Προς το περιεχόμενο

Δείπνο στο σπίτι

Uberalles_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θέλω να κάνω ένα δείπνο στην κοπέλα μου με αφορμή την επέτειο μας που έχουμε σε λίγο καιρό, σε λιγότερο από 1 μήνα.

Δεν θέλω να την πάω σε κάποιο εστιατόριο αλλά θέλω να τα ετοιμάσω εγώ στο σπίτι για να τις δείξω ότι ασχολήθηκα.

Πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει περισσότερο.

Θέλω το καλύτερο αποτέλεσμα αλλιώς δεν το κάνω και καθόλου...

Από χρόνο δεν έχω πρόβλημα όσον αφορά τις ετοιμασίες.

Για αυτό θέλω την βοήθεια - συμβουλές σας σε ότι αφορά το πως να διακοσμήσω τον χώρο, το τραπέζι, τι να φτιάξω για φαγητό, γλυκό, τι θα πιούμε γενικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Να δηλώσω ότι δυστυχώς δεν ξέρω να μαγειρεύω αλλά έχω όλην την όρεξη να ασχοληθώ για να βγει κάτι πολύ καλό.

Αυτό που μόνο έχω σκεφτεί είναι να γεμίσω όλο το σπίτι με πάρα πάρα πολλά κεράκια και να τα ανάψω (λες να πάρω καμιά φωτιά?:P) και σε μία γωνιά να βάλω τα ονόματά μας σχηματίζοντας τα με τα κεράκια.

Περιμένω ιδέες σας!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπόν, σε παρόμοια φάση εγώ θα έκανα ή ένα από αυτά τα 2 ή γεμιστά σνίτσελ με λαχανικά, τυρί και πατάτες. Για ορεκτικό τέτοια εποχή ή μπρουσκέτες ή κάποια σαλάτα με βάση ρόκα και βαλσάμικο, γλυκό δεν έχω ιδέα.

Τις πάνω συνταγές τις έχω βάλει γιατί τις κάνω καλά, έχουν πέραση στα θηλυκά και είναι εύκολες μα "εντυπωσιακές".

Δημοσ.
Λοιπόν, σε παρόμοια φάση εγώ θα έκανα ή ένα από αυτά τα 2 ή γεμιστά σνίτσελ με λαχανικά, τυρί και πατάτες. Για ορεκτικό τέτοια εποχή ή μπρουσκέτες ή κάποια σαλάτα με βάση ρόκα και βαλσάμικο, γλυκό δεν έχω ιδέα.

Τις πάνω συνταγές τις έχω βάλει γιατί τις κάνω καλά, έχουν πέραση στα θηλυκά και είναι εύκολες μα "εντυπωσιακές".

Τις μπουκίτσες τις έχω φτιάξει κι εγώ σε γυναίκα και γούστερνε!

---------- Προσθήκη στις 14:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ----------

έπρεπε απλά να βάλω +1, ε;

Δημοσ.

Ωραίες φαίνονται οι μπουκίτσες κοτόπουλου και εύκολες...

Σίγουρα κερδίζει την μάχη σε σχέση με την άλλη πρόταση σου !!

Δημοσ.

Νομίζω κι εγώ πως είναι η καλύτερη φάση. Έχει και πιο ιδιαίτερη γεύση και αφού λες ότι έχει αδυναμία στο κοτόπουλο... Αν θες καμιά επισήμανση για τη συνταγή πες όποτε θες.

Δημοσ.

Για γλυκό, αχλάδια βρασμένα σε κρασί και λιωμένη σοκολάτα από πάνω. Ελαφρύ, απίστευτη νοστιμιά, πανεύκολο και γρήγορο. Το είχα κάνει πριν αιώνες, κάτσε να δω αν το βρω online κάπου για τις λεπτομέρειες.

ΕDIT: Εδώ είσαι.

Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω ενστάσεις στο εγχείρημα ή δεν είναι το timing για τέτοια ποστ σωστό ακόμη;

Δημοσ.

Γιατί ρε ξυνέ, άσε τον άνθρωπο να το χαρεί τώρα που το 'χει.

Θα έρθει η ώρα που θα ρωτήσει "χώρισα με την άτιμη, πείτε τι λουκάνικα να ρίξω και τι ξύδια να πω στον κολλητό να φέρει".

Δημοσ.
Μόνο εγώ έχω ενστάσεις στο εγχείρημα ή δεν είναι το timing για τέτοια ποστ σωστό ακόμη;

Μίλα ελεύθερα..

Σήμερα έχω τις καλές μου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...