Προς το περιεχόμενο

ελληνικα στραβα και αναποδα

suspiria

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι καποια στιγμη μεσα στο χειμωνα να κανω ενα ντοκιμαντερ με θεμα τα ελληνικα στραβα και αναποδα και γενικοτερα τις κακες συνηθειες των νεοελληνων.μπορειτε να αξιολογησετε κατα τη γνωμη σας ποια θεωρειτε οτι ειναι τα θεματα-συμπεριφορες που σας κανουν να ντρεπεστε που ειστε ελληνες ή τουλαχιστον που θα θελατε να αλλαξουν?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γνώμη μου: Επειδή αυτό που ζητάς είναι εξαιρετικά σύνθετο φτιάξε ερωτηματολόγια και στη συνέχεια άνοιξε κουβέντα για τα επιμέρους θέματα που προκύπτουν. Αν θέλεις να κάνεις σοβαρή έρευνα μην ξεκινάς με ένα θρεντ.

Δημοσ.
Γνώμη μου: Επειδή αυτό που ζητάς είναι εξαιρετικά σύνθετο φτιάξε ερωτηματολόγια και στη συνέχεια άνοιξε κουβέντα για τα επιμέρους θέματα που προκύπτουν. Αν θέλεις να κάνεις σοβαρή έρευνα μην ξεκινάς με ένα θρεντ.

η σοβαρη ερευνα θα αρχισει απο το χειμωνα.απλα τωρα θελω να διαπιστωσω προς τα που κινειται η κοινη γνωμη.το να βαλω ερωτηματολογιο ειναι σα να βαζω σε καλουπια τα μελη του insomnia.αν υπαρχει συμμετοχη θα αρχισει να διαφαινεται προς τα που παει το πραμα.

Δημοσ.

Τα ερωτηματολόγια δεν έχουν απαραίτητα καλούπια, εξαρτάται πώς θα τα φτιάξεις. Όπως και να 'χει, άποψη μου είναι αυτή.

Δημοσ.

το ότι ποτέ δεν καταφέραμε να αποτάξουμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας

ο πολιτικός θέλει να γίνει ότι παλιά ήταν ο Κοτζαμπάσης

ο πολίτης, θέλει τα ρουσφέτια του όπως ο γραικός στο σουλτάνο

ο αγρότης που είχε γνωριμία με την εξουσία τώρα αν ξέρει τον τοπικό αστυνόμο θεωρεί δίκαιο να καταπατεί το χωράφι του γείτονα

η θρησκεία είναι άλλοθι, πανάκεια, γνωριμίες, εξουσία, λόγος για μίσος, πλύσιμο εγκεφάλου, σαπίλα ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

πέρα από αυτά τα κατάλοιπα που θεωρώ ότι είναι άπειρα ακολουθούν:

όλοι είναι βρομιάρηδες εκτός από μας

όλοι είναι χαζοί εκτός από μας

όλοι είναι θύματα εκτός από μας

όλοι είναι ανάξιοι εκτός από μας

όλοι είναι βολεμένοι εκτός από μας

εκτός από αυτά, ακολουθούν:

ο νεοπλουτισμός

ο ωχαδερφισμός

ο σταρχιδισμός

ο καναπεδισμός

και κλείνω με το καλύτερο:

ΟΛΟΙ για ΜΕΝΑ, και ΕΓΩ για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

και αν δεν το καταφέρω, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

σάπισε ρε έλληνα, ούτε με κεφαλαίο δε σου αξίζει να σε γράφω...

(προφανώς έχω αναγνώσει αρκετά από τα παραπάνω μειονεκτήματα σε μένα, και προσπαθώ να τα αποτάξω)

Δημοσ.
το ότι ποτέ δεν καταφέραμε να αποτάξουμε 400 χρόνια τουρκοκρατίας

ο πολιτικός θέλει να γίνει ότι παλιά ήταν ο Κοτζαμπάσης

ο πολίτης, θέλει τα ρουσφέτια του όπως ο γραικός στο σουλτάνο

ο αγρότης που είχε γνωριμία με την εξουσία τώρα αν ξέρει τον τοπικό αστυνόμο θεωρεί δίκαιο να καταπατεί το χωράφι του γείτονα

η θρησκεία είναι άλλοθι, πανάκεια, γνωριμίες, εξουσία, λόγος για μίσος, πλύσιμο εγκεφάλου, σαπίλα ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

πέρα από αυτά τα κατάλοιπα που θεωρώ ότι είναι άπειρα ακολουθούν:

όλοι είναι βρομιάρηδες εκτός από μας

όλοι είναι χαζοί εκτός από μας

όλοι είναι θύματα εκτός από μας

όλοι είναι ανάξιοι εκτός από μας

όλοι είναι βολεμένοι εκτός από μας

εκτός από αυτά, ακολουθούν:

ο νεοπλουτισμός

ο ωχαδερφισμός

ο σταρχιδισμός

ο καναπεδισμός

και κλείνω με το καλύτερο:

ΟΛΟΙ για ΜΕΝΑ, και ΕΓΩ για ΚΑΝΕΝΑΝ!!!

και αν δεν το καταφέρω, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΣ!!!!!!!!!

σάπισε ρε έλληνα, ούτε με κεφαλαίο δε σου αξίζει να σε γράφω...

(προφανώς έχω αναγνώσει αρκετά από τα παραπάνω μειονεκτήματα σε μένα, και προσπαθώ να τα αποτάξω)

str με εχεις στειλει!

επισης ενα βιβλιο που με γλαφυροτητα περιγραφει τον νεοελληνα ειναι το ''η δυστυχια του να εισαι ελληνας'' του νικου δημου που δεν τον εχουν χαρακτηρισει τυχαια ανθελληνα οι ελληναραδες που αναφερεις παραπανω.ο ανθρωπος το εγραψε το 1974! και συνεχιζει να ειναι επικαιρο οσο ποτε!πρεπει να εχει φτασει τις 28-30 εκδοσεις αν θυμαμαι καλα.μεταξυ αλλων γραφει:''οι αλλες χωρες εχουν θρησκειες και η ελλαδα εχει παπαδες''.

---------- Προσθήκη στις 19:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:10 ----------

το ελληνικό φιλότιμο (το έχω ξαναπεί; )

υπαρχει???

Δημοσ.

υπαρχει???

αυτό ακριβώς . Όχι το δεν υπάρχει, το οτι υπάρχει όπως το εκφράζεις στο ποστ.

Δημοσ.

Πάνω κάτω τα ξέρεις. Αν οργανώσεις τη σκέψη σου θα τα βρεις όλα!

Γιατί όλους μας ενοχλούν όλα, και όλοι τα κάνουμε όλα αλλά κανένας δεν κάνει τίποτα γι' αυτό! -> αυτό από μένα

πσσσσσσσ τι έγραψα πάλι :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...