ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 καθόλου δεν θα τους χαρακτήριζα.Δεν θα μου ερχόταν μια μυρωδιά και θα γυρνούσα και θα έλεγα "α,γύφτος είναι,γι'αυτό βρωμάει" Το θέμα της καθαριότητας ας το έχουν και άλλοι Ελληναράδες και ψωνάρες υπόψην τους,που το μόνο που τους νοιάζει είναι να φένονται ωραίοι και να είναι τρέντυδες με μεγάλη μούρη.Το μαλλί μες την λίγδα με το παπουτσάκι των 200ευρώ,δεν τους κάνει και πολύ ανώτερους Μα αυτό είναι τώρα το πρόβλημά μας ; Αντί να δούμε τη θα γίνει με τους υπάλληλους στις υπηρεσίες που όλοι μέρα τα @#$%^&* και δεν ξέρουν γρι από την δουλειά τους,μας φταίνε η ρομά ξαφνικά ; Τους αφήνει κάποιος να κάνουν ότι κάνουν έτσι δεν είναι ; Και όχι μόνο τους Ρομά...τον οποιονδήποτε που δεν εφαρμόζει τους νόμους και σέρνεται από παρανομία σε παρανομία...Ο Σαρκοζί ξαφνικά το θύμηθηκε πως έχει παράνομους στην χώρα; τι να πω πια Εγω δεν σου ειπα πως θα χαρακτηριζες εναν γυφτο που μυριζει ετσι. Εγω σε ρωτησα πως θα χαρακτηριζες εναν ανθρωπο που μυριζει ετσι και μαλιστα εναν ανθρωπο που δεν εχει σκοπο να κανει κατι γι αυτο. Εσυ το εβαλες το -1? ---------- Προσθήκη στις 08:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:09 ---------- Αν δεν τους είχαμε αναγκάσει να ζουν σε καταυλισμούς, σε άθλιες συνθήκες υγιεινής, απομονωμένοι, με ελάχιστη πρόσβαση στην γνώση και την παιδεία, ζητιάνοι κάποτε - πρεζέμποροι ίσως σήμερα, θα κάναμε αυτή την κουβέντα; False, false, false και παλι false.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 καθόλου δεν θα τους χαρακτήριζα.Δεν θα μου ερχόταν μια μυρωδιά και θα γυρνούσα και θα έλεγα "α,γύφτος είναι,γι'αυτό βρωμάει" Το θέμα της καθαριότητας ας το έχουν και άλλοι Ελληναράδες και ψωνάρες υπόψην τους,που το μόνο που τους νοιάζει είναι να φένονται ωραίοι και να είναι τρέντυδες με μεγάλη μούρη.Το μαλλί μες την λίγδα με το παπουτσάκι των 200ευρώ,δεν τους κάνει και πολύ ανώτερους Μα αυτό είναι τώρα το πρόβλημά μας ; Αντί να δούμε τη θα γίνει με τους υπάλληλους στις υπηρεσίες που όλοι μέρα τα @#$%^&* και δεν ξέρουν γρι από την δουλειά τους,μας φταίνε η ρομά ξαφνικά ; Τους αφήνει κάποιος να κάνουν ότι κάνουν έτσι δεν είναι ; Και όχι μόνο τους Ρομά...τον οποιονδήποτε που δεν εφαρμόζει τους νόμους και σέρνεται από παρανομία σε παρανομία...Ο Σαρκοζί ξαφνικά το θύμηθηκε πως έχει παράνομους στην χώρα; τι να πω πια Εγω δεν σου ειπα πως θα χαρακτηριζες εναν γυφτο που μυριζει ετσι. Εγω σε ρωτησα πως θα χαρακτηριζες εναν ανθρωπο που μυριζει ετσι και μαλιστα εναν ανθρωπο που δεν εχει σκοπο να κανει κατι γι αυτο. Εσυ το εβαλες το -1? ---------- Προσθήκη στις 08:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 08:09 ---------- Αν δεν τους είχαμε αναγκάσει να ζουν σε καταυλισμούς, σε άθλιες συνθήκες υγιεινής, απομονωμένοι, με ελάχιστη πρόσβαση στην γνώση και την παιδεία, ζητιάνοι κάποτε - πρεζέμποροι ίσως σήμερα, θα κάναμε αυτή την κουβέντα; False, false, false και παλι false.
