**moka-chan** Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Full κομπλέ τα πάντα όλα χαχαχα αυτο θα αρεσε στον al bundy! ---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ---------- και αυτο θα αρεσε στανταρ στο αγορι μου χα χα χα χα χα χα εχει μανια με το κωλοχαρτο
prothipourgos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Έχω πετύχει στην παραλία παλικάρι με μαγιό της heiniken που είχε 2 υποδοχές δεξια και αριστερά για μπουκαλάκι!!! Ήταν ετοιμοπόλεμος!!!!! έπαιζε ρακέτες και με το άλλο χέρι ρούφαγε και μια γουλιά. Αλάνι τρελό!
thodhoris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Καλά παιδιά δεν είναι για φάση κλάμπ αλλά για το ξενοδοχείο πριν πας στο κλαμπ... Πάντως μετράει πολύ
prothipourgos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για beach bar είναι οτι πρέπει, εκεί κατα τις 2-3 το μεσημέρι!!!
saggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνη ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη! ευχαριστω
slygeo87 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Πρώτο αποτέλεσμα που βρήκα. Στέλνει εδώ. http://www.wearyourbeer.com/beer-belt-pack-holder-black-p-2994.html
pournaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνη ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη! ευχαριστω Αμα μου δωσεις το γκομενακι απο τη φωτο, θα στην κανω χειροποιητη τη ζωνη... Βασικα θα πληρωσω το zoranb να τη φτιαξει, να εχουμε και σωστο αποτελεσμα
deesnider Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνη ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη! ευχαριστω Με πρόλαβε ο pournaras: Καλά, είδες τη συγκεκριμένη φωτογραφία και αυτό που επιθύμησες ήταν η ζώνη; Χαρά στην ψυχραιμία σου!!!
pournaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ελα, εδω σε εχω... http://hopsholster.com/493/view_products
saggelos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ελα, εδω σε εχω... http://hopsholster.com/493/view_products ευχαριστω,εισαι υπερτατος!!!!
Adon1s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια εχω φαει τον κοσμο για να βρω αυτη τη ζωνη ή κατι παρομοιο και το καπελο για τις μπυρες που θελουμε να ντυθουμε τις αποκριες αλλα τιποτα.τι ebay τι amazon πουθενα...κανεις δεν στελνει Ελλαδα..μενω Αθηνα και εχω ρωτησει σε ενα σωρο μαγαζια αλλα παλι τιποτα..ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ θα χρωστουσα χαρη μεγαλη! ευχαριστω πρησμένο το τούμπανο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα