Προς το περιεχόμενο

Πόσο λέτε να πιανει ένα Laptop 3τίας;

profitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαρισε το ρε φιλε καπου , στειλε το για ανακυκλωση, ποιος λογικος ανθρωπος να το παρει; εγω εχω ακομα ενα ibm thinkpad 6ετιας και δεν το κανω τιποτις. Θα παει για ανακυκλωση.Κανε το καλο στην φυση.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
χαρισε το ρε φιλε καπου , στειλε το για ανακυκλωση, ποιος λογικος ανθρωπος να το παρει; εγω εχω ακομα ενα ibm thinkpad 6ετιας και δεν το κανω τιποτις. Θα παει για ανακυκλωση.Κανε το καλο στην φυση.

Πως θα κάνει καλό στη φύση με το να καταστρέψει ένα λειτουργικό υπολογιστή που μπορεί να "τρέξει" οποιαδήποτε σύγχρονη εφαρμογή και τα περισσότερα παιχνίδια και για τον οποίο για να κατασκευαστεί δαπανήθηκε αρκετή ενέργεια και πρώτες ύλες?

Δημοσ.
Πως θα κάνει καλό στη φύση με το να καταστρέψει ένα λειτουργικό υπολογιστή που μπορεί να "τρέξει" οποιαδήποτε σύγχρονη εφαρμογή και τα περισσότερα παιχνίδια και για τον οποίο για να κατασκευαστεί δαπανήθηκε αρκετή ενέργεια και πρώτες ύλες?

εφοσον δεν τον χρησιμοποιει , και επειδη δεν προκειται να το παρει κανεις , για αυτο του το λεω.Αχρηστος ειναι, χωρο πιανει . 'Η ας τον χαρισει στο φιναλε..

Δημοσ.

:lol::lol::lol: Πλάκα κάνεις?:shock:

Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εσεις παιδια εγω παντως 100€ τα δινω για το λαπτοπακι για κατεβαστηρι. Παραπανω ομως πολυ δυσκολα.

Δημοσ.
αν είναι και το σκέφτεσαι 130 ευρώ

τοσο περιπου εδωσα και γω ενα toshiba με αντιστοιχα χαρακτηριστικα σε πολυ καλη κατασταση πριν λιγο καιρο. παραπανω δεν αξιζει.

Δημοσ.
:lol::lol::lol: Πλάκα κάνεις?:shock:

Καθόλου. Γιάτι ποια εφαρμογή πιστεύεις ότι δεν μπορεί να τρέξει?

Δημοσ.

^^+1

Γύρω στα 200 ευρω θα τα έδινα. Πάντα με εκπλήσει πως μια χαρά μηχανάκια, ικανά για πολλές εφαρμογές που καλύπτουν τις ανάγκες πολύ κόσμου, κάποιοι τα θεωρούν άχρηστα απλά επειδή έχουν βγει πιο ισχυρά μοντέλα. Έχουμε θολώσει και έχουμε χάσει την ικανότητα για αντικειμενική κρίση με την τεχνολογία που μας πασάρουν κάθε 3μηνο ή θεωρούμε πως όλοι έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με εμάς από ένα μηχάνημα. Άκου ανακύκλωση ή 100 ευρώ. 100/100+ παίρνουν μηχανήματα 2πύρηνα χαλασμένα για ανταλλακτικά και ούτε μεταχειρισμένο netbook δεν παίρνεις με 100 (όχι, με 7'' 8'' noname κλπ) δεν μετράνε). Δεν ασχολούνται όλοι με gaming, δεν χρειάζονται όλοι hdmi και δεν τραβάνε ζόρι να βλέπουν όλοι στα 1080 ταινία ή να κάνουν επεξεργασία βίντεο, δεν τραβάνε ζόρι να σηκώνει τα win7 (αν και αυτό τα σηκώνει).

Για την χρήση που είναι ικανό και αυτό και ένα καινούριο netbook στα 200e, γιατί υπάρχει περίπτωση να προτιμήσει κάποιος να τα δώσει σε αυτό το μηχανάκι παρά την παλαιότητα (και εξαρτάται την χρήση που του έχει γίνει, από μόνο του το ότι είναι 3 ετών δεν λέει τα πάντα, υπάρχουν χρήστες που δεν λιώνουν στο pc) και κάποια λιγότερα χαρακτηριστικά σε ram και δίσκο πχ? Για την οθόνη, διότι δεν θέλουν όλοι να στραβώνονται σε 10αρα και δεν τραβάνε ζόρι να παίρνουν το λάπτοπ και να τρέχουν έξω συνέχεια ώστε να θέλουν το πιο μικρό.

