Προς το περιεχόμενο

Φθηνά Αεροπορικά Εισιτήρια;

Devourer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την αποσκευή σου, θελήσεις ν αλλάξεις την ημερομηνία αναχώρησης σου από εδώ ή από κει που θα πας ή για οποιονδήποτε λόγο θελήσεις να μιλήσεις με κάποιον απ την εταιρεία απλά μην μπεις στον κόσμο καν να τους ψάξεις. Δεν υπάρχουν πουθενά και δεν το λέω μεταφορικά. Κατά τ άλλα μια χαρά low cost εταιρεία είναι.

Δημοσ.
Αν έχεις κάποιο πρόβλημα με την αποσκευή σου, θελήσεις ν αλλάξεις την ημερομηνία αναχώρησης σου από εδώ ή από κει που θα πας ή για οποιονδήποτε λόγο θελήσεις να μιλήσεις με κάποιον απ την εταιρεία απλά μην μπεις στον κόσμο καν να τους ψάξεις. Δεν υπάρχουν πουθενά και δεν το λέω μεταφορικά. Κατά τ άλλα μια χαρά low cost εταιρεία είναι.

Μια χαρά αλλάζει την πτήση σου μέχρι και την τελευταία στιγμή online μέσα σε 5 λεπτά με το αντίστοιχο αντίτιμο. Με τον ίδιο τρόπο μπορείς να αλλάξεις και τον κάτοχο του εισητηρίου. Αν αλλάξεις νωρίς συνήθως είναι μόνο το κόστος αλλαγής ±30ευρώ. Αλλιώς αυξάνει γεωμετρικά όσο πλησιάζει η μέρα της πτήσης σου.

Για αποσκευές (φτου φτου) δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Τα διαδικαστικά γίνονται εύκολα και γρήγορα μέσω του site.

Δημοσ.
Μου κάνει εντύπωση...

Εχει αρκετά χρόνια η εταιρία, η έδρα της είναι στο Λονδίνο και ιδρύθηκε από Ελληνοκύπριο επιχειρηματία (που το βρήκα 'amusing' ότι υπογράφει και τις ενίοτε επιστολές στο σάιτ, απλά "Στέλιος". A ρε μάρκετινγκ..LOL).

Anyway, ισχύουν αυτά που σου λένε τα παιδιά, οι τιμές ήταν ανέκαθεν πιο φθηνές από τους ανταγωνιστές γιατί κόβουν κόστος από τις διάφορες υπηρεσίες όπως αναφέρθηκε πριν περί φαγητού, θέσης κλπ. Έχουν και δικά τους φθηνά hotel/hostel δωμάτια για διαμονή αν δεν κάνω λάθος. Προσωπικά δεν έχω πετάξει ακόμα μαζί τους -αν και παρατρίχα πέρσι- αλλά γνωστοί μου αρκετές φορές και δεν άκουσα κάτι 'τρομακτικό', δηλαδή περί ασφάλειας των αεροσκαφών, εμένα -όπως και όλους φαντάζομαι- αυτό θα με ενδιέφερε πρωταρχικά και όχι αν μου βγάλουν καφέ επάνω.

Δημοσ.
Όχι φυσικά. 20 κιλά είναι η βαλίτσα που θα δώσεις κάτω (και δεν είναι και τόσο αυστηροί σε αυτό το θέμα, έχω δώσει και 21-22 χωρίς πρόβλημα, (αλλα καλό είναι να τα προσέχεις για να μη σε χρεώσουν παραπάνω).

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ

Μπορείς να έχεις και μια χειραποσκευή στο αεροπλάνο συγκεκριμένων διαστάσεων η οποία ΔΕΝ έχει όριο βάρους. Κανένα. Αυτά.

Μια χαρά εταιρία είναι παρά τα μπινελίκια που της έριξα τελευταία. Και που δεν έχει αριθμημένες θέσεις, τι έγινε; Δεν έτυχε ούτε μισή φορά να μην βρώ παράθυρο απο την πλευρά που θέλω. Αντίθετα σε όποιες έχουν συγκεκριμένες θέσεις, εκεί είναι που σκάω και ζητάω απο τον κάθε θείο μήπως και θέλει να αλλάξουμε.

Τέλος πάντων φυσικά και δεν είναι απάτη. Πολλοί απο εμάς ταξιδέξαμε πολλές φορές και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Go on.

Υ.γ: Φυσικά και μπορείς στο site να βάλεις ++ κιλά στο allowance της βαλίτσας με την ανάλογη χρέωση. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος όμως που πάει για 5μερες κάπου ξερωγω και θα έχει και χειραποσκευή, πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ξεπεράσει τα 20 κιλά εξ αρχής.

Εχω ταξιδεψει απειρες φορες με αυτην την εταιρια και επειδη στην αρχη την πατησα, διαβασα τους ορους εξονυχιστικα για να μην γινει καμια στραβη μετα.

