Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Όροι Χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr'>http://www.insomnia.gr

--------------------------------------------------------------------------------

Όροι χρήσης του ιστοτόπου http://www.insomnia.gr (εφʼ εξής forum)

1. Τα μηνύματα εκφράζουν την άποψη των συντακτών τους και όχι την επίσημη θέση του forum, εκτός εάν κάτι τέτοιο δηλώνεται ρητά από αρμόδιο μέλος της συντονιστικής ομάδας.

2. Τα μέλη οφείλουν να συμμετέχουν με ευπρέπεια και κατά τρόπο που σέβεται την ισχύουσα νομοθεσία, τα υπόλοιπα μέλη και την ομαλή λειτουργία του forum, κατά την κρίση των συντονιστών, προκειμένου να διατηρούν το δικαίωμα της συμμετοχής στο forum.

Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν:

•Να αξιοποιούν την Αναζήτηση του forum ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη επανάληψη.

•Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα.

•Να χρησιμοποιούν την ελληνική γλώσσα στην ελληνική γραφή και να χρησιμοποιούν λατινικούς χαρακτήρες στην ξένη ορολογία. Η χρήση άλλων γλωσσών επιτρέπεται στο ατομικό προφίλ και την υπογραφή των μελών αλλά και σε μηνύματα, κατά την κρίση της συντονιστικής ομάδας.

•Να παραμένουν εντός του θέματος του forum, των ενοτήτων και των θεμάτων - απαγορεύονται τα αμιγώς πολιτικά θέματα.

•Να τεκμηριώνουν κατά το δυνατόν τις απόψεις τους. Όταν είναι αναγκαία η παράθεση υλικού, να αναφέρεται η πηγή.

•Nα διατηρούν μόνο έναν λογαριασμό και να δηλώνουν έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, η οποία θα χρησιμοποιείται μόνο για ζητήματα σχετικά με τη λειτουργία του forum και δεν θα κοινοποιείται σε τρίτους χωρίς τη ρητή συναίνεση του μέλους.

•Να μην δημοσιεύουν το ίδιο θέμα πολλές φορές και να μην διατηρούν θέματα στην επιφάνεια με συνεχή δημοσίευση μηνυμάτων [bumping].

•Να μην συμμετέχουν στο forum με σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών.

•Να μην δημοσιεύουν τα λεγόμενα «referral links» προς οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

•Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

•Εφόσον διατηρούν υπογραφή, να είναι διακριτική (έως 5 γραμμές), να μην υπερβαίνει συνολικά σε διαστάσεις μία εικόνα 400x90 και να μην διαφημίζει εμπορικά προϊόντα ή εμπορικές υπηρεσίες. Η ομάδα διαχείρισης του insomnia μπορεί να αφαιρέσει υπογραφές και avatar τα οποία κρίνει μη επιτρεπτά ή προσβλητικά.

3. Η παράβαση των παρόντων όρων καθώς και η προσπάθεια παράκαμψής τους με οποιονδήποτε τρόπο, επιφέρει τη λήψη μέτρων, περιλαμβανομένου του μόνιμου αποκλεισμού από το forum, κατά την κρίση των συντονιστών.

4. Τα μέλη οφείλουν να αποδέχονται την τελική κρίση των συντονιστών για θέματα σχετικά με τη διαχείριση του forum. Απορίες και σχόλια σχετικά με την εφαρμογή των παρόντων Όρων Χρήσης δεν πρέπει να διατυπώνονται δημόσια αλλά με προσωπικό μήνυμα προς τον αρμόδιο συντονιστή ή συντονίστρια.

5. Η αναπαραγωγή των μηνυμάτων που δημοσιεύονται στο Insomnia.gr χωρίς άδεια απαγορεύεται. Σε ό,τι αφορά το πρωτότυπο περιεχόμενο των μηνυμάτων, τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους συντάκτες τους, εκτός από την δημοσιευμένη στο forum υπόσταση των μηνυμάτων, την οποία παραχωρούν χωρίς αντάλλαγμα και ανέκκλητα στο Insomnia.gr.

Διορθωσε με αν κανω λαθος αλλα αυτο δεν συμπεριλαμβανεται εδω ?

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο εγώ να σε διορθώσω ή όχι. Αν οι συντονιστές πιστεύουν ότι αυτό το thread δεν πρέπει να υπάρχει εδώ, μπορούν να το διαγράψουν.

Προσωπικά, δεν θα το διέγραφα, καθώς νομίζω (και από ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα, έχω δίκιο) αρκετά μέλη θα τα ενδιαφέρει να γίνουν δοκιμαστές.

Δημοσ.

Δεν έχω λόγο εγώ να σε διορθώσω ή όχι. Αν οι συντονιστές πιστεύουν ότι αυτό το thread δεν πρέπει να υπάρχει εδώ, μπορούν να το διαγράψουν.

