθήκευση ή μοιραστείτε Radio fm για τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nimaxy.summerhits&hl=el

xn8bwo.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...