damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 rafail, το τροφοδοτικό το έχεις ανάποδα. Προς τα κάτω πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας
damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 rafail, το τροφοδοτικό το έχεις ανάποδα. Προς τα κάτω πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 rafail, το τροφοδοτικό το έχεις ανάποδα. Προς τα κάτω πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας Το ξέρω αλλά λέω μήπως δεν αερίζεται καλά .Και στο vision studio που ρώτησα μου είπε ότι και έτσι που το έχω δεν έχει πρόβλημα .
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 rafail, το τροφοδοτικό το έχεις ανάποδα. Προς τα κάτω πρέπει να είναι ο ανεμιστήρας Το ξέρω αλλά λέω μήπως δεν αερίζεται καλά .Και στο vision studio που ρώτησα μου είπε ότι και έτσι που το έχω δεν έχει πρόβλημα .
damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μια χαρά αερίζεται, για αυτό το λόγο έχει τα ποδαράκια το κουτί (το κενό που δημιουργεί είναι μια χαρά) και επίσης και τα φίλτρα σκόνης στο κάτω μέρος. Δεν είναι οτι θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι optimal, αν θές να έχει καλύτερη ψύξη το τροφοδοτικό πρέπει να το έχεις να παίρνει αέρα απο έξω και όχι μέσα απο το κουτί που είναι ποιο θερμός. Επίσης θα έχεις και καλύτερο airflow, μην ξεχνάς οτι θα μπεί και η gpu απο επάνω που θα τραβάει και αυτή αέρα απο το εσωτερικό.
damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μια χαρά αερίζεται, για αυτό το λόγο έχει τα ποδαράκια το κουτί (το κενό που δημιουργεί είναι μια χαρά) και επίσης και τα φίλτρα σκόνης στο κάτω μέρος. Δεν είναι οτι θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι optimal, αν θές να έχει καλύτερη ψύξη το τροφοδοτικό πρέπει να το έχεις να παίρνει αέρα απο έξω και όχι μέσα απο το κουτί που είναι ποιο θερμός. Επίσης θα έχεις και καλύτερο airflow, μην ξεχνάς οτι θα μπεί και η gpu απο επάνω που θα τραβάει και αυτή αέρα απο το εσωτερικό.
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μια χαρά αερίζεται, για αυτό το λόγο έχει τα ποδαράκια το κουτί (το κενό που δημιουργεί είναι μια χαρά) και επίσης και τα φίλτρα σκόνης στο κάτω μέρος.Δεν είναι οτι θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι optimal, αν θές να έχει καλύτερη ψύξη το τροφοδοτικό πρέπει να το έχεις να παίρνει αέρα απο έξω και όχι μέσα απο το κουτί που είναι ποιο θερμός. Επίσης θα έχεις και καλύτερο airflow, μην ξεχνάς οτι θα μπεί και η gpu απο επάνω που θα τραβάει και αυτή αέρα απο το εσωτερικό. Και εχτες μου πήρε μια ώρα για να συμμαζεύσω όλα τα καλώδια . Πάντως με τόσους ανεμιστήρες δεν πιστεύω ότι έχει πρόβλημα ψύξεις .Καταγράφτηκε η γνώμη σου ας ακούσω και άλλες γνώμες για το πώς θα το τοποθετήσω
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μια χαρά αερίζεται, για αυτό το λόγο έχει τα ποδαράκια το κουτί (το κενό που δημιουργεί είναι μια χαρά) και επίσης και τα φίλτρα σκόνης στο κάτω μέρος.Δεν είναι οτι θα έχεις πρόβλημα αλλά δεν είναι optimal, αν θές να έχει καλύτερη ψύξη το τροφοδοτικό πρέπει να το έχεις να παίρνει αέρα απο έξω και όχι μέσα απο το κουτί που είναι ποιο θερμός. Επίσης θα έχεις και καλύτερο airflow, μην ξεχνάς οτι θα μπεί και η gpu απο επάνω που θα τραβάει και αυτή αέρα απο το εσωτερικό. Και εχτες μου πήρε μια ώρα για να συμμαζεύσω όλα τα καλώδια . Πάντως με τόσους ανεμιστήρες δεν πιστεύω ότι έχει πρόβλημα ψύξεις .Καταγράφτηκε η γνώμη σου ας ακούσω και άλλες γνώμες για το πώς θα το τοποθετήσω
constantinos_rho Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εγω εχω ενα Seasonic 750w 80plus εδω και 2 χρονια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
nemesiskp Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αναποδα το εχεις.Μια χαρα θα αεριζεται και εγω ετσι το εχω τοσο καιρο στο haf και δεν ειχα κανενα προβλημα.Το μονο κακο οτι μαζευει σκονη απο κατω.Το ενα καλωδιο γιατι το εχεις μαζεμενο , δεν χωραγε απο πισω???
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Αναποδα το εχεις.Μια χαρα θα αεριζεται και εγω ετσι το εχω τοσο καιρο στο haf και δεν ειχα κανενα προβλημα.Το μονο κακο οτι μαζευει σκονη απο κατω.Το ενα καλωδιο γιατι το εχεις μαζεμενο , δεν χωραγε απο πισω??? Εντάξει τότε θα το αλλάξω μεριά αυτό που φοβάμαι είναι να μην δεν αερίζεται καλά και χαλάσει πάλη και πάει ξανά για αλλαγή Το καλώδιο χωρούσε αλλά το αφίσα επειδή σε λίγο καιρό θα πάρω και την κάρτα γραφικών μιας και αυτή που είχα κάνει παραγγελία δεν ήρθε.
damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 μην αγχώνεσαι ρε, για αυτό τον λόγο έχουν τις τρύπες απο κάτω. Και στις Photo στο επίσημο site προς τα κάτω το έχουν το τροφοδοτικό καθώς επίσης και στο Manual του κουτιού γράφει ξεκάθαρα (σελίδα 4) the power supply fan faces downwards Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι κάθε μήνα/δίμηνο (ανάλογα με την σκόνη που μαζεύεις) να καθαρίζεις το φιλτράκι στο κάτω μέρος του κουτιού (στο δικό μου είναι αποσπώμενο, υποθέτω και στο haf)
rafail1994 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εμενα το haf932 δεν έχει φίλτρακι αν εννοείς του αυτο
damastes Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 δεν έχει; wtf.... κάτι τέτοιο νομιζω θα έκανε
phanispal Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχει το HAF, είναι full ανοιχτό για όσο το δυνατόν καλύτερη και περισσότερη ροή αέρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.