skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Με τη μουσικη στο διαπασον απο παραλιακο μπαρακι τι ισχυει νομικα παιδια? Μπορει ο καθενας να ενοχλει οσο θελει τους γυρω?
klainmaingr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν έχει πάρει άδεια, μάλλον ναι. Άλλο να έχεις άδεια για μουσική και άλλο να έχεις άδεια για τα db που φαντάζομαι οτι λέει ο op. Τα όρια είναι πολύ συγκεκριμένα και δεν ξέρω κάποιο μαγαζί το οποίο δεν τα ξεπερνάει (κάποια λίγο, κάποια εξωφρενικά πολύ). Αν ενοχλεί ιδιαίτερα υπάρχουν μονάδες ελέγχου που ευχαρίστως περνάνε αν τους καλέσεις. Το πρόβλημα είναι οτι συνήθως ασχολούνται με καρφωτές μεταξύ μαγαζιών ή κάνουν απλά τα φόβητρα και η μουσική χαμηλώνει αυτόματα την ώρα που περνάει απο έξω το περιπολικό και για 5 λεπτά μέχρι να φύγει.
skiabox Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Στη μαγιορκα που ειχα παει κανανε ολα τα μαγαζια υπογεια για να μην ενοχλουνε τους γυρω. Οπως καταλαβενετε εκει τηρουνται οι νομοι κατα γραμμα.
kage Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 αυτοφορα δικαστηρια πληρωνουν κατι λιγα και ξανα τα ιδια.. και να το κλεισουν θα αλλαξουν ονομα στην αδεια και ξανα παλι... καπως ετσι εχει το σκηνικο και για τα παραλιακα στην αθηνα. Ενταξει ποιος θα εμπαινε σε υπογειο καλοκαιριατικα?
Kopelaras Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Τί να πεις ρε παιδί μου. Δηλαδή άντε ούτε οι νόμοι τηρούνται το τρώω, άντε πες πως δεν περνάει περιπολικό, αλλά λίγο το φιλότιμο ρε φίλε. ΟΚ δεν είπαμε να βάζουν την μουσική λες και πηγαίνουν σε κηδεία αλλά δεν έχει κι ο άλλος την όρεξη να ακούει την μουσική στην διαπασόν κάθε μέρα. Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν, έχουν μωρά παιδιά, είναι άρρωστοι. Για ένα φιλότιμο ήμαστε γνωστοί το καταστρέψαμε κι αυτό....
nickarmy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 βλέπουμε που παίρνουμε σπίτι πρώτα ..... (φιλότιμο και κέρδος
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Στη μαγιορκα που ειχα παει κανανε ολα τα μαγαζια υπογεια για να μην ενοχλουνε τους γυρω.Οπως καταλαβενετε εκει τηρουνται οι νομοι κατα γραμμα. Μπαρδον? Ειδικα κατω στο λιμανι ειχε εκεινο το 5ο οροφο που υπογειο δεν το λες...
margaritagr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 κανεις ενα τηλεφωνο στην αστυνομια, τι ποιο απλο
nickarmy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 βασικά περνάει αλλα τη χαμηλώνουν για αυτα τα 5 λεπτα και μετα ξαναρχίζει ο θόρυβος
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλά όχι Γιάννης Γιαννάκης. Ρε άμα δεν περνάν κάθε μέρα ανά μία ώρα δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Θα μου πεις άλλη όρεξη δεν είχαν οι αστυνομικοί να περνάν ανά ώρα. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ! Αλλά άμα δεν υπάρχει κράτος ->δεν υπάρχει οργάνωση-> δεν υπάρχει έλεγχος->και να γίνει έλεγχος οι αστυνομικοί έχουν μπει με μέσο και την βγάζουν καθαρή... Αλλά έτσι είναι άμα δεν αλλάξει ριζικά η παιδεία ώστε να εξαλειφθούν οι αρρωστημένες απόψεις του στυλ 'ας είμαστε καλά εμείς κι άσε τους άλλους να πνιγούν' και 'ας μπει με μέσο σιγά μωρέ ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι;'. Καταλαβαίνεις γιατί λοιπόν έχω βάλει αυτήν την υπογραφή από κάτω ή όπως αλλιώς το λένε;
Kopelaras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλά όχι Γιάννης Γιαννάκης. Ρε άμα δεν περνάν κάθε μέρα ανά μία ώρα δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Θα μου πεις άλλη όρεξη δεν είχαν οι αστυνομικοί να περνάν ανά ώρα. ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΟΜΩΣ! Αλλά άμα δεν υπάρχει κράτος ->δεν υπάρχει οργάνωση-> δεν υπάρχει έλεγχος->και να γίνει έλεγχος οι αστυνομικοί έχουν μπει με μέσο και την βγάζουν καθαρή... Αλλά έτσι είναι άμα δεν αλλάξει ριζικά η παιδεία ώστε να εξαλειφθούν οι αρρωστημένες απόψεις του στυλ 'ας είμαστε καλά εμείς κι άσε τους άλλους να πνιγούν' και 'ας μπει με μέσο σιγά μωρέ ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι;'. Καταλαβαίνεις γιατί λοιπόν έχω βάλει αυτήν την υπογραφή από κάτω ή όπως αλλιώς το λένε;
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπαρδον?Ειδικα κατω στο λιμανι ειχε εκεινο το 5ο οροφο που υπογειο δεν το λες... Το Titos λες? Αυτο ητανε κλειστο. Δεν ησουνα εξω να ενοχλεις τον κοσμο.
skiabox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Μπαρδον?Ειδικα κατω στο λιμανι ειχε εκεινο το 5ο οροφο που υπογειο δεν το λες... Το Titos λες? Αυτο ητανε κλειστο. Δεν ησουνα εξω να ενοχλεις τον κοσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.