Προσωπικά, δεν θα το διέγραφα, καθώς νομίζω (και από ό,τι φαίνεται μέχρι τώρα, έχω δίκιο) αρκετά μέλη θα τα ενδιαφέρει να γίνουν δοκιμαστές.

• Members
Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει τους όρους χρήσης του site και έχοντας κάνει κατά καιρούς μερικούς ελέγχους ευχρηστίας, η ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Για το μικρόφωνο που αναφέρθηκε πιο πριν, όντως είναι απαραίτητο. Ίσως μάλιστα να ήταν ακόμη καλύτερο αν υπήρχε και κάμερα που να καταγράφει τις αντιδράσεις του χρήστη. Στους πιο οργανωμένους ελέγχους ευχρηστίας, που γίνονται σε κανονικό δωμάτιο και όχι απομακρυσμένα, υπάρχει συνήθως κάμερα που καταγράφει τον ίδιο το χρήστη και όχι μόνο τις κινήσεις του στην οθόνη, αλλά κι ένας παρατηρητής που δεν βοηθά και γενικά δεν παρεμβαίνει και κρατά επιτόπου σημειώσεις.

• Members
Δημοσ.

Χωρίς να έχω διαβάσει τους όρους χρήσης του site και έχοντας κάνει κατά καιρούς μερικούς ελέγχους ευχρηστίας, η ιδέα φαίνεται ενδιαφέρουσα.

Για το μικρόφωνο που αναφέρθηκε πιο πριν, όντως είναι απαραίτητο. Ίσως μάλιστα να ήταν ακόμη καλύτερο αν υπήρχε και κάμερα που να καταγράφει τις αντιδράσεις του χρήστη. Στους πιο οργανωμένους ελέγχους ευχρηστίας, που γίνονται σε κανονικό δωμάτιο και όχι απομακρυσμένα, υπάρχει συνήθως κάμερα που καταγράφει τον ίδιο το χρήστη και όχι μόνο τις κινήσεις του στην οθόνη, αλλά κι ένας παρατηρητής που δεν βοηθά και γενικά δεν παρεμβαίνει και κρατά επιτόπου σημειώσεις.

Δημοσ.

Σωστά! Απλά τις περισότερες φορές, μπορείς να καταλάβεις το τι αισθάνεται ο χρήστης απλά ακούγοντας τη φωνή του. Εκτός αυτού, το να προσθέταμε και την κάμερα θα απέκλειε πολλούς χρήστες είτε επειδή δεν θα είχαν κάμερα είτε επειδή ίσως να μην αισθάνονταν άνετα με κάτι τέτοιο. Είναι κάτι πάντως που μπορεί να το δούμε μελλοντικά.

Το userfeel ανήκει στην κατηγορία των remote, unattended usability testing tools, σίγουρα δεν παρέχει ό,τι ένα κανονικό usability test, αλλά το κόστος του είναι ΠΟΛΥ μικρότερο και η ευκολία να το κάνεις ακόμα μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Σωστά! Απλά τις περισότερες φορές, μπορείς να καταλάβεις το τι αισθάνεται ο χρήστης απλά ακούγοντας τη φωνή του. Εκτός αυτού, το να προσθέταμε και την κάμερα θα απέκλειε πολλούς χρήστες είτε επειδή δεν θα είχαν κάμερα είτε επειδή ίσως να μην αισθάνονταν άνετα με κάτι τέτοιο. Είναι κάτι πάντως που μπορεί να το δούμε μελλοντικά.

Το userfeel ανήκει στην κατηγορία των remote, unattended usability testing tools, σίγουρα δεν παρέχει ό,τι ένα κανονικό usability test, αλλά το κόστος του είναι ΠΟΛΥ μικρότερο και η ευκολία να το κάνεις ακόμα μεγαλύτερη.

• Members
Δημοσ.

Ναι το φαντάζομαι ότι η κάμερα θα απέτρεπε πολλούς... θα μπορούσατε βέβαια να το κάνετε προαιρετική επιλογή που θα πλήρωνε καλύτερα - σε αυτή την περίπτωση μπορεί κάποιοι να το σκεφτόταν :P

Όσο για αυτό που λες στο τέλος, όντως ισχύει. Ναι μεν με ένα κανονικό usability test έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά είναι πιο ακριβό και μεγαλύτερος μπελάς από κάθε άποψη.

α, και μιας και πιάσαμε το θέμα, υπάρχει και το http://usabilla.com/ που κάνει κάτι παρόμοιο, αν και δεν θα μπορούσα να το πω ακριβώς usability test, αφού από ότι έχω δει παίζοντας λίγο μαζί του, μένει σε πολύ επιφανειακό επίπεδο (εκτός αν προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για όσους πληρώσουν).

