Προς το περιεχόμενο

εσεις τι θα κανατε?

**moka-chan**

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον,ειμαι στη δευτερη εβδομαδα αναρρωσης μετα απο χειρουργειο στο ποδι, στο γονατο συγκεκριμενα.οταν βγηκα μαζι με τις εξετασεις ο γιατρος μου μου εδωσε και αναμνηστικο dvdακι με την εγχειρηση μου:rolleyes:

και αναρωτιεμαι εγω τωρα να το δω η οχι? οχι πως φοβαμαι τα αιματα η κατι τετοιο καμμια σχεση απλα να καπως μου ερχεται οταν ξερω οτι αυτο που βλεπω ξαπλωμενο ειμαι εγω και οχι καποια ταινια η κατι τετοιο:eek:

επισης ξερω μια περπτωση για εναν αντρα που ενταξει η εγχειρηση του ηταν πολυ πιο δυσκολη απο τη δικια μου αλλα βλεποντας το dvd και τα οργανα του να κοβουν βολτες στην εντατικη επαθε καρδια και πεθανε:shock:

φαντασου να τη γλυτωνεις απο βαρβατο χειρουργειο και να πεθενεις απο ενα dvd:shifty:

Δημοσ.
επισης ξερω μια περπτωση για εναν αντρα που ενταξει η εγχειρηση του ηταν πολυ πιο δυσκολη απο τη δικια μου αλλα βλεποντας το dvd και τα οργανα του να κοβουν βολτες στην εντατικη επαθε καρδια και πεθανε:shock:

Μπορεί το dvd που είδε να μην ήταν της εγχείρησης όπως νόμιζε αλλά του The Ring.

Δημοσ.

Σου έδωσε αναμνηστικό dvd με το πόδι σου ανοιγμένο στο τραπέζι; Σοβαρώς; Καλά που δεν έκανες κολονοσκόπηση.

Δημοσ.

συνηθως ειναι καλο να αποφευγεις να δεις το dvd οχι επειδη μπορεις να παθεις καρδια αλλα επειδη αυτο που θα δεις να σε κανει να νιωσεις αβολα η καπως ασχημα και αν καποτε στο μελλον χρειαστει να κανεις καποιο χειρουργειο να το ξανασκεφτεις και να το αποφυγεις.

το dvd διδεται συνηθως για λογους που ο ασθενης μπορει να εχει καποια απορια-αμφιβολιες για την επεμβαση.

Δημοσ.

Ο αδερφός μου είχε κάνει εγχείριση στο γόνατο πριν 10+ χρόνια (ρήξη χιαστών και δε θυμάμαι τι άλλο).

Είδε το αντίστοιχο βίντεο. Ζει και δεν έχει αποκτήσει ψυχολογικά.

Δημοσ.
Ερώτηση, είναι συνήθης πρακτική αυτή; Να δίνουν dvd εννοώ.

Πλέον όλοι το κάνουν, ανταγωνισμός βλέπεις. Μαζί με τα dvd δίνουν και cd, ένθετα, βιβλία, etc.

Δημοσ.

μπορει να τραβανε βιντεο για να το δειχνουν σε κανα συνεδριο ή για να αποδεικνυουν αν υπαρξει προβλημα στο μελλον οτι δεν εφταιγε η εγχειρηση

Δημοσ.
μπορει να τραβανε βιντεο για να το δειχνουν σε κανα συνεδριο ή για να αποδεικνυουν αν υπαρξει προβλημα στο μελλον οτι δεν εφταιγε η εγχειρηση

Οπότε αν κάτι δεν πάει καλά, δε στο δίνουν :P

Δημοσ.

Το να το έχουν για λόγους αποδείξεων κτλ είναι ένα πράγμα, το να στο δίνουν μαζί με τα περαστικά είναι κάτι άλλο.

Δημοσ.

Χμ. Τώρα που το σκέφτομαι ο δικός μου γιατρός ήταν πιο μπροστά. Μου είχε δώσει τη σκωληκοειδίτιδά μου. Δεν είχαμε dvd εκείνη την εποχή βλέπετε.

Δημοσ.
* Αποζημίωση 10,5 εκατ. δρχ. επιδικάστηκε από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε βάρος του νοσοκομείου «Σωτηρία» και υπέρ του κ. Ηλία Εξηνταβελόνη, στον πνεύμονα του οποίου οι γιατροί, κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, ξέχασαν κομμάτι βελόνας ενός εκατοστού. Σύμφωνα με την ιατρική πραγματογνωμοσύνη, που δέχθηκε το δικαστήριο, δεν είχαν ληφθεί τα αναγκαία και επιβαλλόμενα μέτρα από τους γιατρούς του νοσοκομείου «Σωτηρία» ούτε κατά την εγχείρηση ούτε κατά το μετεγχειρητικό στάδιο. Με τα δεδομένα αυτά, το δικαστήριο επεδίκασε στον κ. Ηλ. Εξηνταβελόνη αποζημίωση 10,5 εκατ. δρχ. ως ηθική βλάβη που υπέστη από την περιπέτεια της υγείας του. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα προς μίμηση ­ όταν ένας πολίτης γνωρίζει ποια είναι τα δικαιώματά και πώς να τα διεκδικεί, πάντα αποζημιώνεται.

Πηγή: http://www.tovima.gr

Δεν χάνεις και τίποτα, δες το. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...