Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio VCPF11Z1E/BI.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα θεμα για να μιλαμε για το συγκεκριμενο λαπτοπ, οσοι το εχουμε. Εχει κανεις κανεις clean install; Το λαπτοπ ερχεται εγκατεστημενο με δεκαδες ανουσια προγραμματα, διαφημισεις και πολυ Sony Vaio!!

Δημοσ.

Μονο εγω το εχω; Δε χρειαζεται απαραιτητα να εχετε το συγκεκριμενο μοντελο, αλλα καποιο αντιστοιχο απο τα Sony Vaio F Series.

Αν μπορουσε και καποιος mod, να αλλαξει τον τιτλο.

Δημοσ.

μπορεις απλα να κανεις απεγκατασταση οτι δεν σου αρεσει, και επισης να πας στο msconfig/startup και να απενεργοποιησεις οτι δεν θες να εκκινει με τα win (αν χρησιμοποιεις win).

δεν αξιζει να τα περνας ολα απο την αρχη νομιζω.

Δημοσ.

Γιατι στη καρτα γραφικων μου λεει GT216 και μεσα σε παρανθεση GT Series 330;

Σε ολες τις ιστοσελιδες το παρουσιαζαν οτι ειχε την GT330.

Δημοσ.

το bloatware ειναι κοινη πολιτικη στα λαπτοπς της sony...

η προτεινομενη λυση (στα ξενα φορουμς τουλάχιστον) ειναι να κανεις recovery dvds στην αρχη και μετα clean install τα win 7 με τους drivers.

Οι drivers πρεπει να εγκατασταθουν με συγκεκριμενη σειρα.

Δημοσ.
Ενα θεμα για να μιλαμε για το συγκεκριμενο λαπτοπ, οσοι το εχουμε. Εχει κανεις κανεις clean install; Το λαπτοπ ερχεται εγκατεστημενο με δεκαδες ανουσια προγραμματα, διαφημισεις και πολυ Sony Vaio!!

Πως κάνεις clean install;

Δημοσ.

έχω και γω το f11m1e/h και το πήρα μόλις σήμερα. άνοιξα και γω ένα παρόμοιο θέμα αλλά είναι καλύτερα νομίζω να συγκεντρωθούμε όλοι με f11 εδώ. Πράγματι πολύ λογισμικό έχει βάλει η σόνυ, σκέφτομαι να καταργήσω αρκετά αλλά δεν ξέρω ακόμα ποια είναι χρήσιμα και ποια όχι. Από ποιότητας κατασκευής μου φαίνεται πολύ καλό. Έλεγξα και αν είναι στα προβληματικά λαπτοπ που ανέβαζαν θερμοκρασία και ευτυχώς την γλίτωσα.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδια το λαπτοπ κανει ενα παραξενο θορυβο σα να φορτωνει ο σκληρος δισκος (;;) για λιγο, μετα σταματαει και μετα ξανα τα ιδια. Το κανει συνεχεια, ακομα και σε idle. Οχι παντα, αλλα πολλες φορες. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι;

Δημοσ.

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα τοσο με τον ηχο οσο και με τα υπερφορτωμενα προγραμματα.. Το κυριοτερο ομως προβλημα που εχω απο χθες ειναι αλλο και δεν ξερω αν ευθυνεται το pc η ειχαμε καμια επιδρομη ιου. Που και που εμφανιζε προβληματακια κατα την εκκινηση (πετουσε μαυρη οθονη με μια γραμμη αλλαμπουρνεζικων), δεν ξερω αν φταιει το οτι κλεινοντας το και ενω εκανε ενημερωση το εκλεισα αποτομα απο το on/off. Περα απο αυτό ξαφνικά και ενω ολα ηταν υπο ελεγχο, πεταξε για εκατοστα του δευτερολεπτου μαυρη οθόνη και μετα η οθόνη εγινε πλακουτσωτή και ελαφρώς θολή. Πηγα στην ανάλυση οθόνης, οπου ολα ηταν οκ. Επισης αρχικά οταν το αγόρασα ολα τα εικονίδια και γραμματα σε καθε ιστοσελιφα κτλ ηταν αρκετά μικρά, οπου με ctrl+ + απλά μεγάλωνε η εκαστοτε εικόνα, χαλούσε ομως η καθαρότητα. Γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει. Δεν θυμάμαι αν συνοδευοταν η αγορά με cd, υπαρχει κανενα partition στο δισκο με τα windows 7 για να κανω κανενα repair; (απο multirama το εχω αγοράσει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...