speedman_26 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μια φιλη μου κάνει δήλωση μόνο το σπίτι της αλλά δεν έχει εισόδημα. Μπορεί να πάρει πιστωτική κάρτα
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Και πες πως την παίρνει. Πως θα την ξεχρεώσει?
black_widow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μια φιλη μου κάνει δήλωση μόνο το σπίτι της αλλά δεν έχει εισόδημα. Μπορεί να πάρει πιστωτική κάρτα Να πάρει ο άντρας πιστωτική κάρτα και να βγάλει μία πρόσθετη κάρτα για εκείνη.
speedman_26 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Να πάρει ο άντρας πιστωτική κάρτα και να βγάλει μία πρόσθετη κάρτα για εκείνη. Δεν μπορεί να πάρει μάλλον θα χρωστάει δεν ξέρω.
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Να πάρει ο άντρας πιστωτική κάρτα και να βγάλει μία πρόσθετη κάρτα για εκείνη. Αχχχχχχχ.ολες ιδιες.
black_widow Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Αχχχχχχχ.ολες ιδιες. Πολύ σχετικό με το θέμα.
SCORPIO777 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Πολύ σχετικό με το θέμα. Ξεχασε το κοπελια.ενα παραμιλητο ηταν.καλη συνεχεια.
kfyros Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 χλωμό. Θα της ζητήσουν το εκκαθαριστικό το οποίο προφανώς θα είναι το κοινό εκκαθαριστικό της και του συζύγου της.. Δεν τους νοιάζει το Ε9, κυρίως κοιτάνε το εισόδημα (και τσεκάρουν και στον Τειρεσία τι δάνεια έχει, αν έχει δυσμενή αυτή ή ο άντρας της κλπ.) Μπορεί να το προσπαθήσει πάντως , αλλά δεν νομίζω να έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.
Luxx Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Και επισης θελει ειδοσημα πανω απο κατι χιλιαδες ευρω το χρονο. Νομιζω πανω απο 3000 ευρω σιγουρα.
viper2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 μου ειχαν πλασαρει πιστωτικη επειδη ειχα λογαριασμο καταθεσεων χωρις εισοδημα {ΕΘΝΙΚΗ bank}
black_widow Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μου ειχαν πλασαρει πιστωτικη επειδη ειχα λογαριασμο καταθεσεωνχωρις εισοδημα {ΕΘΝΙΚΗ bank} Και μένα μου πλασάρανε πιστωτική όταν είχα λογαριασμό μισθοδοσίας σε κάποια τράπεζα από τις λεγόμενες " εύκολες" τότε. Σου βγάζανε κάρτα και για αναλήψεις από το λογαριασμό και πιστωτική μαζί με ένα χαμηλό πιστωτικό όριο και μάλιστα κάποιοι συνάδελφοι είχανε μπερδευτεί και είχανε κάνει ανάληψη από τη πιστωτική Στους περισσότερους που την κράτησαν μάλιστα τους ανεβάζανε και το πιστωτικό όριο στα ύψη . Μετά προσπαθήσανε να μας πλασάρουν και δεύτερη πιστωτική. Άλλες εποχές
Dark_Sage Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μια φιλη μου κάνει δήλωση μόνο το σπίτι της αλλά δεν έχει εισόδημα. Μπορεί να πάρει πιστωτική κάρτα δεν υπάρχει μεγαλύτερη παγίδα και θηλιά απο μια πιστωτική κάρτα ακομα και εισόδημα να εχεις δεν συμφέρει, μια φορα να την αφήσεις απλήρωτη σε πήρε η κάτω βόλτα ειδικά αν ειναι για αναληψη χρηματων ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ δηλαδή 16-19% αν ειναι για αγορές όπως ειπα και πριν μια φορα να μην πληρωσεις σε πηρε η κατω βόλτα σου βαζουν επίτηδες ενα ελάχιστο ποσο να πληρωνεις, το οποιο με τους τόκους τον επόμενο μηνα ειναι σαν να μην το έβαλες καθολου ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ
margaritagr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εγω εχω πιστωτικη στο όνομα μου χωρις εισοδημα...είχε μπει απ οτι θυμαμαι η μαμα μου σαν εγγυήτρια ρωτα μια στην τραπεζα να βεβαιωθεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.