Προς το περιεχόμενο

Lamtech 700W PSU

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μεγαλη προσοχη παιδια με τα προιοντα αυτης της εταιρειας καθως δεν ειναι πολυ δυσκολο να επικοινωνησεις με τον κατασκευαστη τους. Προσωπικα δεν μπορω να βρω τον κατασκευαστη. Η εταιρεια που παρεχει λογισμικο σε προιοντα τους ειναι η MEGATECH και εχει αμεση επικοινωνια και ανταποκριση.

Το προσωπικο μου προβλημα ειναι με ενα UPS Κ950 για το οποιο προσπαθω να θεσω εκτος καποια λειτουργια GREEN MODE και δεν μπορω παρολο που επικοινωνησα με την megatech εταιρεια λογισμικου.:shifty:

να σαι καλα φιλε για την ενημερωση!

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδω και μια βδομαδα, οποτε κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου, μετα οταν ανοιξω το pc μου βγαζει error με αποτελεσμα να χρειαζεται να κανω load defaut setup απο το BIOS.

Αυτο ειναι ενδειξη οτι το τροφοδοτικο ειναι στα τελευταια του ή μηπως φταιει κατι αλλο?

Δημοσ.
Εδω και μια βδομαδα, οποτε κλεισω τον διακοπτη του τροφοδοτικου, μετα οταν ανοιξω το pc μου βγαζει error με αποτελεσμα να χρειαζεται να κανω load defaut setup απο το BIOS.

Αυτο ειναι ενδειξη οτι το τροφοδοτικο ειναι στα τελευταια του ή μηπως φταιει κατι αλλο?

αλλαγη μπαταριας πανω στην μητρικη!

μην κλεινεις το τροφοδοτικο!

εαν δεν ειναι αναγκη!

Δημοσ.

Περιεργο, νομιζα πως αυτες οι μπαταριες κρατανε πολλα χρονια.

Mητρικη εχω την Asus P5N-D εδω και 2 χρονια.

Ο παλιος υπολογιστης που αγγιζει τη 10ετια ακομα αντεχει..

Η μπαταρια αυτη αλλαζει καπως? Ειναι ευκολη η διαδικασια ή θελει τεχνικο?

Δημοσ.

Δεν είναι σίγουρο ότι ευθύνεται η μπαταρία, αλλά είναι ένα ενδεχόμενο.

Δεν είναι δύσκολο να την αφαιρέσεις, έχει κάτι σα διακοπτάκι, σαν clipsάκι.

Δημοσ.

Eυχαριστω για τη βοηθεια, μπαταρια ανταλακτικη θα βρω ευκολα σε οποιδηποτε καταστημα ηλεκτρονικων ε?

Δεν ειναι κατι special φανταζομαι..

Δημοσ.

Αυτη που θα παρεις να γραφει καπου οπουδηποτε το 32 πανω της. Ας το γραφει και μεσα σε καποιο "κωδικο". Ειναι το παχος της μπαταριας γιατι υπαρχουν και πιο λεπτες και δεν κανουν ;)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ξεθάβω το thread για να περιγράψω τι έγινε με το συγκεκριμένο (ο Θεός να το κάνει) τροφοδοτικό:

το PC εν λειτουργία κάνει έναν εκκοφαντικό θόρυβο, κατευθείαν σβήσιμο και άνοιγμα κουτιού. διάγνωση; σπασμένος ανεμιστήρας τροφοδοτικού!

την άλλη μέρα πίσω στο e-shop, "θα το δεί το τμήμα service και θα σας ενημερώσουμε αν καλύπτεται από την εγγύηση ή όχι". τι άλλο πρέπει να πάθει δλδ για να καλυφθεί;

και όμως δεν με καλύψε η εταιρεία (δε λέω, στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα αλλά ο προμηθευτής).

μου το δώσανε πίσω όπως ήταν, του αλλάζω ανεμιστήρα και το κρατάω για tester.

όλα τα λεφτά τα σχόλια στο site: "το πηρα 40e μονο.κ θα το στησω σε server" - εγγύηση!!!

• 7 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...