• Members
Δημοσ.

Ναι το φαντάζομαι ότι η κάμερα θα απέτρεπε πολλούς... θα μπορούσατε βέβαια να το κάνετε προαιρετική επιλογή που θα πλήρωνε καλύτερα - σε αυτή την περίπτωση μπορεί κάποιοι να το σκεφτόταν :P

Όσο για αυτό που λες στο τέλος, όντως ισχύει. Ναι μεν με ένα κανονικό usability test έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, αλλά είναι πιο ακριβό και μεγαλύτερος μπελάς από κάθε άποψη.

α, και μιας και πιάσαμε το θέμα, υπάρχει και το http://usabilla.com/ που κάνει κάτι παρόμοιο, αν και δεν θα μπορούσα να το πω ακριβώς usability test, αφού από ότι έχω δει παίζοντας λίγο μαζί του, μένει σε πολύ επιφανειακό επίπεδο (εκτός αν προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για όσους πληρώσουν).

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να προσπαθήσω τουλάχιστον να γίνω δοκιμαστής, επειδή δεν έχω ακόμα λογαριασμό paypal για να δημιουργήσω έναν, τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Μια απλή εγγραφή αρκεί; Μπορείτε μετά να μου βάζεται τα χρήματα; Αν κάποια στιγμή θέλω να τα πάρω τα χρήματα σε μετρητά πρέπει να βγάλω χρεωστική κάρτα από τράπεζα; Βασικά αρχικά με ενδιαφέρει αν μπορώ έτσι απλά να δημιουργήσω ένα paypal account, και τα χρήματα που θα κεδίζω να μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό μου και να μπορώ να κάνω διάφορες συναλλαγές μέσω ιντερνετ. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι άλλο. Επειδή σκέφτομαι και εγώ να προσπαθήσω τουλάχιστον να γίνω δοκιμαστής, επειδή δεν έχω ακόμα λογαριασμό paypal για να δημιουργήσω έναν, τι ακριβώς πρέπει να κάνω; Μια απλή εγγραφή αρκεί; Μπορείτε μετά να μου βάζεται τα χρήματα; Αν κάποια στιγμή θέλω να τα πάρω τα χρήματα σε μετρητά πρέπει να βγάλω χρεωστική κάρτα από τράπεζα; Βασικά αρχικά με ενδιαφέρει αν μπορώ έτσι απλά να δημιουργήσω ένα paypal account, και τα χρήματα που θα κεδίζω να μπαίνουν αυτόματα στον λογαριασμό μου και να μπορώ να κάνω διάφορες συναλλαγές μέσω ιντερνετ. Ευχαριστώ.

Μια απλή εγγραφή αρκεί. Μετά μπορείς να κάνεις "withdraw" σε ελληνικό λογαριασμό. Αν ξεπεράσεις κάποιο όριο (νομίζω 2500 ευρώ) πιθανόν να σου ζητηθεί από το paypal επιβεβαίωση, η οποία γίνεται παρέχοντας πιστωτική κάρτα την οποία χρεώνουν 1,5 ευρώ και αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό που θα βρεις στο statement της τράπεζας, σου επιστρέφουν το 1,5 ευρώ και είσαι πια επιβεβαιωμένος. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο site του PayPal.

Δημοσ.
Μια απλή εγγραφή αρκεί. Μετά μπορείς να κάνεις "withdraw" σε ελληνικό λογαριασμό. Αν ξεπεράσεις κάποιο όριο (νομίζω 2500 ευρώ) πιθανόν να σου ζητηθεί από το paypal επιβεβαίωση, η οποία γίνεται παρέχοντας πιστωτική κάρτα την οποία χρεώνουν 1,5 ευρώ και αφού πληκτρολογήσεις τον κωδικό που θα βρεις στο statement της τράπεζας, σου επιστρέφουν το 1,5 ευρώ και είσαι πια επιβεβαιωμένος. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να δεις στο site του PayPal.

Ε εντάξει. Μέχρι να φτάσω και αν τα 2,500 χιλιάδες ευρώ βλπέπουμε. Ίσως να κάνω έναν απλό λογαριασμό για αρχή.

Δημοσ.
Το κοβω για μεγαλη απατη!!! Προσεξτε!!!

Φιλαράκι η netstudio είναι απ τις best εταιρείες του χώρου. Μια χαρά ιδέα είναι. Πρόσεχε λίγο τι λες. Δεν είναι ξένη εταιρεία στο "πουθενά".. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

yannisc οι δοκιμές και οι εγγραφές τι προαπαιτούν; π.χ. παίζουν μόνο σε windows 7 με ΙΕ ή γίνεται δουλειά και με linux και Firefox;

Επεξ/σία από isay
Το ερώτημα στο σωστό άτομο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...