panagos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Το θεωρώ άκρως εγωιστικό να πρέπει ντε και καλά να τους ενσωματώσει, να τους δείξει ποιο είναι το σωστό και το πρέπον, λες και η κοινωνία μας είναι η ιδανική. Μια ατελής κοινωνία όμως είναι καλύτερη ή χειρότερη κατάσταση από 2 διαφορετικές (και ασύμβατες) ατελείς κοινωνίες;
panagos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Το θεωρώ άκρως εγωιστικό να πρέπει ντε και καλά να τους ενσωματώσει, να τους δείξει ποιο είναι το σωστό και το πρέπον, λες και η κοινωνία μας είναι η ιδανική. Μια ατελής κοινωνία όμως είναι καλύτερη ή χειρότερη κατάσταση από 2 διαφορετικές (και ασύμβατες) ατελείς κοινωνίες;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 [...]False, false, false και παλι false. Γιατί false;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 [...]False, false, false και παλι false. Γιατί false;
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Γιατι πολυ απλα εμεις δεν περιθωριοποιουμε. Οι ιδιοι θελουν να ζουνε ετσι. Εχει αναφερθει και απο πριν. Ουτε θελουν και ουτε εχουν σκοπο να "ενταχτουν" πουθενα. Ετσι μεγαλωνουν, ετσι γουσταρουν να μεγαλωνουν και δεν μπορει να κανει κατι κανεις γι αυτο. Αν απο μερια τους υπηρχε πραγματικη θεληση ενταξης τους στην κοινωνια θα ειχε γινει πολλα χρονια πριν. Δεν ειναι νεα φυλη στην Ελλαδα εξ' αλλου. Δεν θελουν ρε παιδι μου πως το λενε. Με το ζορι εσυ θα προσπαθησεις να τους πασαρεις και καλα αυτο που θεωρεις εσυ πολιτισμο και να τους βγαλεις απο την δηθεν μιζερια που τους τρωει?
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Γιατι πολυ απλα εμεις δεν περιθωριοποιουμε. Οι ιδιοι θελουν να ζουνε ετσι. Εχει αναφερθει και απο πριν. Ουτε θελουν και ουτε εχουν σκοπο να "ενταχτουν" πουθενα. Ετσι μεγαλωνουν, ετσι γουσταρουν να μεγαλωνουν και δεν μπορει να κανει κατι κανεις γι αυτο. Αν απο μερια τους υπηρχε πραγματικη θεληση ενταξης τους στην κοινωνια θα ειχε γινει πολλα χρονια πριν. Δεν ειναι νεα φυλη στην Ελλαδα εξ' αλλου. Δεν θελουν ρε παιδι μου πως το λενε. Με το ζορι εσυ θα προσπαθησεις να τους πασαρεις και καλα αυτο που θεωρεις εσυ πολιτισμο και να τους βγαλεις απο την δηθεν μιζερια που τους τρωει?
