Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή έχουμε ΠΟΛΥ περισσότερους δοκιμαστές από ό,τι χρειαζόμαστε. Αναμένουμε αύξηση παραγγελιών από Οκτώβρη, οπότε μπορεί να πάρεις.

Βασικός παράγοντας επίσης στο πόσα τεστ παίρνεις είναι το τι βαθμολογία έχεις πάρει στο δοκιμαστικό. Αυτή τη στιγμή μόνο όσοι έχουν 5/5 παίρνουν δουλειά.

ε φυσικο δεν ειναι? οταν καποιος ζηταει και ζηταει για να εχει ''καβατζα'' που λεμε και να εχει επιπλεον πελατες λεγοντας..

''γεια , εχω 500 δοκιμαστες , ειμαι καλος.... ''

ναι αλλα δεν γινεται να ταζει καποιος 10$ οταν ας πουμε εχει 1 πελατη!! δλδ για να κανει καποιος 2-3 τεστ πρεπει να υπαρχουν χιλιαδες πελατες... οποτε για Ελλαδα δυσκολο το βλεπω...

Εσυ φιλε μου καλα κανεις κοιτας το δικο σου κερδος...

Απλα οι αλλοι μην κολλατε... Και θελετε να πλουτησετε απο το ιντερνετ....

---------- Προσθήκη στις 11:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:20 ----------

Υπαρχει αραγε κανενας 5/5 εδω μεσα ωστε να ενημερωσει τα παιδια που ενδιαφερονται ?

εγω δεν προκειτε να το κανω... αλλα αμφιβαλλω...

---------- Προσθήκη στις 11:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:21 ----------

Λεφτά έχει πάρει κανείς μέχρι στιγμής?

τον Οκτωβρη.... αν δεν υπαρχουν τον Νοεμβρη ΚΑΙ αν παλι δεν υπαρχουν φεξε μου ....

---------- Προσθήκη στις 11:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:22 ----------

Άρα για να είμαστε δίκαιοι, ο τίτλος πρέπει να αλλάξει σε "Γίνετε δοκιμαστής ιστοσελίδων και κερδίστε 10 ευρώ για κάθε τεστ που είναι αποδεκτό!" ;)

ακριβως... !!! δεν υπαρχει μια ακριβης διευκρινηση ...

πειτε μας ''σε οποιον ενδιαφερετε τεσπα'' ολοι θα πληρωνονται η σε οποιον ''καπνισει'' ο αγοραστης και πει οτι του αρεσε...

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με λιγα λογια εγινε αυτο το θεμα, γραφτηκαν αρκετοι ως παρα πολλοι, οι εταιρεια εχει τωρα να δειξει πως "κυριοι ειμαστε μεγαλοι και σαν αποδειξη εχουμε 1000 δοκιμαστες σελιδων" και στο τελος αν 50 απο αυτους βγαλουν το κατι τοις θα ειναι θαυμα......Μακαρι να πεφτω εξω αλλα με οσα εχω διαβασει ως τωρα εκει παει το θεμα.

Δημοσ.
Με λιγα λογια εγινε αυτο το θεμα, γραφτηκαν αρκετοι ως παρα πολλοι, οι εταιρεια εχει τωρα να δειξει πως "κυριοι ειμαστε μεγαλοι και σαν αποδειξη εχουμε 1000 δοκιμαστες σελιδων" και στο τελος αν 50 απο αυτους βγαλουν το κατι τοις θα ειναι θαυμα......Μακαρι να πεφτω εξω αλλα με οσα εχω διαβασει ως τωρα εκει παει το θεμα.

μα καλα κανει... αν περνει 39$ το τεστ και δινει σε σενα τα 10$ παλι καλα να λες... (29$ το τεστ κερδος...)

για σενα Γιωργο, Τασο, Δημητρη... το πολυ πολυ να βγαλεις κανενα 10-20$ / μηνα ενω ο συγκεκριμενος κυριος αν εχει 100 δοκιμαστες 2900$ ... δεν ειναι κακο..

