Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξαναρωταω, μιλαμε για Γ Εθνικη ή Γ τοπικο? Προφανως και χρειαζεσαι μανατζερ οταν υπογραψεις συμβολαιο με μηνιαιες απολαβες..

Θα σου προτεινα παντως να αποφυγεις τις μικρες κατηγοριες, αν το ''κατεχεις'' το αθλημα. Το τι ταγαρια παιζουν εκει δε μπορεις να φανταστεις. Ασε που ουτε να βελτιωθεις προκειται, ουτε να παρεις σοβαρο χρονο συμμετοχης.

Γενικα το μπασκετ ειναι δικοπο μαχαιρι. Ειτε ασχολεισαι σοβαρα, στο πλαισιο του εφικτου βεβαια, και προσπαθεις με γυμναστηρια, μανατζερ, ατομικες, και κοιτας να παιζεις οσο πιο ψηλα σου το επιτρεπουν οι δυνατοτητες σου, ειτε μαζευεις τους φιλους σου και πας στα ανοιχτα για χαβαλε. Θα σου προτεινα το 2ο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρεται. Ειναι παλιο το ποστ αλλα ειναι ακριβως το θεμα που με ενδιαφερει. ψαχνω πληροφοιρες για μια ομαδα μπασκετ που να προπονειται στην ανατολικη θεσσαλονικη. δεν με ενδιαφερει το επιπεδο γιατι πρωτα απο ολα με ενδιαφερει να βρω τη φυσικη μου κατασταση (η οποια ειναι σε πολυ ασχημο σημειο). οποιαδηποτε πληροφορια ευπροσδεκτη. ευχαριστω.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας! και γω σαν τον φιλο παραπανω ψαχνω ομαδα χωρις να με ενδιαφερει τ επιπεδο γ να παιζω η απλα να κανω προπονησεις..κατα προτιμηση κοντα στο κεντρο της πολης! αν γνωριζει καποιος κατι ας επικοινωνησει μαζι μου παρακαλω! ευχαριστω προκαταβολικα ;)

Δημοσ.

Κανεις δεν πληρώνει απο παιδικό και πανω, αν σε θελουν στην ομαδα και παιζεις θα βγαζεις και ενα χαρτηλικακι, απο και περα το αν θα σε δεχτουν ακομα και για προπονησεις εξαρταται από την λειτουργία της ομάδας και φυσικά το ποσο καλος εισαι. Αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια τότε δυσκολα να σε δεχτει καποια οργανωμένη ομάδα ακομα και Α' ΕΚΑΣΘ, αλλά δεν χανεις τιποτα να πας και να ρωτησεις θα σου πουν περισσότερα και αν δεν σε θελουν θα σου βρουν αυτοι ομαδα στις απαιτησεις σου.

Δημοσ.

Κανεις δεν πληρώνει απο παιδικό και πανω, αν σε θελουν στην ομαδα και παιζεις θα βγαζεις και ενα χαρτηλικακι, απο και περα το αν θα σε δεχτουν ακομα και για προπονησεις εξαρταται από την λειτουργία της ομάδας και φυσικά το ποσο καλος εισαι. Αν δεν εχεις προηγουμενη εμπειρια τότε δυσκολα να σε δεχτει καποια οργανωμένη ομάδα ακομα και Α' ΕΚΑΣΘ, αλλά δεν χανεις τιποτα να πας και να ρωτησεις θα σου πουν περισσότερα και αν δεν σε θελουν θα σου βρουν αυτοι ομαδα στις απαιτησεις σου.

Φιλε σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! προηγουμενη εμπειρια εχω επαιζα για καποια χρονια μικρος αλλα εχει 4 χρονια που σταματησα και δεν νομιζω να ναι καλο το επιπεδο μου αυτη την στιγμη! anyway θα επικοινωνησω μαζι τους και ελπιζω να βρω κατι! σ ευχαριστω και παλι ;)

Δημοσ.

Καλύτερα δες για ομάδες της Γ' ΕΚΑΣΘ. Στην Α' και Β' το επίπεδο ειναι αρκετά ανεβασμένο και θέλουν προπονημένους παίκτες.

Δημοσ.

Καλύτερα δες για ομάδες της Γ' ΕΚΑΣΘ. Στην Α' και Β' το επίπεδο ειναι αρκετά ανεβασμένο και θέλουν προπονημένους παίκτες.

Φιλε μου εψαχνα προχθες τις ομαδες της Γ' και Γ2' εκασθ αλλα δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες για τις περισσοτερες απο αυτες και για αυτες που βρηκα ηταν σε κατι χωρια εξω απο την πολη! Γνωριζεις καποια με εδρα κοντα στο κεντρο της πολης??

Δημοσ.

Φιλε μου εψαχνα προχθες τις ομαδες της Γ' και Γ2' εκασθ αλλα δεν μπορεσα να βρω πληροφοριες για τις περισσοτερες απο αυτες και για αυτες που βρηκα ηταν σε κατι χωρια εξω απο την πολη! Γνωριζεις καποια με εδρα κοντα στο κεντρο της πολης??

Έχει πέσει το site της ΕΚΑΣΘ αυτή τη στιγμή, πάντως ομάδες με έδρα στο κέντρο δύσκολα να βρεις. Είναι σίγουρα η ΧΑΝΘ αλλά παίζει σε μεγάλες κατηγορίες. Δε μπορώ να θυμηθώ αυτή τη στιγμή ποιές ομάδες χρησιμοποιούν το γήπεδο του Άγιου Παύλου. Πάρα πολλές βρίσκονται ανατολικά προς Καλαμαριά, Φοίνικα κλπ.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

ψάχνω κι εγώ κάτι αντίστοιχο στη Θεσσαλονίκη με τη διαφορά ότι ψάνω γυναικεία ομάδα. Με ενδιαφέρει να ασχοληθώ εντελώς ερασιτεχνικά απλά επειδή μου αρέσει, έχω ήδη ασοληθεί στο παρελθόν και θέλω να έχω μια ενεργή συμμετοχή στο άθλημα. Το πρόβλημα είναι ότι η Χανθ δεν έχει γυναικεία ομάδα και στο ekasth.gr δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Αν γνωρίζετε κάτι σχετικά θα μουν ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο μιας και έχω πλήρη άγνοια..Ευχαριστώ!!:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...