Προς το περιεχόμενο

Που είναι τα 5€ WIND που μου έταξες;;;;

cxmgp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 15/07 με πήρε τηλέφωνο η WIND, δύο φορές, από τον αριθμό 211 1819400 και με ενημέρωσε ότι αν δηλώσω τα στοιχεία του καρτοκινητού μου εντός 2 ημερών θα λάβω 5€ δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Στις 16/7 πήγα σε κατάστημα της wind όπου και δήλωσα τα προσωπικά μου στοιχεία για τον αριθμό της καρτοκινητής wind που κατέχω.

Μέχρι σήμερα 17/7 δεν έχω λάβει αυτό το δωρεάν χρόνο ομιλίας που μου έταξε η Wind.

Δημοσ.

Οπως ημουν σωστος με το χρονικο περιορισμο που μου εθεσε, ετσι να ειναι σωστη και αυτη. Δηλαδη αν εχω πηγαινα μετα απο 3 μερες, θα μπορουσα να απαιτησω κατι; Ας ειμαστε 'κυριοι' και σοβαροι.

Δημοσ.

Το ''δηλαδη σου'' απο που προκυπτει ??? Και απο την αλλη αυτο ειναι το νοημα και η ουσια της κουβεντας μου?? Ωραια λογικη...

Δημοσ.
Στις 15/07 με πήρε τηλέφωνο η WIND, δύο φορές, από τον αριθμό 211 1819400 και με ενημέρωσε ότι αν δηλώσω τα στοιχεία του καρτοκινητού μου εντός 2 ημερών θα λάβω 5€ δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Στις 16/7 πήγα σε κατάστημα της wind όπου και δήλωσα τα προσωπικά μου στοιχεία για τον αριθμό της καρτοκινητής wind που κατέχω.

Μέχρι σήμερα 17/7 δεν έχω λάβει αυτό το δωρεάν χρόνο ομιλίας που μου έταξε η Wind.

Νομιζω το μηνυμα ειναι ξεκαθαρο

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι δεν επικοινωνεις με την Wind για να ρωτησεις τι φταιει? Υποπτευομαι την μεσολαβηση του σαββατοκυριακου βεβαια..

Δημοσ.
Επίσημα γράφω.. Με ανακοίνωση.

Σου ξανα απαντω οτι ανακοινωθηκε τηλεφωνικως απο τον συγκεκριμενο αριθμο.

stormrain

Δεν θα κατσω να χρεωθω για τη Wind. Απλα δειχνε σε μενα και μερικους αλλους ελαχιστους (οπως φαινεται) ποσο σοβαρη εταιρεια ειναι. Τα λαμβανουμε και πραττουμε αναλογα.

Δημοσ.
Σου ξανα απαντω οτι ανακοινωθηκε τηλεφωνικως απο τον συγκεκριμενο αριθμο.

stormrain

Δεν θα κατσω να χρεωθω για τη Wind. Απλα δειχνε σε μενα και μερικους αλλους ελαχιστους (οπως φαινεται) ποσο σοβαρη εταιρεια ειναι. Τα λαμβανουμε και πραττουμε αναλογα.

cxmgp κάτι δεν μου αρέσει. Το νούμερο αυτό δεν δείχνει να είναι από την wind αλλά από εταιρεία τηλεφωνικών υπηρεσιών (φτάνει στα όρια εισπρακτικής εταιρείας). Επίσης το ότι σου το ανακοίνωσαν τηλεφωνικά πάλι κάτι βρωμάει. Δεν το έχει ανακοινώσει στο site της και ούτε στις τηλεοράσεις (είναι τεράστιο promotion). Τέλος γιατί να σου δώσει κάποιος 5 ευρώ για μια καταγραφή που έτσι κι αλλιώς θα την κάνεις;

Κάτι βρωμάει....

Δημοσ.

(α)Νομιζω οτι εχουν υπαρξει καποιες προσφορες για τη δηλωση των στοιχειων σου της καρτοκινητης σε συγκεκριμενα καταστηματα, συγκεκριμενες μερες.

Θα μπορουσε να ειναι απο μια τετοια εταιρεια (μη νομιζεις οτι δεν το εχω σκεφτει), αλλα σιγουρα θα εχει καποια σχεση με τη wind, καθως γνωριζε οτι δεν ειχαν δηλωθει ακομη τα στοιχεια.

...Τωρα για ποιο λογο να δωσει την προσφορα; για τον ιδιο λογο που εδωσαν προσφορα στο (α), όπως επισης και για να μην καταργηθει ο αριθμος του καρτοκινητου wind => να μην χαθω σαν πελατης της wind

Δημοσ.

Μόνο που για τα καταστήματα ΠΛΑΙΣΙΟ έχει βγει σχετική ανακοίνωση

http://www.plaisio.gr/Campaign/Kartokiniti-mpala.htm

Και μένα αν με πάρει τηλέφωνο ο πρωθυπουργός και μου πει αν δηλώσεις την κάρτα σου θα σε διορίσω στο δημόσιο, πρέπει να τον πιστέψω;

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι εχει βγει και αλλαη προσφορα περα του Plaisio, σε μαγαζια μεγαλης αλυσιδας.

..Δηλαδη εσυ θες να μου πεις, πως τυχαια με πηραν τηλεφωνο εκ μερους της wind, τυχαια γνωριζαν οτι οντως δεν ειχα δηλωσει τα στοιχεια μου ή οτι δεν προβαινουν σε τετοιες λυσεις οι εταιρειες; Λες καποιοι να αρχισαν να γουσταρουν να χρεωνονται τηλεφωνωτας σε κινητα;

Το παραδειγμα σου ειναι ατοπο, καθως εχει κοινα στοιχεια με την περιπτωση μου

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν βλέπω στο αρχικό σου post να βγαίνει από κάπου ότι μέσα σε δύο μέρες θα σου βάλουν τα χρήματα. Σε δύο μέρες σου είπαν να το δηλώσεις. Τώρα πότε θα πάρεις το credit είναι άλλη υπόθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...