Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Simplicity οι δοκιμές και οι εγγραφές τι προαπαιτούν; π.χ. παίζουν μόνο σε windows 7 με ΙΕ ή γίνεται δουλειά και με linux και Firefox;

Προσπαθούμε να κάνουμε την εφαρμογή καταγραφής να δουλεύει και σε Linux και σε Mac και σε Windows. Σε Mac και Linux αν και έχουμε λάβει video κανονικά, μας έχουν αναφερθεί κάποια προβλήματα τα οποία προσπαθούμε να λύσουμε ώστε να έχουμε μια πραγματικά cross-platform εφαρμογή.

Ο browser δεν παίζει ρόλο, δουλεύει σε όλους.

---------- Προσθήκη στις 05:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:37 ----------

Φιλαράκι η netstudio είναι απ τις best εταιρείες του χώρου. Μια χαρά ιδέα είναι. Πρόσεχε λίγο τι λες. Δεν είναι ξένη εταιρεία στο "πουθενά".. :)

Ευχαριστώ!

κι ό,τι ήμουν έτοιμος να μπω σε flame :)

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός, στα Terms and conditions αναφέρεται πως τα προσωπικά στοιχεία των τέστερς δύναται να μοιραστούν στους πελάτες και τους agents των πελατών της εταιρίας.

Όμως αυτό είναι ένα πλήρες φακέλωμα της διαδικτυακής και καταναλωτικής μας συμπεριφοράς, αφού έχουμε ήδη απαντήσει για το τι γλώσσες μιλάμε, πόσες ώρες περνάμε στο δίκτυο κα.

Πως διασφαλίζεται το ότι δεν φτιαχνετε μια τεράστια βάση δεδομένων με τα στοιχεία αυτά,διαθέσιμα στον κάθε "πελάτη" ;

Φιλικά και χωρίς ίχνος αρνητικής διάθεσης.. Απλά ο κόσμος έχει γεμίσει "έξυπνους" ειδικά αυτόν τον καιρό. Εξ' άλλου πιστεύω πως όσο πιο πολλές ερωτήσεις απαντηθούν τόσο πιο πρόθυμοι θα είναι οι δοκιμαστές.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Χωρίς να θέλω να είμαι αρνητικός, στα Terms and conditions αναφέρεται πως τα προσωπικά στοιχεία των τέστερς δύναται να μοιραστούν στους πελάτες και τους agents των πελατών της εταιρίας.

Όμως αυτό είναι ένα πλήρες φακέλωμα της διαδικτυακής και καταναλωτικής μας συμπεριφοράς, αφού έχουμε ήδη απαντήσει για το τι γλώσσες μιλάμε, πόσες ώρες περνάμε στο δίκτυο κα.

Πως διασφαλίζεται το ότι δεν φτιαχνετε μια τεράστια βάση δεδομένων με τα στοιχεία αυτά,διαθέσιμα στον κάθε "πελάτη" ;

Φιλικά και χωρίς ίχνος αρνητικής διάθεσης.. Απλά ο κόσμος έχει γεμίσει "έξυπνους" ειδικά αυτόν τον καιρό. Εξ' άλλου πιστεύω πως όσο πιο πολλές ερωτήσεις απαντηθούν τόσο πιο πρόθυμοι θα είναι οι δοκιμαστές.

Ευχαριστώ.

Δεν σκοπεύουμε να δώσουμε στους πελάτες τα προσωπικά στοιχεία των testers, παρά μόνο τα δημογραφικά τους (ηλικία, ικανότητες κτλ.). Εξάλλου το να έχουν πρόσβαση οι πελάτες στη βάση μας, δεν μας συμφέρει. Στους όρους χρήσης όμως θα παραμείνει ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα για να είμαστε καλυμένοι.

---------- Προσθήκη στις 13:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:45 ----------

Δεν σκοπεύουμε να δώσουμε στους πελάτες τα προσωπικά στοιχεία των testers, παρά μόνο τα δημογραφικά τους (ηλικία, ικανότητες κτλ.). Εξάλλου το να έχουν πρόσβαση οι πελάτες στη βάση μας, δεν μας συμφέρει. Στους όρους χρήσης όμως θα παραμείνει ότι έχουμε αυτό το δικαίωμα για να είμαστε καλυμένοι.

