Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1215.jpg

Full κομπλέ τα πάντα όλα :lol:

χαχαχα αυτο θα αρεσε στον al bundy!:mrgreen:

---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ----------

0805200990517toiletpaperhead.jpg

και αυτο θα αρεσε στανταρ στο αγορι μου χα χα χα χα χα χα

εχει μανια με το κωλοχαρτο :o

Δημοσ.

Έχω πετύχει στην παραλία παλικάρι με μαγιό της heiniken που είχε 2 υποδοχές δεξια και αριστερά για μπουκαλάκι!!! Ήταν ετοιμοπόλεμος!!!!! έπαιζε ρακέτες και με το άλλο χέρι ρούφαγε και μια γουλιά.

Αλάνι τρελό!

Δημοσ.

Καλά παιδιά δεν είναι για φάση κλάμπ αλλά για το ξενοδοχείο πριν πας στο κλαμπ... Πάντως μετράει πολύ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνηbeer-holster-ii.jpg?w=64 ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη!

ευχαριστω

Δημοσ.

ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνηbeer-holster-ii.jpg?w=64 ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη!

ευχαριστω

Αμα μου δωσεις το γκομενακι απο τη φωτο, θα στην κανω χειροποιητη τη ζωνη...

Βασικα θα πληρωσω το zoranb να τη φτιαξει, να εχουμε και σωστο αποτελεσμα :mrgreen:

Δημοσ.

ευχαριστω

Με πρόλαβε ο pournaras: Καλά, είδες τη συγκεκριμένη φωτογραφία και αυτό που επιθύμησες ήταν η ζώνη; Χαρά στην ψυχραιμία σου!!!

Δημοσ.

ευχαριστω

πρησμένο το τούμπανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...