Προς το περιεχόμενο

Αγγελιες κινητων

iRox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβαζω εδω και μερες αγγελιες στο φορουμ και απλα ΓΕΛΑΩ με μερικες!

(π.χ πωλειται n95 στα 250$ και απο κατω το ιδιο κινητο με 8gb μνημη στα 100$)

Αλλα το κυριοτερο προβλημα αντιμετωπιζεται με οσους εχουν iPhone καθως νομιζουν οτι βρισκονται μια κατηγορια πανω απο ολους τους αλλους και φυσικα υπαρχει και η αναλογη συμπεριφορα τους!

Εχετε βρεθει ποτε σε κατασταση που απλα να θεωρειται κατι γελοιο,να μιλατε ευγενικα και ο πωλητης να σας φερεατι απλα ΗΛΙΘΙΑ!??

Δημοσ.

Το (μεγάλο) πρόβλημα με τις αγγελίες, όχι μόνο στα κινητά, είναι γνωστό κει έχει συζητηθεί πολλές φορές ως τώρα. Δυστυχώς από ότι φαίνεται κάποιοι θα εξακολουθούν να βλέπουν το sub-forum των αγγελιών σαν το δωρεάν online κατάστημά τους (εννοείται ότι πολλοί είναι επαγγελματίες) και, εκτός από κάποια περιστασιακά ξεμπροστιάσματα από μέλη, οι admins να μην μπορούν να κάνουν και πολλά πράγματα. Οπότε η καλή ή κακή αγορά "επαφίεται στον πατριωτισμό" των μελών, κοινώς πόσο τους κόβει να κάνουν μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς πριν πάρουν ένα προϊόν από αγγελία.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα τι θες να πεις. Ο καθένας ζητάει όσα του λείπουν, το θέμα είναι ποιος του απαντάει...

Sent from my iPod touch using Insomnia.app

Δημοσ.

Ο έξυπνος καταναλωτής είναι αυτός που κάνει έρευνα αγοράς. Επειδή όμως υπάρχουν πολλά χαϊβάνια αγοραστές, είναι αυτονόητο ότι θα υπάρχουν και πονηροί πωλητές. Είναι νόμος τους εμπορίου.

Το forum έχει ορίσει κάποιους κανόνες για να περιορίσει τα αεροστατα και τους πονηρούς (π.χ. γράφηκα τωρα και βάζω ότι αγγελία θέλω). Δεν είναι αγορανομία. Οποιαδήποτε άλλη συζήτηση είναι περιττή.

Δημοσ.

Πουλάω htc hero συλλεκτικό πρώτο χέρι , ουτε 1000 touches της οθόνης , αγρατζουνιστο, full extra ( 8GB μνήμης , φορτιστής ), και το σημαντικότερο μου το σήκωσε η Τζούλια όταν κάποια στιγμή έπεσε μπροστά της. Τιμή συζητήσιμη.:-D

• Moderators
Δημοσ.

Δεν βρισκω κατι το κακο σε αυτο που αναφερεται στο πρωτο ποστ.

Αν εγω τωρα θελω να αγορασω το κινητο που πουλαει ο Aztec (καταλαβα το αστειο :P) εστω 1000 ευρω και τα δωσω χωρις δευτερη σκεψη, ποιος φταιει, ο Aztec ή εγω?

Οσον αφορα την συμπεριφορα των πωλητων, αυτη προφανως δεν ελεγχεται, αλλα δεν νομιζω να κατηγοριοποιειται με βαση το αντικειμενο πωλησης (iphone ή Nokia 3210 λ.χ.).

Αυτο που με ενοχλει ειναι να υπαρχουν πωλητες οι οποιοι ασχολουνται και επαγγελματικα με την αγορα και πωληση αναλογων αντικειμενων. Αλλα αυτο οπως ειπε ο arxaggelos ειναι δυσκολο να πιστοποιηθει.

Δημοσ.

ο καθένας είναι ελεύθερος να πουλάει όσο θέλει... άλλα είναι αυτά που έχουν σημασία όπως το να είναι σωστός και αυτό που πουλάει να είναι όπως το παρουσιάζει.

Δημοσ.
Διαβαζω εδω και μερες αγγελιες στο φορουμ και απλα ΓΕΛΑΩ με μερικες!

(π.χ πωλειται n95 στα 250$ και απο κατω το ιδιο κινητο με 8gb μνημη στα 100$)

Αλλα το κυριοτερο προβλημα αντιμετωπιζεται με οσους εχουν iPhone καθως νομιζουν οτι βρισκονται μια κατηγορια πανω απο ολους τους αλλους και φυσικα υπαρχει και η αναλογη συμπεριφορα τους!

Εχετε βρεθει ποτε σε κατασταση που απλα να θεωρειται κατι γελοιο,να μιλατε ευγενικα και ο πωλητης να σας φερεατι απλα ΗΛΙΘΙΑ!??

Εμένα μου δίνεις απλά την εντύπωση πως θες να αγοράσεις μεταχειρισμένο iPhone κοψοχρονιά, και έχεις τσαντιστεί επειδή έχουν μεγάλη αξία μεταπώλησης...

Δημοσ.

Εμένα πάντως αυτό το Section με έχει βοηθήσει πολύ . Λογικό επίσης είναι να πουλάει ο καθένας όσο θέλει. Όσο για τα iPhone είναι όντως μια κατηγορία απο μόνα τους και σταθερή αξία και οι τιμές τους είναι νορμαλ σε γενικές γραμμές.

Δημοσ.
αν εχετε δει στο ebay.gr τα iPhone 4 παιζουν στο χιλιαρικο....

Αυτοί λογικά προσπαθούν να χτυπήσουν τους ανυπόμονους που δεν είχαν κάνει προπαραγγελία ή θα αργήσει να φτάσει στην χώρα τους.. Δεν δικαιολογείται αλλιώς το χιλιάρικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...