htps Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Γιατι πολυ απλα εμεις δεν περιθωριοποιουμε. Οι ιδιοι θελουν να ζουνε ετσι. Εχει αναφερθει και απο πριν. Ουτε θελουν και ουτε εχουν σκοπο να "ενταχτουν" πουθενα. Ετσι μεγαλωνουν, ετσι γουσταρουν να μεγαλωνουν και δεν μπορει να κανει κατι κανεις γι αυτο. Αν απο μερια τους υπηρχε πραγματικη θεληση ενταξης τους στην κοινωνια θα ειχε γινει πολλα χρονια πριν. Δεν ειναι νεα φυλη στην Ελλαδα εξ' αλλου. Δεν θελουν ρε παιδι μου πως το λενε. Με το ζορι εσυ θα προσπαθησεις να τους πασαρεις και καλα αυτο που θεωρεις εσυ πολιτισμο και να τους βγαλεις απο την δηθεν μιζερια που τους τρωει? οπως ελεγε η γιαγια μου ''εγω αυτα τα ακουω βερεσε''.Δεν θελει πολυ σκεψη.Οταν τα κοριτσια παντρευονται στα 11 κ τα αγορια το πολυ πολυ να βγαλουν το δημοτικο τοτε δεν εχεις κ πολλα να περιμενεις.Η Ελλαδα εχει ευθυνη στο σημειο της συστηματικης επιμορφωσης κ συνεχους εκπαιδευσης των Ρομα ωστε οι 2-3 εστω που θα κινητοποιηθουν να μπορεσουν να πετυχουν ουσιαστικη ενσωματωση.Εδω το εκανε μια απολυτη μειοψηφια μεσα απο τους Ρομα χωρις την παραμικρη βοηθεια απο την Ελλαδα,αρα μπορουμε να φανταστουμε πως θα ηταν εαν ειχαμε ουσιαστικη συστηματικη βοηθεια,μπορει ολοι να μην ανταποκρινονταν ομως καποιοι σιγουρα θα αντιδρουσαν θετικα.Εμενα αυτα τα περι δεν γουσταρουν κ εχουν μαθει ετσι δεν μου λενε κατι κ περισσοτερο επιχειρηματα υπεκφυγης κ ωχαδερφισμου μου φαινονται.
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ας σου φενονται οπως σου φενονται. Οπως ειπα αν ειχαν οντως την διαθεση και την θεληση θα ειχε γινει η ενσωματωση τους πολλα χρονια πριν. Ολα τα αλλα ειναι αρες μαρες κοκουναρες και θεωριες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ας σου φενονται οπως σου φενονται. Οπως ειπα αν ειχαν οντως την διαθεση και την θεληση θα ειχε γινει η ενσωματωση τους πολλα χρονια πριν. Ολα τα αλλα ειναι αρες μαρες κοκουναρες και θεωριες. Έτσι, αυτό είναι απάντηση με επιχειρήματα. Γράφει το μέλος htps μερικά πράγματα κι εσύ απαντάς "εγώ εμμένω σ' αυτό που είπα, όποιος έχει άλλη άποψη στα @@ μου είναι μπούρδες". Χωρίς κάποιον έστω και υποτυπώδη αντίλογο. Λέγε εσύ, εγώ έχω δίκιο. Όπως το προηγούμενο εξαιρετικό: False, false, false και παλι false. Γιατί έτσι μας αρέσει.
IOSTEFO Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ας σου φενονται οπως σου φενονται. Οπως ειπα αν ειχαν οντως την διαθεση και την θεληση θα ειχε γινει η ενσωματωση τους πολλα χρονια πριν. Ολα τα αλλα ειναι αρες μαρες κοκουναρες και θεωριες. Έχεις απόλυτο δίκιο δεν βλέπεις εδώ και ο Καντάφι κουβαλάει το τσαντίρι του μαζί όπου και να πάει.:lol:
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έτσι, αυτό είναι απάντηση με επιχειρήματα. Γράφει το μέλος htps μερικά πράγματα κι εσύ απαντάς "εγώ εμμένω σ' αυτό που είπα, όποιος έχει άλλη άποψη στα @@ μου είναι μπούρδες". Χωρίς κάποιον έστω και υποτυπώδη αντίλογο. Λέγε εσύ, εγώ έχω δίκιο. Λαθος. Αυτο που λεω δεν ειναι αποψη. Ειναι fact.
slygeo87 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Πες τα ρε ικαρούγκα γαμώτο. Στο τσαντίρι με τη ΜΕΡΤΣΕΝΤΑ και στο σπίτι χωρίς έπιπλα. =ρ
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Πες τα ρε ικαρούγκα γαμώτο. Στο τσαντίρι με τη ΜΕΡΤΣΕΝΤΑ και στο σπίτι χωρίς έπιπλα. =ρ Επιπλα εχουν και μαλιστα πανακριβα αλλα δεν θα τους δεις να καθονται πανω τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.