Προς το περιεχόμενο

προβλημα με οθονη laptop

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τωρα τελευταια εχω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου (toshiba qosmio f50 ) σε καποια σημεια οπως ανεβοκατεβαζω την οθονη σκαλωνει και σαν μην δινει πληροφορια σε αυτη το pc (μαυριζει η οθονη δηλαδη) και μολις την κατεβασω και την ξαναανοιξω την οθονη ολα οκ...ξερει καποιος τι προβλημα μπορει να εχει? σκεφτομαι να το στειλω στο πλαισιο απο'που το πηρα αλλα πιστευω να με καλυψει η εγγυηση ετσι?

Δημοσ.

οταν λες οτι μαυριζει τελειως αν φωτισεις την οθονη με εναν φακο πχ δεν βλεπεις τιποτα;;;

Το λεω για να αποκλεισουμε οτι ειναι το inverter της οθονης!

Δημοσ.

θα το κοιταξω μολις ξαναγινει γιατι τωρα προσπαθω αλλα δεν μαυριζει για να σου πω σιγουρα...κοιτα σε μερικα σημεια τρεμοπαιζει ο φωτισμος της οθονης και καποιες φορες μαυριζει σαν να χανει την πληροφορια που στελνει στην οθονη το pc ...

Δημοσ.
οταν λες οτι μαυριζει τελειως αν φωτισεις την οθονη με εναν φακο πχ δεν βλεπεις τιποτα;;;

Το λεω για να αποκλεισουμε οτι ειναι το inverter της οθονης!

Σορρυ που επεμβαινω στο θεμα αλλα τι γινεται στην περιπτωση που η οθονη φαινεται κλειστη αλλα αν την φωτισεις με κατι μοιαζει να ειναι ανοιχτη; Ρωταω γιατι ενας φιλος μου εχει ενα dell λιγο παλιο εκτος εγγυησης και αναρωτιομασταν αν μπορουσαμε να κανουμε κατι να το φτιαξουμε μονοι μας (αποκλειεται να το παμε για service δεν αξιζει χρηματικα)

Δημοσ.

απ οσο γνωριζω εχει χαλασει το inverter,το πιο σημαντικο αντικειμενο της οθονης.Λυση ειναι να βρειτε κανενα ιδιο απο κανα ebay και να το αλλαξετε μονοι σας αν πιανει κανενος το χερι,δεν συμφερει να το πατε σε καταστημα

Δημοσ.

στην δικια μου περιπτωση τι ειναι τελικα ,ξερει καποιος???

---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

τελικα οταν μαυριζει η οθονη αν βαλω ενα φακο φαινεται κατι μεσα στην οθονη αλλα δεν εχει φωτισμο..οποτε η πληροφορια "περναει" στην οθονη αλλα κατι εχει ο φωτισμος...τι εχει προβλημα δηλαδη????

Δημοσ.

Καλό είναι αν το στείλεις για να δεις αν σε καλύπτει η εγγύηση και να μην το ανοίξεις μόνος σου. Νομίζω οτι σε καλύπτει πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...