Λοιπον, για τις βαλιτσες η πολιτικη τους λεει:

"Κάθε τεμάχιο κανονικής ('παραδοτέας') αποσκευής που παραδίδετε ενδέχεται να επιβαρύνεται με χρέωση. Η ισχύουσα online χρέωση θα απεικονίζεται κατά τη στιγμή της κράτησης αποσκευών (είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά την κράτηση της πτήσης σας). Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να καταβάλετε υψηλότερη χρέωση στο αεροδρόμιο. Θα σας επισημάνουν την εν λόγω χρέωση στο αεροδρόμιο. Η πληρωμή των χρεώσεών σάς παρέχει επιτρεπόμενο όριο αποσκευών 20kg για όλα τα τεμάχια αποσκευών, το οποίο μπορεί να αυξηθεί μόνο κατόπιν καταβολής του τέλους υπέρβαρου.

Το μέγιστο αποδεκτό βάρος για κάθε μεμονωμένο τεμάχιο παραδοτέας αποσκευής είναι 32 κιλά. Αποσκευή, η οποία υπερβαίνει το βάρος αυτό, δεν θα γίνεται αποδεκτή για μεταφορά.

Όταν οι παραδοτέες αποσκευές υπερβαίνουν τα 20 κιλά σε βάρος (υποκείμενοι στον παραπάνω κανόνα) κάθε επιβάτης θα πληρώνει μια χρέωση υπέρβαρου αποσκευής ανά κιλό έως το μέγιστο των 50 κιλών ανά επιβάτη"

Οσο για την χειραποσκευη, εχουμε:

"Εκτός από τις περιπτώσεις όπου τα όρια που καθορίζονται τοπικά είναι πιο αυστηρά, σε κάθε επιβάτη επιτρέπεται συνήθως η μεταφορά ενός τεμαχίου κανονικής χειραποσκευής με διαστάσεις έως 56 x 45 x 25 εκατοστά (συμπεριλαμβάνονται ρόδες και εξωτερικές θήκες) («Κανονική Χειραποσκευή»). Θα πρέπει να χωράει άνετα στις ειδικές θήκες που υπάρχουν στα σημεία παράδοσης αποσκευών και παραλαβής της κάρτας επιβίβασης ή τις θύρες αναχώρησης. Δεν υφίσταται κάποιος περιορισμός βάρους, εντός λογικών ορίων – δηλ. ο επιβάτης πρέπει να είναι σε θέση να τοποθετήσει με ασφάλεια και χωρίς βοήθεια τη χειραποσκευή του στους χώρους αποθήκευσης που βρίσκονται πάνω από το καθίσματα."

Για την ακριβεια εχουν ειδικες θηκες για να δουν αν χωραει η χειραποσκευη. Ειναι πολυ τυπικοι σε αυτα. Αυτη ειναι η πολιτικη της εταιριας. Σε πολλες αλλες εταιριες δεν εχει περιορισμο κιλων για ολες τις βαλιτσες μαζι!!! Γι' αυτο προσοχη οταν θα ταξιδεψετε. Παντως, μια χαρα εταιρια ειναι και αποτελει οικονομικος τροπος να ταξιδεψει καποιος απο ελλαδα προς εξωτερικο και αντιστροφα

Δημοσ.

Για εσωτερικό παιδιά τι γίνεται;

Επειδή ταξιδεύω σχετικά συχνά Ηράκλειο - Αθήνα (και όσο να 'ναι το πλοίο είναι αρκετά κουραστικό) είχα ψάξει για αεροπορικώς, αλλά έπαθα πλάκα με τις τιμές. Το ότι ήταν το κόστος τρεις φορές παραπάνω από το πλοίο με χάλασε, αλλά δε μου έκανε μεγάλη εντύπωση κιόλας... αναμενόμενο. Αλλά το να είναι συγκρίσιμο με το κόστος για εξωτερικό μου έκατσε κάπως.

Σε φάση να ζητάνε 60€ για Αθήνα και... 90€ για Λονδίνο! :shock:

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Σε φάση να ζητάνε 60€ για Αθήνα και... 90€ για Λονδίνο! :shock:

Καλά, πλάκα κάνεις; Καμία σχέση!

Πήγα Ρώμη με easyJet το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος με 110 ευρώ (συνολική τιμή με φόρους και επιστροφή) και μερικές ημέρες αργότερα έκλεισα για επαγγελματικό ταξίδι στην Κέρκυρα: 185 ευρώ με Ολυμπιακή (η Aegean ήταν ακόμη πιο ακριβή).

Δημοσ.

καλα και τα τρενα στην αγγλια ειναι τα ιδια σκατα, με τα ιδια λεφτα πας λονδινο-εδιμβουργο και λονδινο - παρισι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...