Προς το περιεχόμενο

Καινούριο κινητό με πληκτρολόγιο

filip123go

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..!

Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποια καινούρια κινητά που να έχουν οπωσδήποτε πληκτρολόγιο και να είναι λίγο "συμμαζεμένα" σε τιμή μέχρι 500-600 ευρώ..!

Ευχαριστώ πάρα πολύ..!

Δημοσ.

Σεβομαι απολυτα την επιθυμια σου για πληκτρολογιο γιατι κι εγω ετσι ελεξα μεχρι να δοκιμασω κινητο με οθονη αφης.

Τωρα πια δεν ξαναπαω σε κινητο με πληκτρολογιο.Εχεις δοκιμασει ?

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/with%28sort=pricedesc%29.htm

Πηρα προσφατα το HTC Desire και ειναι φανταστικο.

Δημοσ.

Είχα αγοράσει το samsung star από περιέργεια περισσότερο (για να δω αν θα με βόλευε η οθόνη αφής, είμαι πολύ του μηνύματος :P ) και έτσι όπως το πήρα, έτσι το πούλησα...Μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά τα κινητά με οθόνη αφής, αλλά δυστυχώς δεν με βολεύουν.. (τώρα δεν ξέρω αν από άλλες εταιρίες θα με βολέψουν περισσότερο...)

Δημοσ.
Είχα αγοράσει το samsung star από περιέργεια περισσότερο (για να δω αν θα με βόλευε η οθόνη αφής, είμαι πολύ του μηνύματος :P ) και έτσι όπως το πήρα, έτσι το πούλησα...Μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά τα κινητά με οθόνη αφής, αλλά δυστυχώς δεν με βολεύουν.. (τώρα δεν ξέρω αν από άλλες εταιρίες θα με βολέψουν περισσότερο...)

Η αληθεια ειναι οτι αν η οθονη αφης δεν ειναι καλη...αστα να πανε.Θα σου προτεινα να πας να δοκιμασεις ενα Iphone , εστω και αν για μενα δεν θα το επειρνα , και το HTC Desire . Πολυ καλες οθονες αφης.

Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνονται...!!!

Θα προτιμούσα όμως το αθάνατο τ9.. ;)

---------- Προσθήκη στις 16:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:55 ----------

Γενικώς για τα htc έχω ακούσει πάρα πολύ καλές κρητικές... Το iphone, δεν πρόκειται να το πλησιάσω τουλάχιστον όσο έχει το πρόβλημα με τις κεραίες....

Δημοσ.

Γενικώς για τα htc έχω ακούσει πάρα πολύ καλές κρητικές... Το iphone, δεν πρόκειται να το πλησιάσω τουλάχιστον όσο έχει το πρόβλημα με τις κεραίες....

Ειχα το hd2 και πηρα το desire .Ακομα πιο καλη οθονη και πιο ...μαζεμενο.

Το Iphone για τα κλειδωματα που το προικιζουν ποτε δεν θα ξαναπαιρνα.

Δημοσ.

motorola backflip

έρχεται με 1.5 android, αλλά βλέπω οτι γίνεται επίσημη αναβάθμιση σε 2.1 .

Το μόνο μειόνεκτημα που διαβάζω οτι έχει είναι οτι η μοτορολα δεν έχει επιλογή για να βάλεις apps εκτός market.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Blackberry-9700-Bold

• Moderators
Δημοσ.

To καλυτερο hardware keyboard το εχει το Touch Pro2 παντως. Πολυ φιλικο στην χρηση, τα πληκτρα στην σωστη αποσταση και αρκετα συμπαγης κατασκευη.

Απο κει και περα αυτο που ειπε ο Γιαννης Platano ισχυει και για μενα. Ειχα το ΤΡ2 και δεν το αλλαζα για κανεναν λογο διοτι θεωρουσα πως τα κινητα αφης δεν ειναι για μενα... Μετα πηρα το HD2 και αναθεωρησα, μαλλον ειναι ζητημα μεγεθους οθονης, καθως στο ΟΜΝΙΑ 1 που ειχα υπηρχε προβλημα.

Οπως και να εχει, αν δεν διαφωνεις με το λειτουργικο κοιταξε το ΤΡ2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...