Προς το περιεχόμενο

Online gaming και antivirus

jvgrjohn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω τι antivirus χρησιμοποιείτε και πως συμπεριφέρετε απέναντι στα multiplayer παιχνίδια.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιώ Kaspersky Internet Security και παρότι σαν πρόγραμμα προστασίας είναι μια χαρά, στο online gaming μου δημιουργεί μερικά προβλήματα.

Θα ήθελα να μου πείτε τι antivirus internet security χρησιμοποιείτε και αν έχετε αντιμετωπίσει προβλήματα και ασυμβατότητες με το online gaming.

Σαν παράδειγμα θα παραθέσω το πρόβλημα που υπάρχει με το Battlefield Bad Company 2 και τον Kaspersky όπου μπλοκάρει τους servers.

Σε 2 μήνες περίπου τελειώνει το συμβόλαιο μου με τον Kaspersky και σκέφτομαι να αλλάξω και να πάω Norton Internet Security.

Δεν ξέρω αν έχει και αυτός ασυμβατότητες με τα online παιχνίδια.

Έχει κάποιος τον Norton να μου πει την άποψη του???

Δημοσ.

στην έκδοση 2010 βλέπω οτι έχουν ενσωματωσει gaming mode,αυτή εχεις;

επίσης δεν είναι ασυμβατότητα με τα online παιχνίδια, απλα πρέπει να δώσεις στο firewall οτι τα συγκεκριμένα παιχνίδια πρέπει να εχουν επικοινωνία.

Δημοσ.
στην έκδοση 2010 βλέπω οτι έχουν ενσωματωσει gaming mode,αυτή εχεις;

επίσης δεν είναι ασυμβατότητα με τα online παιχνίδια, απλα πρέπει να δώσεις στο firewall οτι τα συγκεκριμένα παιχνίδια πρέπει να εχουν επικοινωνία.

Δεν έχει σχέση το gaming mode.Αυτό υπάρχει για να μην κάνει αναβαθμίσεις την ώρα που παίζεις για να μην τρώει bandwidth. Παρά το γεγονός ότι είναι trusted application και εξαιρείται από το firewall εξακολουθεί να δημιουργεί πρόβλημα.

Δημοσ.

ports έχεις ανοίξει στο router για Portforward;

για δοκίμασε τις εξής

Port: 80 TCP

Port: 18121 TCP

Port: 18126 TCP

Port: 18126 UDP

Port: 13505 TCP

TCP 18181-18186

UDP 1050

UDP 2418

UDP 4355

UDP 11050-11070

UDP 18181-18186

UDP 19009

UDP 19567-19587

UDP 20867

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/375737.page

κοίτα και αυτό

Application: BFBC2 External port: 18390 Internal port: 18390 Protocol: TCP

Application: BFBC2A External port: 18395 Internal port: 18395 Protocol: TCP

Application: BFBC2B External port: 13505 Internal port: 13505 Protocol: TCP

Application: BFBC2C External port: 18395 Internal port: 18395 Protocol: UDP

Application: BFBC2D External port: 80 Internal port: 80 Protocol: TCP/UDP (This port should be forwarded by default)

http://findports.com/article/battlefield-bad-company-2

Δημοσ.
ports έχεις ανοίξει στο router για Portforward;

για δοκίμασε τις εξής

Port: 80 TCP

Port: 18121 TCP

Port: 18126 TCP

Port: 18126 UDP

Port: 13505 TCP

TCP 18181-18186

UDP 1050

UDP 2418

UDP 4355

UDP 11050-11070

UDP 18181-18186

UDP 19009

UDP 19567-19587

UDP 20867

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/375737.page

κοίτα και αυτό

http://findports.com/article/battlefield-bad-company-2

Δεν ξέρω πως δηλώνω συγκεκριμένα ports στο router αλλά το έχω ρυθμίσει να εχει ανοικτα ports γενικά.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πως δηλώνω συγκεκριμένα ports στο router αλλά το έχω ρυθμίσει να εχει ανοικτα ports γενικά.

αυτή την ρύθμιση την έκανες στο software firewall; γιατί αν δεν ανοίξουν και στο router είναι σαν μην έχεις ανοίξει τίποτα. Αν μπείς στο ρουτερ κάπου θα γράφει port forwarding. Ποιο router έχεις;

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσω να τις ανοίξω manual μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

ααααα τώρα το είδα. Είναι ακριβώς για το bad company 2. χεχε. Αστέρια είσαστε μπράβο.

Μια τελευταία ερώτηση. Αφού έχω ενεργοποιημένο το upnp γιατί να ανοίξω ξεχωριστά ports???

Πρέπει να το απενεργοποιήσω???

Και για να κάνω port forward πρέπει να δημιουργήσω static ip??? (αυτό ξέρω να το κάνω)

Δημοσ.

Να παίρνει το pc πάντα την ίδια Ip από το ρουτερ, π.χ 192.168.1.1, γιατί οι θύρες ανοίγουν για συγκεκριμενη. Η εξωτερική up που πέρνεις από τον παροχο ας είναι δυναμική δεν πειράζει

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ.

Απενεργοποίησα από το router το upnp και παρατήρησα ότι δεν με πετάει από τον server.Τώρα πως σχετίζονται αυτά τα πράγματα δεν το γνωρίζω αλλά προς το παρόν δουλεύει χωρίς διακοπές και χωρίς να περάσω ports.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...