Προς το περιεχόμενο

Πρώτο ραντεβού παίρνω δώρο;

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι το κορίτσι έχει κόμπλεξ/φοβίες και το τρενάρει συνέχεια...

Κλασική περίπτωση βλάβης!

Η συμβουλή μου προς τον φίλο μας είναι να ξεκολλήσει και να ανοίξει τους ορίζοντες του.

• Απαντ. 227
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και να φανταστείς ότι ο άνθρωπος απλά ρώτησε αν είναι σωστό να κρατάει κάτι στο σπίτι....... :lol:

Πάντως, το θέμα έχει σοδομιστεί αγρίως και ελαχιστοπιείται η πιθανότητα και ευχάριστα σχόλια να γίνουν (που γίνονται!) και ο topic starter να μην παρεξηγηθεί.

πες την αλήθεια πάντως, κάτι δεν κολάει σε όλα αυτα!

Sorry, δεν κρατήθηκα!

ετσι ειναι . και τις απαντησεις τις γραφω για τους θρεντ-μειτς και οχι τοσο πολυ για τον τοπικ-σταρτερ γιατι λιγο-πολυ αυτος ξερει τι να κανει ...

απλα θελω γνωμες γιατι αυριο-μεθαυριο εγω θα βρεθω σ'αυτη τη θεση η αν οχι εγω καποιο κοντινο μου προσωπο.

Φυσικα το θεμα του θρεντ ηταν αλλο ( για τα δωρα ) αλλα το βρηκα μια τελεια αφορμη για συζητηση πανω στο θεμα ... no offence ;)

Δημοσ.

μπορουμε να το κανουμε και χειροτερο πιστευω αλλα περα απο τους κοιλιακους που θα κανουμε απο τα γελια, θα μπαναριστουμε κιολας, οποτε... :-D

Δημοσ.
Εγώ λέω ότι το κορίτσι έχει κόμπλεξ/φοβίες και το τρενάρει συνέχεια...

Κλασική περίπτωση βλάβης!

Η συμβουλή μου προς τον φίλο μας είναι να ξεκολλήσει και να ανοίξει τους ορίζοντες του.

γτ ρε εσυ δν εχεις κανενα απολυτως κομπλεξ με τον εαυτο σου :rolleyes:

Δημοσ.
μπορουμε να το κανουμε και χειροτερο πιστευω αλλα περα απο τους κοιλιακους που θα κανουμε απο τα γελια, θα μπαναριστουμε κιολας, οποτε... :-D

μηηηη μηηηη οχι .... και μολις ημουν στα high μου .... δεν θα αντεξω αλλο

Δημοσ.
γτ ρε εσυ δν εχεις κανενα απολυτως κομπλεξ με τον εαυτο σου :rolleyes:

Δεν ξέρω όλο και κάτι μπορεί να έχω... Μη βγεις blind date μαζί μου :P

Απλά λέω επειδή έχω ακούσει κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις από γνωστούς μου ότι δεν αξίζει να τον έχει στο περίμενε για πάντα επειδή έχει αυτή τα ψυχολογικά της κι αυτός να περιμένει, να προσπαθεί και να στεναχωριέται για κάτι που μάλλον δε θα γίνει ποτέ.

Δημοσ.

Και ΑΝ την τελευταία απάντηση δεν την έδωσε ο τόπικ στάρτερ;

ΑΝ αυτοί που του πήρα τα νεφρά, πήραν τα κλειδιά και πήγαν σπίτι του, μπήκαν απο το account του και έκανα αυτό το πόστ για ξεκάρφωμα; Για να μην πάμε να το ψάχνουμε στα στενά της Μυτυλίνης;

Ε; Ποιός μας το επιβεβαιώνει οτι ο σπίντμαν είναι όντως ο σπίντμαν και όχι κάποιος ρώσος πυροτεχνουργός;

Δημοσ.
Δεν ξέρω όλο και κάτι μπορεί να έχω... Μη βγεις blind date μαζί μου :P

Απλά λέω επειδή έχω ακούσει κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις από γνωστούς μου ότι δεν αξίζει να τον έχει στο περίμενε για πάντα επειδή έχει αυτή τα ψυχολογικά της κι αυτός να περιμένει, να προσπαθεί και να στεναχωριέται για κάτι που μάλλον δε θα γίνει ποτέ.

