Physics_Rulez Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Τα πράγματα έχουν έτσι όπως τα λέει ο Alxnks. Στην πράξη όμως, μέσα στον Αύγουστο αποφεύγουν να δίνουν τα δωμάτια με κοινωνικό τουρισμό, γιατί ούτως ή άλλως θα γεμίσουν και τα χρήματα θα τα πάρουν ντούκου. Ο κάτοχος εισιτηρίου κοινωνικού τουρισμού θα πάει κάποια άλλη στιγμή, οπότε θα γεμίσει 2 φορές το κατάλυμα αντί για μια. Εννοείται πως ο Έλληνας βρήκε τον τρόπο.
jimarass Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Ενημέρωσέ μας για το όνομα του ξενοδοχείου Όλη η Κρήτη. Δοκίμασα πέρισυ το καλοκαίρι για Αύγουστο ψάχνοντας από το Μάιο και όλοι ήταν γεμάτοι!! Πολύ λαλακία ο κοινωνικός τουρισμός. Κανονικά θα έπρεπε να μας δίνουν κουπόνια πχ 30 ευρώ και να βάζαμε εμείς τα υπόλοιπα......έτσι και εγώ κερδίζω και ο ξενοδόχος βγάζει τον Αύγουστο.....
mentoras99 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Για το 2014, με βαση τα εισοδηματα ποια χρονιας θα πρεπει να δει κανεις αν ειναι δικαιουχος; Αν ειναι παντως για το 2013, ειναι αδικο, γιατι τα εισητηρια εχουν αρχισει και τα δινουν, και αλλοι ειναι τυχεροι και εχουν τις περσινες εκκαθαρισεις μισθοδοσιας απο τις δουλειες τους, ενω αλλοι τις περιμενουν και μπορει να τους τις δωσουν ακομη και μετα απο κανα δυο μηνες! (αφου υποτιθεται οτι την εκκαθαρισμη μισθοδοσιας την θες κυριως για την φορολογικη δηλωση-κι αυτη μπορει να γινει μεχρι τον ιουνιο)
DrLo Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 χωρις να υποστηριζω ξενοδοχους / ανθρωπους με ενοικιαζομενα (καθως εχω κι εγω πολλες φορες μαλωσει με διαφορους και των 2 κατηγοριων για ιδιο θεμα), απλα να εχετε υποψη σας οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι να δινουν ολα τα δωματια τους σε κατοχους δελτιων, παρά ένα ορισμενο ποσοστο. οποτε αν εχουν ξεπερασει αυτο το ποσοστο τοτε σου λενε οτι δεν εχουν, ισως ομως εξακολουθουν να εχουν απο τα υπολοιπα δωματια. αυτο βεβαια θα ισχυε σε εναν ιδανικο κοσμο, στην ελλαδα ειναι καπως διαφορετικα τα πραγματα. απλα καποιοι ισως να σας λενε και την αληθεια. Παίζει να ισχύει αυτό, αν όχι το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι αν μέσα στη κρίση κάποιος αρνείται πελατεία ... τότε πρέπει να τραβάει ΠΟΛΛΑ στη πληρωμή του από το δημόσιο. Πάρε κάποιον, πες του ότι έχεις δελτίο, μόλις σου πει Sorry του λες ... "ΟΚ καταλαβαίνω ότι έχετε καλύψει το ποσοστό σας", πότε και σε τι τιμή μπορώ να κλείσω χωρίς δελτίο. Αν είναι θέμα ποσοστών δεν έχει λόγω να μη σου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα