C6WGMN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, γράφω το νήμα για πληροφορίες για το πανεπιστήμιο πατρών (τμήμα μαθηματικών) και γενικά για την διαμονή και επιβίωση στην Πάτρα, όπου σκέφτομαι να πάω για φοίτηση. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας το πει εδώ, ευχαριστώ.
imr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, γράφω το νήμα για πληροφορίες για το πανεπιστήμιο πατρών (τμήμα μαθηματικών) και γενικά για την διαμονή και επιβίωση στην Πάτρα, όπου σκέφτομαι να πάω για φοίτηση. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας το πει εδώ, ευχαριστώ. Απο τις πιο γαματες πολεις για φοιτιτικη ζωη Οσον αφορα το πανεπηστημιο ειναι στο ριο τεραστια εκταση, αν εξερεσεις τα παναθλια αστικα λεωφορια δεν υπαρχει κατι αρνητικο Δεν ξερω τι λεει το μαθηματικο εκει, αλλα σαν πανεπηστημιο γενικα ειναι πολυ καλα, και η Πατρα αξιζει για γοιτιτικη ζωη
JimxxZe Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Και γω Πατρα θελω να περασω!!Στηνπανεπιστημιουπολη εχω παει μια φορα ετσι για να δω πως ειναι!!Ειναι τεραστια σε πολυ ωραιο μερος!!Οι εγκαταστασεις πολυ καλες!Νομιζω η Πατρα πρεπει να εχει την καλυτερη πανεπιστημιουπολη!! Μονο η συγκοινωνια με χαλασε... Ηδη σπουδαζουν 2 φιλοι μου εκει και μου χουν πει τα καλυτερα!! Για σπιτι η καλυτερη περιοχη ποια ειναι??Αγια Σοφια??
naftis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Γεια την συγκοινωνία εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=388745 Προαστιακός Πάτρας
prothipourgos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το πρώτο πράμα που πρέπει να μάθεις είναι οτι σταματάς να λες μαλάκα και το αντικαθιστάς με το μινάρα και τα παράγωγά του! Και είσαι κομπλέ!!!!
poscaman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, γράφω το νήμα για πληροφορίες για το πανεπιστήμιο πατρών (τμήμα μαθηματικών) και γενικά για την διαμονή και επιβίωση στην Πάτρα, όπου σκέφτομαι να πάω για φοίτηση. Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό ας το πει εδώ, ευχαριστώ. Το μαθηματικό της Πάτρας είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα στο Πανεπιστήμιο. Ή μάλλον, για να είμαι πιο σωστός είναι από τα τμήματα με τους περισσότερους αιώνιους φοιτητές. (Υπάρχει άγρια κόντρα με το Φυσικό της Πάτρας) Κατα τ'άλλα σαν πατρινός δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη...
HELP Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το μαθηματικό της Πάτρας είναι από τα πιο δύσκολα τμήματα στο Πανεπιστήμιο. Ή μάλλον, για να είμαι πιο σωστός είναι από τα τμήματα με τους περισσότερους αιώνιους φοιτητές. (Υπάρχει άγρια κόντρα με το Φυσικό της Πάτρας) Κατα τ'άλλα σαν πατρινός δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη... Οντως, αν και θελω να παω εγω ειναι αρκετα δυσκολο. Επειδη εδινα δευτερη φορα κατι φιλαρακια μου που πηγαν εκει εχουν περασει 1-2 μαθηματα. Αλλα τα δυσκολα εγω τα θεωρω προκληση!!
linkin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Κοιτα μαν,η πατρα για φοιτητουπολη μετραει,ωραια μαγαζακια,προσιτες τιμες,πολλους φοιτητες κλπ κλπ..Οσο για το μαθηματικο,επειδη εχω αρκετους φιλους σε μαθηματικο και φυσικο,θα σου ελεγα πως αμα εχεις σκοπο να ασχοληθεις με την σχολη δεν θα εχεις προβλημα!Εννοω δεν ειναι θεμα ευφυιας αλλα καθαρα θεμα το ποσο θα ασχοληθεις με την σχολη!καλα αποτελεσματα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.