GIANNIS400 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 τα αποτελεσματα ειναι αυτα, με 31ms ping : τι λέτε για τα αποτελέσματα και το ping? Eιμαι 3 χιλιομετρα απο το dslam.Με την hol είμουν λιγο ποιο πάνω sta 2,8mbbs.Και στο upload ειμουν στο 0,56 και οχι 0,78mbbs που ειμαι τωρα. Τι λέτε παιδια, το θεμα ειναι ότι κάτι γειτονες μου έχουν 6mbbs ταχύτητα.Τεσ πα και αυτο το ρουτερ http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://broadband.gennetsa.com/images/oxygen_router_350.png&imgrefurl=http://broadband.gennetsa.com/oxygen_router.html&usg=__vI1vH3pAUsuzb4vYu6FtI6lZDq8=&h=277&w=350&sz=20&hl=el&start=2&um=1&itbs=1&tbnid=S6oIpvBseXnLGM:&tbnh=95&tbnw=120&prev=/images%3Fq%3Dgennet%2Boxygen%2Bwireless%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DX%26rlz%3D1R2ADFA_elGR335%26tbs%3Disch:1 που μου εδωσαν και εβαλα καλο ειναι τι λέτε?
Tsino Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.... ολο αποσυνδεεται η γραμμη... 2 εβδομαδες την εχω... θα παει για φουντο ... !
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.... ολο αποσυνδεεται η γραμμη... 2 εβδομαδες την εχω... θα παει για φουντο ... ! αστα φιλε, και εγω το εχω 3 μέρες και ειναι όλο αποσυνδέσεις.Δε μπορω να παιξω παιχνιδια ονλινε... μου εχει σπασει τα νευρα. Πηρα τηλεφωνο στο 1212 της ΤΕLLAS και ειπαν οτι θα έρθουν τεχνικοι μέχρι την τριτη.Α να δουμε. Αν δε το φτιαξουν τον μπουλο... πάω ΟΤΕ Ας πουν μια γνώμη και αλλοι που εχουν tellas, εχουν τα ιδια προβληματα με αποσυνδεσεις?
GIANNIS400 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγω παντως δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος.... ολο αποσυνδεεται η γραμμη... 2 εβδομαδες την εχω... θα παει για φουντο ... ! αστα φιλε, και εγω το εχω 3 μέρες και ειναι όλο αποσυνδέσεις.Δε μπορω να παιξω παιχνιδια ονλινε... μου εχει σπασει τα νευρα. Πηρα τηλεφωνο στο 1212 της ΤΕLLAS και ειπαν οτι θα έρθουν τεχνικοι μέχρι την τριτη.Α να δουμε. Αν δε το φτιαξουν τον μπουλο... πάω ΟΤΕ Ας πουν μια γνώμη και αλλοι που εχουν tellas, εχουν τα ιδια προβληματα με αποσυνδεσεις?
anta_n Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω κάποτε Wind (όταν ήταν ακόμα Tellas), αλλά άκουγα πολλά αρνητικά. Μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε ε;
anta_n Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω κάποτε Wind (όταν ήταν ακόμα Tellas), αλλά άκουγα πολλά αρνητικά. Μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε ε;
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οι γείτονες μπορεί να καταλήγουν σε άλλο dslam. Κάνε και το pingtest να δεις εκεί τι ψάρια πιάνεις...
alexioualexios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Οι γείτονες μπορεί να καταλήγουν σε άλλο dslam. Κάνε και το pingtest να δεις εκεί τι ψάρια πιάνεις...
GIANNIS400 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Το σκεφτόμουν κι εγώ να βάλω κάποτε Wind (όταν ήταν ακόμα Tellas), αλλά άκουγα πολλά αρνητικά. Μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε ε; akoma tellas ειναι η wind ---------- Προσθήκη στις 17:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:15 ---------- Οι γείτονες μπορεί να καταλήγουν σε άλλο dslam. Κάνε και το pingtest να δεις εκεί τι ψάρια πιάνεις... στο μηνυμα μου λέει αδυναμια να τεστάρει το πακετο που χαθηκε... τι ενωει δλδ? αυτο μου έβγαλε, τι λεει για οσους ξερουν? οι τεχνικοι που πηυρα τηλεφωνο ισχυρίζονται οτι φταιω εγω επειδη έχω τηλ καλωδιο 20 μετρα που συνδεει την μπρίζα με το ρουτερ.Και εγω ΄τους ειπα οτι συνδεσα το ρουτερ με 2μετρα καλωδιο διπλα απο την μπρίζα και ειχα τα ίδια αποτελεσματα.Μπουρδες μου ειπαν, πάντος για να απαλαχτω απο αυτα που λένε θα πάρω τηλ καλωδιο ο,75 καρε διατομη, σαν αυτο που βάζουμε μεσα στις σωληνες μεσα απο τους τοιχους, και ετσι απλα θα μεταφερω την μπριζα διπλα στο ρουτερ βάζωντας μια καινουρια εξωτερικη μπριζα, και κανοντας κόμβο μεσα στην υπάρχον μπρίζα που έχω.Κια ετσι μετα 8α ειναι σαν να μεταφερω την κυρια τηλ γραμμη μου με πριζα +20μετρα.Να δω τι θα πουν μετα
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλά μέτρα καλώδιο από την πρίζα μέχρι το ρούτερ. η μπρίζα σου είναι απλή έτσι; όχι τίποτα με αντικεραυνικά...
