Προς το περιεχόμενο

Αλκοόλ - Τι προτιμάτε;;;

RottenLungs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λυπάμαι που δεν έχω πολύ καιρό να βάλω και εικόνες.

1. Τεκίλα Heradura (εναλλακτικά Don Julio αλλά εκεί ανεβαίνει το κασέ και δεν συνίσταται για συχνή κατανάλωση).

Μπροστά της τα ζουμιά τύπου Jose Cuervo δεν είναι πόσιμα υγρά, είναι αηδιαστικές βρωμιές.

Μαζί σου. Αλλα ακόμα και σπίτι να θές να πάρεις, ιδιαίτερα τώρα με το ΦΠΑ θές να δώσεις μια μικρή περιουσία για αυτές.

Εδω κάτι johnie και λοιπές μπουζουκιές έχουν φτάσει αισίως τα 17-18 ευρώ!! :confused:

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλη μια στο κλαμπ των μη ποτών .

Αν πιω,θα είναι μόνο baileys .

Και αυτό, αραιά και που.

Κρασιά,μπύρες και λοιπά αλκοολούχα δεν μπορώ ούτε να τα μυρίσω,όχι να τα πιω κιόλας.

Δημοσ.
πωωω ειμαι μισος polska polska και ειναι πολυ killer η spirytus ( οινοπνευμα ελλινιστη )

δωσε μπυρες και ειμαι οκ...

heineken

kaizer

veltins για της φτηνες...

απο ακριβες ξανθια και πικρη να ειναι και ειμαι οκ!

αν ειναι ομως καλος μεζες μου λειπει το βαρελακι της ΑΜΣΤΕΛ.....

Δημοσ.

vodka vodka vodka

εχω πιει περιπου 30-40 διαφορετικες μαρκες, πλεον καταλαβαινω ποιοτητα στα τυφλα, πριν χρονια νομιζα οτι η absolut ηταν καλη, και πλεον την θεωρω απο τα χειροτερα που εχω πιει.

Ακομα και η φτηνη russian standtard,wyborowa.zytnia ειναι μιλια μπροστα της.

Αυτη την στιγμη εχω 2 μπουκαλια belvedere, το 1 το εχω φτιαξει με βανιλια και εχει το ιδιο χρωμα με το ουισκι.

Χτες ημουν εδω : http://www.fiftyfivebar.co.uk/

Δημοσ.

Ρε συ RottenLungs πως στην ευχη ειναι δυνατον να πινεις Fratziskaner και να σου αρεσει η Amstel?Διχασμενη μπυροπροσωπικοτητα εισαι?Αυτη η αηδια η Amstel δεν πινεται με τιποτα.Οπως και η Heineken.Απορω πως δεν εχει παθει τιποτα ο κοσμος που τις πινει (ή παθαινει και δεν το συνδυαζουν ακομη οι επιστημονες για ευνοητους λογους).

Δημοσ.

Καλά μην τρελαίνεστε και με την fratziskaner και τις λοιπές μοδάτες εισαγωγής. Μετά απο κάνα χρόνο μονοπωλίου, δε με τραβάνε πλέον ιδιαίτερα, και κάπου καταλαβαίνω οτι τις υπερκτίμησα λόγω διαφορετικότητας. Grass is greener, ότι έχουμε δεν το εκτιμάμε κτλ κτλ..

Τούφα <3 Camden <3

Δημοσ.

Ντάξ, στην ανάγκη πίνεται η Amstel. Ειδικά αν είναι τόσο παγωμένη που δεν καταλαβαίνεις τι πίνεις.

Δε βρίσκεις παντού καλές μπύρες ξέρεις...

Δημοσ.
vodka vodka vodka

εχω πιει περιπου 30-40 διαφορετικες μαρκες' date=' πλεον καταλαβαινω ποιοτητα στα τυφλα, πριν χρονια νομιζα οτι η absolut ηταν καλη, και πλεον την θεωρω απο τα χειροτερα που εχω πιει.

Ακομα και η φτηνη russian standtard,wyborowa.zytnia ειναι μιλια μπροστα της.

Αυτη την στιγμη εχω 2 μπουκαλια belvedere, το 1 το εχω φτιαξει με βανιλια και εχει το ιδιο χρωμα με το ουισκι.

Χτες ημουν εδω : http://www.fiftyfivebar.co.uk/[/quote']

επειδη και εμενα μου αρεσει η βοτκα και σκετη και με αλλα ποτα, δεν καταλαβαινω διαφορα στη γευση αναμεσα σε μαρκες. σε ουισκι για πχ καταλαβαινω. καμια ιδεα; ειναι εντονη η διαφορα οπως στο ουισκι;

• Super Moderators
Δημοσ.
Μαζί σου. Αλλα ακόμα και σπίτι να θές να πάρεις, ιδιαίτερα τώρα με το ΦΠΑ θές να δώσεις μια μικρή περιουσία για αυτές.