κακο ειναι να ταζεις παρε 10$ το τεστ... λες και εχει την δυνατοτητα να δινει ''αβερτα'' τεστ στον καθενα...

μα με το να βγαλει καποιος 20$ δεν σωθηκε..!! αλλα εσυ φιλε μου ναι ... τουλαχιστον διασφαλισε αυτους που ''ψηνονται και θελουν''

δεν ξερω πως βρες το.. με ενα στανταρ νουμερο τεστ..

αλλα τι λεμε εδω ακομα συζητιεται αν πληρωθηκε κανεις...

Μπορειτε αραγε να μας πειτε ποσους πελατες εχετε?

Μπα... δεν νομιζω... :X:X

Δημοσ.

Παιδιά, τα πράγματα είναι απλά. Μακάρι να έχουμε χιλιάδες πελάτες και να πληρώνουμε χιλιάδες * $10. Για κάθε δοκιμαστή που θα αφιερώσει 20 λεπτά από το χρόνο του, πληρώνουμε $10. Υπάρχουν δοκιμαστές που θα κάνουν πολλά τεστ γιατί έχουν καλή βαθμολογία, υπάρχουν άλλοι που δεν έχουν κάνει και από ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται να κάνουν. Θέλουμε να παρέχουμε ποιοτική υπηρεσία και θα συνεργαστούμε με τους καλούς και μόνο αυτούς.

Δημοσ.

oποτε παιδια καταλαβατε...

αν εχει χιλιαδες πελατες και αν ειστε καλοι... ( που μονο αυτοι ξερουν τα κριτηρια...) μονο τοτε θα παρεις 10& ... καλα...

δεν θα παρω..!!

:eek:

Δημοσ.

κάποιοι έχουν νευριάσει που πήραν χαμηλή βαθμολογία ή μου φαίνεται;

επίσης κάποιοι μάλλον φαντάζονταν πως θα βγάζουν μηνιαίο χαρτζιλίκι. ο άλλο πριν ρώταγε αν θα βγάλει 2500 , πως μπορεί να τα πάρει από το Paypal.

λολ

Δημοσ.

Φιλε guido προσωπικα δεν θα ασχολιομουν ποτε με κατι τετοιο, ειναι ομως αστειο πως απο την πρωτη σελιδα τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα ως πολυ. Δεν λεω, ηταν ενα καλο promotion και αλλιως χτυπαει στο ματι μιας εταιρειας το να εχει καποιος μια λιστα με 1000 testers απο το να ειχε μια με 50, περα ομως απο αυτο καλο ειναι οταν εχουμε καποιο project να το ολοκληρωνουμε, να θετουμε τελικες βασεις και μετα να το ανακοινωνουμε αντι να λεμε κατι και να το αλλαζουμε. Λογικο πιστευω σωστα ?

Δημοσ.
κάποιοι έχουν νευριάσει που πήραν χαμηλή βαθμολογία ή μου φαίνεται;

επίσης κάποιοι μάλλον φαντάζονταν πως θα βγάζουν μηνιαίο χαρτζιλίκι. ο άλλο πριν ρώταγε αν θα βγάλει 2500 , πως μπορεί να τα πάρει από το Paypal.

λολ

an μιλας για μενα δεν προκειτε να το κανω το τεστ... :P

δεν με νοιαζει να βγαλω 10$ ακια.. απλα ετσι..!!

---------- Προσθήκη στις 13:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:17 ----------

Φιλε guido προσωπικα δεν θα ασχολιομουν ποτε με κατι τετοιο, ειναι ομως αστειο πως απο την πρωτη σελιδα τα πραγματα εχουν αλλαξει αρκετα ως πολυ. Δεν λεω, ηταν ενα καλο promotion και αλλιως χτυπαει στο ματι μιας εταιρειας το να εχει καποιος μια λιστα με 1000 testers απο το να ειχε μια με 50, περα ομως απο αυτο καλο ειναι οταν εχουμε καποιο project να το ολοκληρωνουμε, να θετουμε τελικες βασεις και μετα να το ανακοινωνουμε αντι να λεμε κατι και να το αλλαζουμε. Λογικο πιστευω σωστα ?

