Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Jdownloader

1ronma1den

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμφιβάλλω αν υπάρχει κάτι που να λύνει όλα τα captchas. Επειδή πολλά sites πλέον χρησιμοποιούν το reCAPTCHA της Google δύσκολα θα βρεθεί κάτι να το σπάσει. Και να γίνει αυτό την άλλη μέρα το έχουν αλλάξει. Οπότε... :-)

Respect πάντως στο reCAPTCHA service.

Εγω μονο σε fileserve παταω captcha πλεον. Και αυτο επειδη σε κοβει μετα απο εναν αριθμο failed attempts. Ολα τα αλλα μονο του (με την τεταρτη-πεμπτη-εκτη φορα δε μας νοιαζει, αρκει να ξεκινησει).

Για την ιστορια μου δουλευει σε: filesonic, freakshare, usershare, uploadstation, filekeen, rapidshare και φυσικα megaupload, netload (τελειωσε το premium στο rapidshare και δεν ξερω που να παρω τωρα γι αυτο δουλευω τοσα free).

Sent from my iPhone using Insomnia

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με πολύ ψάξιμο είχα βρει ένα plugin που τα βρίσκει όλα απλά έχει ένα θέμα με fileserve που αφήνει μέχρι 3 προσπάθειες ή κάπως έτσι. Google "anti-r-c_ST" για εκπαιδευτικούς σκοπούς :-)

:lol: Αστέρι,πολύ καλό ,ήταν το μόνο «κακό» που είχε το jdownloader,και μας έδειξες την λύση,μπράβο.

Δημοσ.

Εγω μονο σε fileserve παταω captcha πλεον. Και αυτο επειδη σε κοβει μετα απο εναν αριθμο failed attempts. Ολα τα αλλα μονο του (με την τεταρτη-πεμπτη-εκτη φορα δε μας νοιαζει, αρκει να ξεκινησει).

Για την ιστορια μου δουλευει σε: filesonic, freakshare, usershare, uploadstation, filekeen, rapidshare και φυσικα megaupload, netload (τελειωσε το premium στο rapidshare και δεν ξερω που να παρω τωρα γι αυτο δουλευω τοσα free).

Sent from my iPhone using Insomnia

Rapidshare, usershare δεν έχουν captcha control. Megaupload και netload τα λύνει και το jd. Τέσπα άμα είναι θα το δοκιμάσω.

:lol: Αστέρι,πολύ καλό ,ήταν το μόνο «κακό» που είχε το jdownloader,και μας έδειξες την λύση,μπράβο.

Δεν είναι "κακό" που έχει το jdownloader, αλλά "κακό" των εταιριών file hosting. :-)

Αλλά εμένα προσωπικά δεν με χαλάει και τόσο το recaptcha. Τουλάχιστον δεν πάει χαμένο όλο αυτό το typing... (ψηφιοποίηση εγγράφων και βιβλίων)

Δημοσ.

Rapidshare, usershare δεν έχουν captcha control. Megaupload και netload τα λύνει και το jd.

Που να θυμάμαι ο καημένος, τόσο καιρό έχω να πληκτρολογήσω captcha :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...