Εδω κάτι johnie και λοιπές μπουζουκιές έχουν φτάσει αισίως τα 17-18 ευρώ!! :confused:

Πήρα μπουκάλι Heradura από τοπική κάβα πριν μια βδομάδα (μετά την αύξηση του ΦΠΑ σε 23%).

Κόστος: 30 ευρώ.

Δημοσ.

Παλιά δεν έπινα Amstel (το τελευταίο 6μηνο τις έχω λιώσει), ήμουν μανιακός Καιζερόφιλος. Επειδή έπινε κι ο πατέραας μου είχαμε 1 μικρό ψυγείο (που χωράει καμια 30 μπυρίτσες) πάντα γεμάτο απο τα μισόλιτρα μπουκάλια. (όταν λέω πάντα, ενώ χειμώνα - καλοκαιρί σχεδόν απο τότε που πήγαινα 3 γυμνασίου). Ε τις έχω βαρεθεί πλέον και πίνω μία στις τόσες, ο πατέρας μου βέβαια ακόμα στα ίδια. Τώρα απο weisse beer σου είπα ποιες μ'αρέσουν αλλα δεν είναι και μπύρες για όλες τις ώρες (συνήθως τις πίνω τον χειμώνα). Π.Χ. αν διψάω ή αν γενικότερα έχει πολύ ζέστη, θέλω παγωμένη Amstel ή καμια Corona με λεμονάκι.

---------- Προσθήκη στις 14:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:49 ----------

Α επίσης κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω... Εσείς μπορείτε να τρώτε φαί και να το συνοδεύετε με αλκοόλ; Εγω με την καμία, συνήθως πρώτα πίνω την μπυρίτσα μου και μετά τρώω. Με το φαϊ μόνο νερό θέλω να πίνω.

Δημοσ.

εγώ γενικά από αλκοόλ, προτιμάω το αλκοόλ. Αλκοόλ να είναι δηλαδή, και ότι θέλει ας είναι.

Αν με ρωτήσουν κιόλας, κατά περίσταση θα διαλέξω μπύρα, τσίπουρο ή βότκα.

Βότκα για έναν περίεργο λόγο φινλάντια. Αν όχι φινλάντια, στολίτσναγια. Αν ούτε αυτή, ότι νάναι...

Τσίπουρο το δικό μου. Αλλά και αλλουνού να είναι, θα το πιώ. Όχι όμως τα τυποποιημένα, από αυτά προτιμώ ούζο (βαρβαγιάννη κατά προτίμηση, αν όχι βαρβαγιάννη ότι νάναι).

Από μπύρες, ο κανόνας για το καλοκαίρι είναι "όσο πιο φτηνή, τόσο πιο καλή". Με την καμία όμως δεν μπορώ άμστελ. Το κακό είναι ότι ο κολητός μου που μένει 3 τροχόσπιτα πιο πέρα, είναι φανατικός αμστελάκιας. Πίνει μόνο άμστελ ο πούστης, και είναι και γερμανομεγαλωμένος. Τι να πεις... Οπότε όταν πάω σε αυτόν, κάνω την καρδιά μου πέτρα και πίνω άμστελ. Όταν έρχεται αυτός σε μένα, κάνει τον συμβιβασμό του και πίνει τις δικές μου (βέλτινς συνήθως). Παλιοζωή παλιόκοσμε και παλιοκοινωνία...

Δημοσ.

Πρώτο και καλύτερο :

312_1601021-350-haig.jpg

Για χειμώνα κυρίως ..

ε και αν παίζουν φράγκα πίνουμε και κάνα dimple ..

Επίσης

Με λίγο λεμόνι και πάγο .

Στη κατηγορία σφινάκι -πύραυλος

Κερδίζει χαλαρά το 'μπύρα σε χαμηλό με 1 σφινάκι γιέγκα και ένα σφινάκι βότκα'(είτε τα ρίξεις μέσα είτε πιείς πρώτα τα σφινάκια και μετά τη μπύρα το αποτέλεσμα είναι το ίδιο :o)

Πρέπει να αναφέρω και το πατροπαράδοτο τσίπουρο-ρακί (η ονομασία διαφέρει ανα περιοχή) που με καλή παρέα και καλό μεζέ καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες :devil:

Από μπύρες δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση..

Δημοσ.
Το αλκοόλ μου το συνοδεύω και με φαγητό κάποιες φορές.

το τσίπουρο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με φαγητό. Μεζέδες παντός τύπου δηλαδή. Τα λοιπά πάνε και σκέτα, και συνοδευόμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...