Προς το περιεχόμενο

Αντιγραφή ταινιών?

Marylou5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν γεία σας! :-D

Λοιπον είμαι καινούρια στο site και και λίγο άσχετη! :o

Κοίτα3α βέβαια μερικά θέματα αλλά δν κατάλαβα και πολλά!!!

Κατέβασα πριν λίγες μέρες μερικές ταινιές(4 για την ακρίβεια) που και οι 4 είναι avi μορφή!

Αγόρασα και μερικά άδεια dvd

και 8έλω ν αντιγράψω τις ταινίες στο ένα dvd αλλά δν μπορώ! το dvd έχει χωρητικότητα 4,7 GB, και οι ταινίες είναι περίπου 4 GB....

Το 8έμα είναι οτι για δν μπορώ ν τις αντιγράψω..!

Δοκίμασα με τον πρόγραμμα των windows, δν αντιγραφετε, μετα με το nero αλλα και πάλι δν μπορώ.! Γιατί μου βγάζει πως έχει χωρητικότητα μόνο 700MB και δν μπορεί ν πάρει τις ταινίες το dvd. και εκτός αυτου η 1 ταινία έχει και υπότιτλους οι οποίοι δν αναγνωρίζονται απο κανένα πρόγραμμα και δν αντιγράφονται!!!

Θα ή8ελα λοιπόν ν μου πείτε κάποιο πρόγραμμα που ν μπορεσω ν τις αντιγράψω και αν γίνετε ν μου ε3ηγήσετε και την διαδικασία!

* Συγνώμη για το μεγάλο 8έμα, δν 3έρω καν αν πηγαίνει σε αυτήν την κατηγορία, αλλα 8ελώ help!!!

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρον!

:-):-):-)

Δημοσ.

Αν θες να τις βλεπεις σε DVD player χρησιμοποιησε το προγραμμα convertx to dvd.Ειναι πολυ ευκολο στη χρηση.Βαλε το αδειο dvd στο dvd rom ανοιξε το προγραμμα πατα το + που εχει πανω δεξια και βαλε την ταινια που θες να φτιαξεις.Πατα ανοιγμα και οκ και αυτο ηταν.Η ταινια σου σε λιγο θα ειναι ετοιμη.Αρκει βεβαια αυτο να ειναι το ζητουμενο.Δλδ να δεις την ταινια σε <<οικιακο dvd player>>.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...