Sermac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Creative EP-380 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Hewlett-Packard RF824AA . . . . . . . . . . . . . . Άραγε αγόρασε η HP την Creative ή κλέβουν μοντέλα ο ένας από τον άλλο;
mokas1234567 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 To topic σου ειναι fail:shock:,τα earphones τετοιου στυλ ειναι πολλα και τα συγκεκριμενα δεν εχουν δα και τοσες διαφορες
Sermac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Επίσης. Τα δύο προϊόντα δεν έχουν μόνο το ίδιο στυλ, αλλά είναι 100% όμοια. Ίδιο σχέδιο και ίδιες προδιαγραφές. Αλλάζει μόνο το χρώμα και το brand.
SpirtouLisS Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 To topic σου ειναι fail:shock:,τα earphones τετοιου στυλ ειναι πολλα και τα συγκεκριμενα δεν εχουν δα και τοσες διαφορες θα συμφωνησω και εγω. εχω κατι maxell τετοιο στυλ και τα πηρα πριν 5 χρονια... btw γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν
mokas1234567 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 θα συμφωνησω και εγω. εχω κατι maxell τετοιο στυλ και τα πηρα πριν 5 χρονια...btw γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν και εμενα πονανε τα αυτακια μου :cry:
Sermac Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν και εμενα πονανε τα αυτακια μου Τα συγκεκριμένα, όμως, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ ελαφριά (μόλις 32 γρ) και με καλύτερη ποιότητα ήχου (16-24 kHz) από τις (πιο κουραστικές) "ψείρες". Τέσπα, πάω να κολλήσω ένα sticker στο Nokia E65 μου ώστε να το πουλήσω ως Sermac E65...
Nik.K Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ιδια δεν τα λες, τα CL πχ ειναι ελαχιστα πιο παχια ενω τα HP εχουν Glossy επιφανεια. Γενικα σε αυτα τα στυλ δεν εχουν και πολλες επιλογες οι κατασκευαστες οσο αφορα το Design. Τωρα ΑΝ και τα Specs τους ειναι τα ιδια ακριβως τοτε ισως τα φτιαχνει καποιος 3ος και για τις 2 εταιρειες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.