**moka-chan** Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 λοιπον,ειμαι στη δευτερη εβδομαδα αναρρωσης μετα απο χειρουργειο στο ποδι, στο γονατο συγκεκριμενα.οταν βγηκα μαζι με τις εξετασεις ο γιατρος μου μου εδωσε και αναμνηστικο dvdακι με την εγχειρηση μου και αναρωτιεμαι εγω τωρα να το δω η οχι? οχι πως φοβαμαι τα αιματα η κατι τετοιο καμμια σχεση απλα να καπως μου ερχεται οταν ξερω οτι αυτο που βλεπω ξαπλωμενο ειμαι εγω και οχι καποια ταινια η κατι τετοιο επισης ξερω μια περπτωση για εναν αντρα που ενταξει η εγχειρηση του ηταν πολυ πιο δυσκολη απο τη δικια μου αλλα βλεποντας το dvd και τα οργανα του να κοβουν βολτες στην εντατικη επαθε καρδια και πεθανε φαντασου να τη γλυτωνεις απο βαρβατο χειρουργειο και να πεθενεις απο ενα dvd:shifty:
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 επισης ξερω μια περπτωση για εναν αντρα που ενταξει η εγχειρηση του ηταν πολυ πιο δυσκολη απο τη δικια μου αλλα βλεποντας το dvd και τα οργανα του να κοβουν βολτες στην εντατικη επαθε καρδια και πεθανε Μπορεί το dvd που είδε να μην ήταν της εγχείρησης όπως νόμιζε αλλά του The Ring.
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Σου έδωσε αναμνηστικό dvd με το πόδι σου ανοιγμένο στο τραπέζι; Σοβαρώς; Καλά που δεν έκανες κολονοσκόπηση.
silverthunder Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 συνηθως ειναι καλο να αποφευγεις να δεις το dvd οχι επειδη μπορεις να παθεις καρδια αλλα επειδη αυτο που θα δεις να σε κανει να νιωσεις αβολα η καπως ασχημα και αν καποτε στο μελλον χρειαστει να κανεις καποιο χειρουργειο να το ξανασκεφτεις και να το αποφυγεις. το dvd διδεται συνηθως για λογους που ο ασθενης μπορει να εχει καποια απορια-αμφιβολιες για την επεμβαση.
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ερώτηση, είναι συνήθης πρακτική αυτή; Να δίνουν dvd εννοώ.
MsquitoPrincess Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ο αδερφός μου είχε κάνει εγχείριση στο γόνατο πριν 10+ χρόνια (ρήξη χιαστών και δε θυμάμαι τι άλλο). Είδε το αντίστοιχο βίντεο. Ζει και δεν έχει αποκτήσει ψυχολογικά.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ερώτηση, είναι συνήθης πρακτική αυτή; Να δίνουν dvd εννοώ. Πλέον όλοι το κάνουν, ανταγωνισμός βλέπεις. Μαζί με τα dvd δίνουν και cd, ένθετα, βιβλία, etc.
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν είχα ιδέα. Ντιαρ γκοντ μου ακουγεται πολυ διεστραμμένο.
kage Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μπορει να τραβανε βιντεο για να το δειχνουν σε κανα συνεδριο ή για να αποδεικνυουν αν υπαρξει προβλημα στο μελλον οτι δεν εφταιγε η εγχειρηση
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μπορει να τραβανε βιντεο για να το δειχνουν σε κανα συνεδριο ή για να αποδεικνυουν αν υπαρξει προβλημα στο μελλον οτι δεν εφταιγε η εγχειρηση Οπότε αν κάτι δεν πάει καλά, δε στο δίνουν
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το να το έχουν για λόγους αποδείξεων κτλ είναι ένα πράγμα, το να στο δίνουν μαζί με τα περαστικά είναι κάτι άλλο.
leftermann Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 έχουν σε ντιβιντί την τέλεια εγχείρηση και δίνουν σε όλους την ίδια.
YiN Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι ο δικός μου γιατρός ήταν πιο μπροστά. Μου είχε δώσει τη σκωληκοειδίτιδά μου. Δεν είχαμε dvd εκείνη την εποχή βλέπετε.
slygeo87 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 * Αποζημίωση 10,5 εκατ. δρχ. επιδικάστηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε βάρος του νοσοκομείου «Σωτηρία» και υπέρ του κ. Ηλία Εξηνταβελόνη, στον πνεύμονα του οποίου οι γιατροί, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ξέχασαν κομμάτι βελόνας ενός εκατοστού. Σύμφωνα με την ιατρική πραγματογνωμοσύνη, που δέχθηκε το δικαστήριο, δεν είχαν ληφθεί τα αναγκαία και επιβαλλόμενα μέτρα από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Σωτηρία» ούτε κατά την εγχείρηση ούτε κατά το μετεγχειρητικό στάδιο. Με τα δεδομένα αυτά, το δικαστήριο επεδίκασε στον κ. Ηλ. Εξηνταβελόνη αποζημίωση 10,5 εκατ. δρχ. ως ηθική βλάβη που υπέστη από την περιπέτεια της υγείας του. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προς μίμηση όταν ένας πολίτης γνωρίζει ποια είναι τα δικαιώματά και πώς να τα διεκδικεί, πάντα αποζημιώνεται. Πηγή: http://www.tovima.gr Δεν χάνεις και τίποτα, δες το. =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.