Προς το περιεχόμενο

Ολόιδια headset!

Sermac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Creative EP-380 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Hewlett-Packard RF824AA . . . . . . . . . . . . . .

copypaste.png

Άραγε αγόρασε η HP την Creative ή κλέβουν μοντέλα ο ένας από τον άλλο; :rolleyes:

Δημοσ.

Επίσης. Τα δύο προϊόντα δεν έχουν μόνο το ίδιο στυλ, αλλά είναι 100% όμοια. Ίδιο σχέδιο και ίδιες προδιαγραφές. Αλλάζει μόνο το χρώμα και το brand.

Δημοσ.
To topic σου ειναι fail:shock:,τα earphones τετοιου στυλ ειναι πολλα και τα συγκεκριμενα δεν εχουν δα και τοσες διαφορες

θα συμφωνησω και εγω. εχω κατι maxell τετοιο στυλ και τα πηρα πριν 5 χρονια...

btw γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν

Δημοσ.
θα συμφωνησω και εγω. εχω κατι maxell τετοιο στυλ και τα πηρα πριν 5 χρονια...

btw γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν

και εμενα πονανε τα αυτακια μου :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.
γενικα τα στηριγματα πισω απο το αυτι ειναι γενικα αβολα, το αυτι ιδρωνει και κουραζουν
και εμενα πονανε τα αυτακια μου

Τα συγκεκριμένα, όμως, έχουν το πλεονέκτημα ότι είναι πολύ ελαφριά (μόλις 32 γρ) και με καλύτερη ποιότητα ήχου (16-24 kHz) από τις (πιο κουραστικές) "ψείρες".

Τέσπα, πάω να κολλήσω ένα sticker στο Nokia E65 μου ώστε να το πουλήσω ως Sermac E65...

Δημοσ.

Ιδια δεν τα λες, τα CL πχ ειναι ελαχιστα πιο παχια ενω τα HP εχουν Glossy επιφανεια.

Γενικα σε αυτα τα στυλ δεν εχουν και πολλες επιλογες οι κατασκευαστες οσο αφορα το Design. Τωρα ΑΝ και τα Specs τους ειναι τα ιδια ακριβως τοτε ισως τα φτιαχνει καποιος 3ος και για τις 2 εταιρειες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...