PLACEBO_89 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου Έχω android 14. Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφία στην επιφάνεια??? Το έψαξα δεν υπάρχει κάποια επιλογή..
adi32 Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 37 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Έχω android 14. Πώς μπορώ να μεταφέρω φωτογραφία στην επιφάνεια??? Το έψαξα δεν υπάρχει κάποια επιλογή.. τι εννοεις ? να ειναι σαν αρχειο στην αρχικη οθονη του κινητου?
PLACEBO_89 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:10 μμ Στις 31/8/2025 στις 8:37 ΠΜ, adi32 είπε τι εννοεις ? να ειναι σαν αρχειο στην αρχικη οθονη του κινητου? Όπως το είπες στην αρχική οθονη!
UncleKim Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:13 μμ Θέλεις να την βάλεις wallpaper, ή να φαίνεται σαν εικονίδιο εφαρμογής στην αρχική οθόνη?
adi32 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ 8 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Όπως το είπες στην αρχική οθονη! To put a file on your Android's home screen, you need to create a shortcut to the file, as you cannot directly save the file itself to the home screen. Open your phone's file manager app, such as My Files or Files by Google, locate the desired file, and then use the "more" or "options" menu to select "Add to home screen" or a similar option. Using a File Manager (e.g., Files by Google) This method works for files stored on your device. Open: your file manager app (like Files by Google) and navigate to the folder containing the file. Touch and hold: the file you want to add to your home screen until it's selected. Tap: the "more" or "options" icon (often three vertical dots). Select: "Add to home screen" or a similar option from the menu. Drag: the resulting icon to your desired location on the home screen and lift your finger to place it. Using Google Drive This method is for files stored in your Google Drive. Open: the Google Drive app and locate the file. Tap: the three-dot menu for the file. Select: "Add to home screen". Drag: the new shortcut icon to your home screen.
Eddy_Gordo Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που βρίσκεις ένα δέμα που σου έχουν στείλει με οποιαδήποτε μεταφορική ή ελτα, νομίζω ότι κάποιο μέλος την ειχε ανεβάσει διοτι μαλλον την ειχε φτιάξει αυτός , (ισως ανιχνευτής πακέτου σαν όνομα) στο στορ δεν υπ(η)άρχει τωρα , κάθε βοήθεια δεκτή Υ.Γ. αν θυμάμαι καλά το εικονίδιο ηταν μπλε με ένα καφέ κύβο
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 14 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που βρίσκεις ένα δέμα που σου έχουν στείλει με οποιαδήποτε μεταφορική ή ελτα, νομίζω ότι κάποιο μέλος την ειχε ανεβάσει διοτι μαλλον την ειχε φτιάξει αυτός , (ισως ανιχνευτής πακέτου σαν όνομα) στο στορ δεν υπ(η)άρχει τωρα , κάθε βοήθεια δεκτή Υ.Γ. αν θυμάμαι καλά το εικονίδιο ηταν μπλε με ένα καφέ κύβο Μήπως αυτό σου λέει τίποτα; Επειδή έχουν και εφαρμογή. https://parcelsapp.com/
Eddy_Gordo Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μήπως αυτό σου λέει τίποτα; Επειδή έχουν και εφαρμογή. https://parcelsapp.com/ Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν είναι αυτό, νομίζω ότι ήταν εφαρμογή από μέλος εδω του φόρουμ. Ειμαι 100% σίγουρος ότι το όνομα της ηταν σε ελληνικά Επεξ/σία πριν από 17 ώρες από Eddy_Gordo 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 54 λεπτά πριν, Eddy_Gordo είπε Καλησπέρα ψάχνω εφαρμογή που βρίσκεις ένα δέμα που σου έχουν στείλει με οποιαδήποτε μεταφορική ή ελτα, νομίζω ότι κάποιο μέλος την ειχε ανεβάσει διοτι μαλλον την ειχε φτιάξει αυτός , (ισως ανιχνευτής πακέτου σαν όνομα) στο στορ δεν υπ(η)άρχει τωρα , κάθε βοήθεια δεκτή Υ.Γ. αν θυμάμαι καλά το εικονίδιο ηταν μπλε με ένα καφέ κύβο www.17track.net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα