Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Είμαι στην φάση δημιουργίας ενός forum το οποίο θα είναι κάτι πρωτόγνορο για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω εγώ.Δεν ξέρω αν θα αρέσει σε άλλους αλλά είμαι αισιόδοξος

Έχω που λέτε αυτή την ιδέα και θέλω να την κατοχυρώσω...αλλά που??

Δημοσ.

...Κατοχύρωση πνευματικών δικαιωμάτων για site...

Μήπως πρέπει να αλλάξεις την εικόνα με τον πιγκουίνο;

Δημοσ.

Καλά κρασιά..

Για εμπορικά σήματα και τέτοια ξέρω ότι απευθύνεσαι στο υπουργείο εμπορίου..

Για πατέντες πνευματικής ιδιοκτησίας δεν ξέρω καν αν υπάρχει ελληνική υπηρεσία.

Νομίζω όμως ότι οι πατέντες κατοχυρώνονται σε επίπεδο ευρωπαΪκής ένωσης και όχι κράτους μέλους..

Δημοσ.

Έχω τεράστια απορία να δω τι είδος θα είναι.

Δε νομίζω πάντως να γίνεται κατοχύρωση δικαιωμάτων. Αν είμαι λάθος, ας με διορθώσετε, αλλά π.χ. μου έρχεται εμένα μια ιδέα στο μυαλό... Θα τη κατοχυρώσω; Δε νομίζω να γίνεται :/

Δημοσ.

Βασικά η ιδέα μου υπάρχει.Υπάρχει όμως διάσπαρτη στο internet και αυτό το site Θα ασχοληθεί με το να συγκεντρώσω όλα αυτά που υπάρχουν στο internet.Ήδη κατοχύρωσα το domain και την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσω το στήσιμο.Θα δείξει...

Άρα απ'οτι το βλέπω τώρα δεν είναι κάτι πρωτόγνορο. Αλλά κάτι το οποίο θα είναι συγκέντρωση πληροφοριών.

Δημοσ.

Αν μιλάς για βάσεις δεδομένων (όχι για το περιεχόμενο αλλά για τον τρόπο δόμησης, αν είναι καινούριος κλπ) τότε μπορεί να βάλεις πνευματικά δικαιώματα...

Δημοσ.

Η κατοχύρωση πατέντας δεν είναι κάτι απλό.

Απαιτεί αναλυτική περιγραφή διαδικασίας υλοποίησης, εμφάνισης, λειτουργιών κλπ.

Και όλων των παραλλαγών αυτής της πατέντας..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά ξέρει κανείς site το οποίο να σου δίνει οδηγίες για την διαδικασία κατοχύρωσης;; Αν υπάρχει κάτι τέτοιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κατοχύρωσης τίνος πράγματος; Θα μπορούσες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Δημοσ.

στο ίντερνετ δεν είναι εύκολο πράμα (ακόμα κι αν υφίσταται).

Κάνει ο άλλος πχ το facebook, άντε φτιάξε εσύ δικό σου. Θα σου πει νομίζεις τίποτα;

Υπάρχουν δεκάδες σάιτ με αθλητικό περιεχόμενο. Δε μπορείς δηλαδή εσύ να ανοίξεις ακόμα ένα;

Εφόσον δεν είναι κάτι τεχνολογικό hardware που εκεί είναι πιο απλό και πιο ξεκάθαρο τι θες να πατεντάρεις τώρα στην ιδέα είναι αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο. Έχεις ας πούμε μια ιδέα, ας υποθέσουμε οτι την "πατεντάρεις" αλλά αδυνατείς τελικά να την υλοποιήσεις. Αυτό ήταν; Δε μπορείς κανείς άλλος πλέον να το κάνει;

Ωστόσο μία υπόθεση θα κάνω αφού δεν είσαι συγκεκριμένος (και καλά κάνεις και προστατεύεσαι αφού θεωρείς πως η ιδέα σου μετράει), επειδή είπες κάτι οτι η ιδέα σου υπάρχει "διάσπαρτη" κι εσύ θα τη μαζέψεις απλά να σου πω να είσαι καλυμμένος νομικά αν σκοπεύεις να "παίρνεις" αυτή την πληροφορία και να την "αναπαραγάγεις" στο site σου.

Δημοσ.

+ συμπληρωμα στον αποπανω , αν αυτο που θελεις ειναι οντως το μαζεμα, θελεις να καταχωρισεις αυτα τα μαζεμενα που θα ειναι ετοιμα να μην τα παρει καποιος αλλο με copy-paste ας πουμε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...