Με το δευτερο σκελος συμφωνω

απλα πριν ησουν λιγο αποτομος :o

και δν βγαινω blind dates

δν τα χρειαζομαι αλλωστε :lol:(ψωνιο)

---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:13 ----------

Και ΑΝ την τελευταία απάντηση δεν την έδωσε ο τόπικ στάρτερ;

ΑΝ αυτοί που του πήρα τα νεφρά, πήραν τα κλειδιά και πήγαν σπίτι του, μπήκαν απο το account του και έκανα αυτό το πόστ για ξεκάρφωμα; Για να μην πάμε να το ψάχνουμε στα στενά της Μυτυλίνης;

Ε; Ποιός μας το επιβεβαιώνει οτι ο σπίντμαν είναι όντως ο σπίντμαν και όχι κάποιος ρώσος πυροτεχνουργός;

η ελληνικη λογοτεχνια χρειαζεται εναν ανθρωπο σαν και σενα

εχεις αστειρευτη φαντασια

Δημοσ.

πφφφφφφφ

klainmain.... αυτή η προσέγγιση του θέματος μου είχε διαφύγει τελείως!

Προτείνω τη σύσταση επιτροπής του topic όπου θα πετάξουμε μέχρι το βράδυ μέχρι τη Μυτιλήνη να σώσουμε τον συμφορουμίτη μας!

ε, και με τη ευκαιρία μπορούμε να κάνουμε οι ίδιοι την κατασκοπία που λέγαμε. Λέγε λέγε έγινα κι εγώ περίεργος :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Βασικά μην μιλάτε τα αγοράκια και αφήστε τα κοριτσάκια να πούνε την ονειρική ιστορία της ζωής τους, πως περίμεναν το πρώτο τους blind date κι αν τελικά κουτουπώθηκαν (μετά θα πρέπει να πουν περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια. Τι δεν τις ικανοποίησε, αν ο λάκης τον είχε τελικά λαλάκη, αν τα πόδια του βρωμούσαν και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν επί το έργο τους και τα σχετικά :P). Let the females express themselves :P

Δημοσ.
Βασικά μην μιλάτε τα αγοράκια και αφήστε τα κοριτσάκια να πούνε την ονειρική ιστορία της ζωής τους, πως περίμεναν το πρώτο τους blind date κι αν τελικά κουτουπώθηκαν (μετά θα πρέπει να πουν περισσότερες λεπτομέρειες βέβαια. Τι δεν τις ικανοποίησε, αν ο λάκης τον είχε τελικά λαλάκη, αν τα πόδια του βρωμούσαν και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν επί το έργο τους και τα σχετικά :P). Let the females express themselves :P

ενώ τα αγοράκια που πρότειναν παρακολουθήσεις εξέφρασαν λογιότερες απόψεις.

Δημοσ.

Πω ρε YiN, το έχεις πει 100 φορές αυτό για τις παρακολουθήσεις. Ε ναι, λοιπόν, είμαστε ανωμαλάρες και γουστάρουμε. Αν αναρωτιέσαι γιατί ο john2gr φοράει αυτήν τη σακούλα στο πρόσωπο του, είναι επειδή γουστάρει την ασφυξιολαγνεία.

Ελάτε να περάσουμε ωραία, γιατί όχι; Free your ass and your mind will follow.

Δημοσ.
Αν αναρωτιέσαι γιατί ο john2gr φοράει αυτήν τη σακούλα στο πρόσωπο του, είναι επειδή γουστάρει την ασφυξιολαγνεία.

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΩΡΗ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...