Μπορείτε να δείτε ένα προσχέδιο του τι στοιχεία του δοκιμαστή θα βλέπει ο πελάτης εδώ: http://www.userfeel.com/index.php?option=com_userfeel&controller=results&result_id=NGMzM01URTU0YzMzMzQ=

Δημοσ.
Το κοβω για μεγαλη απατη!!! Προσεξτε!!!

Φίλε μου χωρίς αιτιολόγηση, τέτοια σχόλια είναι επειικώς χαζά.

Πως μπορεί να σε εξαπατήσει; Κλέβοντας 15-20 λεπτά από τον χρόνο σου;

Δημοσ.
yannisc οι δοκιμές και οι εγγραφές τι προαπαιτούν; π.χ. παίζουν μόνο σε windows 7 με ΙΕ ή γίνεται δουλειά και με linux και Firefox;

Εγώ έκανα το δοκιμαστικό με Windows 7-Firefox και πήγαν ολα ok.Tην επόμενη φoρά θα δοκιμάσω και με Linux-Firefox.

Δημοσ.

Αναφορικά με το κατά πόσο παραβιάζονται οι όροι χρήσης και ξεκαθαρίζοντας πως δεν είμαι ούτε ο admin, ούτε ο αρμόδιος moderator του παρόντος subforum, η άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που το όποιο κέρδος της όποιας εταιρείας δεν εξαρτάται από το topic της στο insomnia, οι όροι δεν παραβιάζονται. Το παλικάρι δεν ψάχνει για πελάτες, δε θα βγάλει λεφτά από κανέναν insomniac, ίσα-ίσα θα δώσει.

Δημοσ.
Αναφορικά με το κατά πόσο παραβιάζονται οι όροι χρήσης και ξεκαθαρίζοντας πως δεν είμαι ούτε ο admin, ούτε ο αρμόδιος moderator του παρόντος subforum, η άποψή μου είναι πως από τη στιγμή που το όποιο κέρδος της όποιας εταιρείας δεν εξαρτάται από το topic της στο insomnia, οι όροι δεν παραβιάζονται. Το παλικάρι δεν ψάχνει για πελάτες, δε θα βγάλει λεφτά από κανέναν insomniac, ίσα-ίσα θα δώσει.

Απο τα 35 που θα βγάλει θα δώσει τα 10....

Δημοσ.
Απο τα 35 που θα βγάλει θα δώσει τα 10....

Τόσο εκτίμησε ο άνθρωπος την τιμή προς τον πελάτη, και τόσο εκτίμησε το επιθυμητό κόστος. Δικό του θέμα και απομένει η προσφορά και η ζήτηση για να τον επιβεβαιώσει ή όχι.

Αυτά προσφέρει, αν θες μπαίνεις, αν δε θες το αφήνεις.

Και όπως είπε σωστά ο Lucifer, δεν ζητάει λεφτά, δίνει λεφτά, αγοράζοντας τον ελεύθερο χρόνο κάποιου με συγκεκριμένες ικανότητες. Γιατί τόσο θέμα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να είμαστε και τυπικοί, δεν προσφέρει προϊόν, ζητάει...

Το προϊόν είναι ο UX tester που στη συνέχεια θα πουλήσει στον Πελάτη...

Εν τέλει όμως, στόχος είναι το κέρδος (όπως πολύ σωστά γίνεται σε μια ελεύθερη αγορά...)

Δημοσ.

Ο yannisc παιδιά είναι πολύ ok.

Τον ξέρω και δεν πρόκειται να κάνει κάτι κακό.

Από εκεί και πέρα δεν χάνετε κάτι να δοκιμάσετε.

---------- Προσθήκη στις 16:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:17 ----------

1) Στον Log-In του Site σου ζητάει e-Mail & Password. Αν βάλεις το email δεν σε συνδέει και τελικά θέλει το Username.

2) Κατάφερα να συνδεθώ, αφού έκανα το πρώτο βήμα, αλλά όταν πατάω, "Γίνε Δοκιμαστής", Δεν μου εμφανίζει την επόμενη σελίδα.

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

* This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept

cookies

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...