LouCi4er Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2010 η 5830 ομως ειναι κ 100ευρο πανω απο αυτη που κοιταω..κ δεν θελω κ τρελα πραγματα..σκεψου οτι με την 3850 τωρα ειμαι μια χαρα Φιλε μου,μην το σκεφτεσαι καθολου για την 5830,δεν αξιζει και πολυ η αγορα της.Καλυτερα την 5850 αλλα αφου οπως ειπες δεν εισαι παιχνιδας παρε την 5770.Η καλυτερη επιλογη.Εκτος αν χρειαζεσαι τα χαρακτηριστικα της nVidia.
kotopoulos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 LouCi4er ποια χαρακτηρηστικα της nvidia δηλαδη? γτ απο οτι διαβαζω εχει μεινει πισω στην κοντρα με την ΑΤΙ..
liopyr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 LouCi4er ποια χαρακτηρηστικα της nvidia δηλαδη? Cuda, physx, 3dvision κυρίως, έχει και η ATi αντίστοιχα πρότυπα, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι ανταγωνιστικά.
filipN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Γνωμη μου ειναι ν; πας σε 5830 η 460 αλλα για φωτοσοπ νβιντια καλυτερα Mπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσειςτι εννοείς; Γιατί είναι καλύτερη η nVidia γιά Photoshop,ασχολείσαι επαγγελματικά με επεξεργασία εικόνας;
LouCi4er Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 LouCi4er ποια χαρακτηρηστικα της nvidia δηλαδη?γτ απο οτι διαβαζω εχει μεινει πισω στην κοντρα με την ΑΤΙ.. Οπως ειπε και ο liopyr η nVidia εχει cuda το οποιο αν ασχολεισαι με προγραμματα επεξεργασιας θα σου χρειαστει.Για το Physx δεν θα σχολιασω εκτος και αν εχεις σκοπο να περασεις την υπολοιπη ζωη σου παιζοντας cryostasis. H αληθεια ειναι οτι η ΑΤΙ αυτο το διαστημα που διανυουμε βρισκεται μπροστα σε θεμα hardware χωρις αυτο να σημαινει οτι υστερει σε software.Εκεινα τα παλια προβληματα πυ ειχε τα εχει ξεπερασει αρκετα.Η αγορα της 5770 ειναι οτι πρεπει και σε διαβεβαιωνω οτι και σε 22'' με 1680χ1050 τα παει πολυ καλα. ---------- Προσθήκη στις 23:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:22 ---------- Mπορείς σε παρακαλώ να εξηγήσειςτι εννοείς; Γιατί είναι καλύτερη η nVidia γιά Photoshop,ασχολείσαι επαγγελματικά με επεξεργασία εικόνας; Γιατι ειναι μερικα προγραμματα στυλ Photoshop με τα οποια η τεχνολογια cuda ειναι πιο συμβατη.Εαν στο μελλον ( μελλον δεν εννοω μετα απο 10 χρονια ) βγουνε προγραμματα που να ειναι συμβατα με το stream της ΑΤΙ,τοτε θα ειναι καλυτερη η ΑΤΙ.Απλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.