εγω συμφωνω απολυτα μαζι σου... φιλε.

οταν ξθες να κανεις κατι να εχεις ετοιμασει και το project σου... οχι το project σου να ειναι αυτοι που ''ψαρευεις'' απο εδω.. και να στηριζεσαι εκει...

δλδ ξεκινας μια δουλεια χωρις τπτ και λες να ''φτιαχτεις'' απο αυτους που θα γραφουνε....

και 10$ δεν τα περνεις καθαρα ... βγαλε και παυπαλ... :shock::shock:

Δημοσ.

τέλος πάντων θεωρώ υπερβολικές τις αντιδράσεις σας.

στο κάτω κάτω , αν είδαν οτι κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν , καλώς αλλάξαν.

εδώ αλλάζουν πολιτική site που έχεις σκάσει τα λεφτάκια σου , χωρίς να σε ρωτήσουν , όπως π.χ rapidshare .

Και όπως και να το κάνουμε αν από τα 100 τεστ , τα 95 ήταν καμία σχέση με ότι ζήταγαν , τι να κάνουμε; να τους πάρει με το ζόρι; ψυχικό θα κάνει;

Η θεωρείς πως θα τον χάλαγε να εχει 1000 "ετοιμοπόλεμους" χρήστες οι οποίοι θα είχαν 5/5 στο τεστ;

Αnyway δεν με αφορά κιόλας , απλά δεν νομίζω οτι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει εδώ.και αν θεωρείς λίγα τα λεφτά , απλά δεν γίνεσαι μέλος . simple

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν νομιζετε οτι οσοι μπηκαμε στον πειρασμο να ασχοληθουμε λιγο με το userfeel, οτι πρεπει να τα λεμε εδω?

Ανταλλαγη εμπειριων, κατι σαν 'ηλεκτρονικο' σωματειο! Καλες οι οποιες επισημες ανακοινωσεις, αλλα το τι γινεται τελικα στην πραξη ειναι αυτο που μετραει, και αυτη την αληθεια μονο ολοι μαζι μπορουμε να την ανακαλυψουμε. Ο καθενας μονος του μονο ενα κομμματακι της αληθειας ξερει.

Για να ξεκινησω πρωτος, να πω οτι πριν κανα διμηνο μου ηρθε ενα τεστ μονο, το οποιο μαλιστα δεν προλαβα να κανω καν!(μεχρι να παρω ενα ποτηρι νερο και να καθισω στο pc, το τεστ δεν ηταν διαθεσιμο-οποία απογοητευση).

Εκτοτε, δεν ξαναρθε καμια ειδοποιηση για τεστ.

Και δεν ξερω, παιρνει κανενας αλλος αραγε?

Εσεις πως τα πατε?

Δημοσ.

Τα χρήματα πως ακριβώς δίνονται και πως δικαιολογούνται απο την εταιρεία? Ελπίζω να μην είναι μαύρα γιατί δεν θα κρατήσει πολύ αυτο το "πανηγύρι"....

Δημοσ.

εμένα μου έχει τύχει 2 φορές με το που έρθει το mail η δοκιμή να μην είναι διαθέσιμη. Δεν κατάφερα ποτέ δηλαδή να κάνω δοκιμή επί πληρωμή.

Λίγο μούφα εξελίχθηκε η όλη υπόθεση. Ας μιλήσει και κάποιος που έχει κάνει καμία πληρωμένη δοκιμή

Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω και θα δω και θα σας πω τι παίζει πάντως το μικρόφωνο και να μιλάς Αγγλικά και τέτοια είναι λίγο παράξενο...

Ελληνική αφού είναι η εταιρία

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...