GIANNIS400 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλά μέτρα καλώδιο από την πρίζα μέχρι το ρούτερ. η μπρίζα σου είναι απλή έτσι; όχι τίποτα με αντικεραυνικά... θα βγάλω την μπριζα απο εκει και θα συνεχισω με τηλεφωνικο καλωδιο οπως αυτο που ερχετε απ το ισογειο της πολυκατικιας, απ το κατανεμητη δλδ διατομης 0,75 καρε.Δλδ στην ουσια θα ειναι σαν να ειχαν βαλει εξ αρχης την μπριζα διπλα απο το ρουτερ μου, θα την μεταφερω δλδ και θα βάλω μια εξωτερικη.Αρα μετα θα εχω 2μετρα καλωδιο απο το ρουτερ μεχρι την μπριζα.Για τον pingtest τι λες? κοιτα ποιο κάτω ποσο θορυβο εχω και τα άλλα χαρακτηριστικα.Ποσο ειναι normal να εχεις θορυβο? μου κάνει εντυπωση πάντος που τοσοι διαβάζουν αυτο το thread kai κανεις που εχει γνωση δε βοηθαει.ANYWAY ολα καλα
alexioualexios Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 για το πινγκ τεστ θα διαβάσω στην σελίδα. Πάντως δεν είναι καλό να έχεις τέτοια βαθμολογία. Αντί να αγοράσεις τηλεφωνικό καλώδιο, αν είναι ακριβό, αγόρασε utp. Είναι πολύ πιο φθηνό και λόγω συστροφής των ζευγών δεν δέχεται και πολλές παρεμβολές. ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ----------
Centurion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 αστα φιλε, και εγω το εχω 3 μέρες και ειναι όλο αποσυνδέσεις.Δε μπορω να παιξω παιχνιδια ονλινε... μου εχει σπασει τα νευρα.Πηρα τηλεφωνο στο 1212 της ΤΕLLAS και ειπαν οτι θα έρθουν τεχνικοι μέχρι την τριτη.Α να δουμε. Αν δε το φτιαξουν τον μπουλο... πάω ΟΤΕ Ας πουν μια γνώμη και αλλοι που εχουν tellas, εχουν τα ιδια προβληματα με αποσυνδεσεις? Κι εγώ στην αρχή είχα πολλές αποσυνδέσεις κάθε 2 λεπτά. Βασικά δεν άντεχε η γραμμή μου τα 16 - 20 mbps και κλείδωσα χαμηλότερα στα 12. Από τότε είμαι κομπλέ. Μάλλον και σε σένα το ίδιο θα ισχύει, οπότε κάνε υπομονή. edit: Μλκίες λέω. Μόλις κοίταξα πιο πάνω και είδα τις ταχύτητες download και upload.
theTuber Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Όσοι έχετε αποσυνδέσεις κάθε δυο λεπτά ποιο ρούτερ έχετε το oxygen ? δοκιμάστε με κάποιο άλλο γιατί το συγκεκριμένο μου έκανε κάτι τέτοια και μόλις έβαλα αυτό που έιχα από τον οτέ λύθηκε το πρόβλημα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Kαλώς ήρθατε στο κωλοχανείο που λέγεται Wind-Tellas. Όταν με καλούν στο σταθερό (και δεν δείχνει κατειλημμένο, ενώ δεν είναι) ακούν τη φωνή τους διπλή. Τα ping και τα loss packet είναι τραγικά, οι ιστοσελίδες κάποιες φορές θέλουν και δεύτερη προσπάθεια για να ανοίξουν, ενώ κάποιες φορές απλά δεν ανοίγουν. Έφυγα από Forthnet για καλύτερα ping (και φθηνότερο τιμολόγιο) αλλά το μετάνοιωσα την πρώτη βδομάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.