Μην το τυραννάς, βάλτο σε αγγελία και δες τι προσφορά θα υπάρξει, μην βάζεις τιμή, ζήτα προσφορές. Προσωπικά δεν θα το έδινα για 130-150 εκτός αν τα είχα πολύ ανάγκη. Από τη στιγμή που δουλεύει μια χαρά το μηχάνημα ή θα το είχα για 2ο ή προτιμούσα να το χαρίσω σε φίλο. Υποκειμενικό ανάλογα με την $ ανάγκη της δεδομένης στιγμής βέβαια αυτό.

Τα σχόλια περί ανακύκλωσης είναι απλά αστεία πράγματα.

Δημοσ.

Γνώμη μου είναι να το χαρίσεις παρά να το σκοτώσεις για 150 ευρώ. Ένα τριετίας που έχω, σε άριστη κατάσταση, πήγα σε ένα μαγαζί να δω πόσο θα το πάρουν και μου έδιναν 200 ευρώ για μηχάνημα που αγόρασα σχεδόν 900. Δεν αξίζεις να πουλήσεις λάπτοπ αν δεν είναι του κουτιού.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Ο κύριως λόγος που σκέφτομαι να το δώσω είναι επειδή λόγω διπλωματικής θα χρειαστώ MacBook αναγκαστικά οπότε αν πάρω MacBook να το έχω να κάθεται δεν αξίζει το κόπο, αλλά θα το δώσω για να καλύψω την αγορά. Βέβαια ενδέχεται τελικά να μου βρει ο καθηγητής οπότε πάλι αν το δώσω δεν θα είναι για οικονομικό αλλά απλά να μην κάθεται και σκονίζεται άδικα.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Όπως είπαν και κάποιοι συνφορουμίτες πιο πάνω, αν δεν καταφέρεις να το δώσεις >=200€, κάνε έναν μη-gamer φίλο σου χαρούμενο.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να το κρατήσεις σαν εφεδρικό αν σου χαλάσει κάποια στιγμή ο επόμενος(χτύπα ξύλο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις..) και δη τα Μακ που έχουν Μ Ο Ν Ο 1 έτος εγγύηση...

Πάντως αν είναι ντε και καλά να το πουλήσεις, βάλτο σε καμιά χρυσή ευκαιρία, μπας και "τσιμπήσει" κανείς κάποιος πιο άσχετος...πχ κανένας μεγάλος...γιατί εδώ δεν πρόκειται να χτυπήσεις καλή τιμή...όλοι θα σε παζαρέψουν μιας και δεν είναι τελείως άσχετοι...

Τώρα παιδιά τι να κάνουμε ζήτηση και προσφορά...Αφού με 400-500 βρίσκεις καλύτερο με 2 έτη εγγύηση ίσως και 3...αναγκαστικά το μαξιμουμ πιάνει 300 με το πολύυυ ζόριιιι...

Δημοσ.

Νομίζω πως όλοι αυτοί που λέτε να το χαρίσει ή να το πετάξει κτλ , αν ήσασταν στην θέση του ανθρώπου που το πουλάει δεν θα κάνατε το ίδιο.Δηλαδή πόσοι απο εσάς έχετε χαρίσει αντικείμενα απο PC, πχ Ram,σκληρούς,καμιά οθόνη (όχι crt),καμιά καρτούλα γραφικών κτλ που είναι και μικρότερης αξίας απο τον φορητό του παιδιού..Ούτε mouse δεν χαρίζετε,δείτε τις αγγελίες εδώ μέσα.Και παλιατζούρες να έχει κάποιος τα πουλάει.Μια στις εκατό αγγελίες λένα "χαρίζονται".

Επομένως ας σκεφτούμε ποιός κοροϊδεύει ποιόν....

Αρχηγέ,κάνε ενα search σε αγγελίες και θα μάθεις πόσο πουλιέται.Ούτε να το σκοτώσεις ούτε να "ψαρέψεις" κάποιον όπως γράφτηκε παραπάνω.Δεν είναι όλοι gamers ούτε παίζουν όλοι παιχνίδια σε φορητούς.Υπάρχουν και τα desktop....

-Φιλικά-

Δημοσ.
[...] Δηλαδή πόσοι απο εσάς έχετε χαρίσει αντικείμενα απο PC, πχ Ram,σκληρούς,καμιά οθόνη (όχι crt),καμιά καρτούλα γραφικών κτλ που είναι και μικρότερης αξίας απο τον φορητό του παιδιού..Ούτε mouse δεν χαρίζετε [...]

Εγώ και τουλάχιστον άλλος ένας από δω μέσα που ξέρω στα σίγουρα.

Δεν είπα πως είναι για πέταμα. Μια χαρά λειτουργικό laptop είναι με καλό επεξεργαστή. Αν δεν καιγόμουν για το οικονομικό (όπως είπε ο TS) και δε μπορούσα να το πουλήσω πάνω από 150-200€, ναι θα προτιμούσα να τον χαρίσω σ έναν φίλο που θα πιανε τόπο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...