imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Την αλλη βδομαδα φευγω για νησακι, αλλα επειδη θα κατσω 3-4 μερες δεν το χρειαζομαι μαζι Στην επιστροφη δεν βολευει λεωφορειο για να φυγω (1 το βραδυ) και δεν θελω να μεινω Αθηνα υπαρχει καποιο παρκινγκ στο λιμανι (δεν με πειραζει να ειναι επι πληρωμη αρκει να μην μου πιασουν τον κωλο) Σκεφτομουν να το αφησω καπου που να ειναι ασφαλες για 3 μερες, παιζει τιποτα?
imr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Την αλλη βδομαδα φευγω για νησακι, αλλα επειδη θα κατσω 3-4 μερες δεν το χρειαζομαι μαζι Στην επιστροφη δεν βολευει λεωφορειο για να φυγω (1 το βραδυ) και δεν θελω να μεινω Αθηνα υπαρχει καποιο παρκινγκ στο λιμανι (δεν με πειραζει να ειναι επι πληρωμη αρκει να μην μου πιασουν τον κωλο) Σκεφτομουν να το αφησω καπου που να ειναι ασφαλες για 3 μερες, παιζει τιποτα?
SpectralQ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Για πάρκιν δεν ξέρω να σου πω αν και υπάρχουν πολλά. Αν παρκάρεις κάπου κοντά στο Δημοτικό Θέατρο νομίζω ότι θα είναι ασφαλές για 3-4 μέρες και είναι κοντά στο λιμάνι που θα ρθεις με το πλοίο. Το πρωϊ δε βρήσκεις εύκολα θέση αλλά το βράδι (μετά τις 21:00) έχει, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Στο λιμάνι καλύτερα όμως μην το αφήσεις.
SpectralQ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2010 Για πάρκιν δεν ξέρω να σου πω αν και υπάρχουν πολλά. Αν παρκάρεις κάπου κοντά στο Δημοτικό Θέατρο νομίζω ότι θα είναι ασφαλές για 3-4 μέρες και είναι κοντά στο λιμάνι που θα ρθεις με το πλοίο. Το πρωϊ δε βρήσκεις εύκολα θέση αλλά το βράδι (μετά τις 21:00) έχει, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Στο λιμάνι καλύτερα όμως μην το αφήσεις.
japetus Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έχω την εντύπωση ότι στο πάρκιγκ του υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη, αφήνουν δωρεάν να παρκάρεις. Δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Ειναι λίγο μακριά απο τις προβλήτες, αλλά είναι προστατευμένος και ασφαλης χώρος..
vassar Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Έχω την εντύπωση ότι στο πάρκιγκ του υπουργείου στην Ακτή Βασιλειάδη, αφήνουν δωρεάν να παρκάρεις. Δεν το ξέρει πολύς κόσμος. Ειναι λίγο μακριά απο τις προβλήτες, αλλά είναι προστατευμένος και ασφαλης χώρος.. Υπουργεία και αστυνομικά τμήματα δε μου φαίνονται και τόσο ασφαλή μέρη για να παρκάρεις το αυτοκίνητο.
japetus Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Υπουργεία και αστυνομικά τμήματα δε μου φαίνονται και τόσο ασφαλή μέρη για να παρκάρεις το αυτοκίνητο. Αν δεν ειναι ασφαλεις αυτοι οι χωροι, ζήτω που καήκαμε φίλε μου... Θα συμβουλευες εσυ το φιλο να παρκαρει στο δρομο δηλαδη και οχι σε προστατευμενο με καμερες και φυλακα περιβαλλον;
Harkon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχει στο λιμάνι ένα υπόγειο ιδιωτικο. για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο καλυτερα βάλε το εκει (το ακριβές αντίτιμο για κάθε μέρα στάθμευσης δεν το γνωρίζω) ειναι ακριβώς δίπλα από τα λεωφορεία (απέναντι από τις προβλήτες για Αργοσαρωνικό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.