Προς το περιεχόμενο

Android Applications

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανως εδω δεν εινια το σωστο μερος για να ρωτησω αυτο που λεω, αλλα δεν βλεπω κατι αλλο αντιστοιχο :/

Σε ενα huawei y530, κατσικωθηκε στην lock screen το widget του g+ και δεν λεει να φυγει με τιποτα! Το περιεργο ειναι οτι το λειτουργικο του συγκεκριμενου κινητου δεν επιτρεπει την παραμετροποιηση της lock screen, οπως επιτρεπουν τα samsung πχ. Οποτε δεν ξερω τι να κανω... εκτος απο το να βγαλω το g+ εντελως.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή

Δεν ισχύει πάντα αυτό. Έχω κατεβάσει app που δεν έπαιζε σωστά, ενώ το store έλεγε συμβατό. Μετά από ψάξιμο βρήκα ότι είχε θέμα με τη συσκευή,το είχαν όλοι.

Δημοσ.

Εάν του έδειχνε ότι μπορεί να το κατεβάζει τότε το παίζει, αλλιώς θα έλεγε μη συμβατό με την συσκευή

Με την ευκαιρία, με ποια κριτήρια επιλέγει το site μιας εφαρμογής να γράψει "συμβατό ή όχι" αφού δεν γνωρίζει τη συσκευή σου;

• Moderators
Δημοσ.

Με την ευκαιρία, με ποια κριτήρια επιλέγει το site μιας εφαρμογής να γράψει "συμβατό ή όχι" αφού δεν γνωρίζει τη συσκευή σου;

χωρις να ειμαι σιγουρος λογικα εχει ορισμενα καποια μινιμουμ χαρακτηρηστικα πχ ραμ,επεξεργαστης,μεγεθος οθονης, εκδοση ανδροιδ κτλ

Δημοσ.

Ίσως δεν διατύπωσα σωστά την απορία μου ίσως δεν την κατάλαβες, αλλά αυτό που ρώτησα είναι ότι όταν ανοίγεις την ιστοσελίδα μιας εφαρμογής, πχ για Android, πάνω-πάνω γράφει, συνήθως, ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με το κινητό σας.

Από ποια κριτήρια βγαίνει αυτόματα αυτό το συμπέρασμα αφού δεν έχουμε γράψει έστω και το λογισμικό του κινητού μας ακόμη;

• Moderators
Δημοσ.

αν μπαινεις απο το κινητο ισως το βρισκει μονο του αν κοιτας μεσω πλειστορ σιγουρα ειναι περασμενη η συσκευη και αν κοιτας απο υπολογστη γενικα μπορει με καποιο τροπο να τραβαει καποια δεδομενα απο το πλειστορ (δεν ξερω υποθετω)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...