ecobiz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Να ρωτησω κατι offtopic ,μπορει καποιος να πει τιμες απο ραβδους ,λιρες νομισματα κλπ χρυσα ? Ευχαριστω Ευχαρίστως να σου δώσω πληροφορίες Πάρε με στο SKYPE .. ecobiz.gr η κάλεσέ με στο whats up 6942 43 43 59 George ---------- Προσθήκη στις 07:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:52 ---------- και μονο που μπορει να στον κλεψουν δεν μου φαινεται και τοσο ασφαλες. Οι προθεσμιακες στις τραπεζες που εχουν φτασει 6% το χρονο - σιγουρες και χωρις ρισκο δεν σε ενδιαφερουν? Σε ευχαριστώ.Οι προθεσμιακές είναι καλές αλλά δεν δέχονται μικρά ποσά.Στο χρυσό όμως μπορείς να αγοράζεις και 50 ευρώ το μήνα και όποτε μπορείς περισσότερα, οπότε κάθε χρόνο έχεις κάνει μιά μπάζα που θα σου δώσει έως και 20%..Άκουσέ με κάτι ξέρω κι εγώ που ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια.Γιώργος
Teaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ecobiz αυτή τη στιγμή το γράφημα του χρυσού (τελευταίας 5ετίας) είναι αυτό: Δεν νομίζω ότι βρίσκεται και πολύ χαμηλά 1
Pinball1 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Σε ευχαριστώ.Οι προθεσμιακές είναι καλές αλλά δεν δέχονται μικρά ποσά.Στο χρυσό όμως μπορείς να αγοράζεις και 50 ευρώ το μήνα και όποτε μπορείς περισσότερα, οπότε κάθε χρόνο έχεις κάνει μιά μπάζα που θα σου δώσει έως και 20%..Άκουσέ με κάτι ξέρω κι εγώ που ασχολούμαι πάνω από 20 χρόνια.Γιώργος Αυτό είναι όντως πλεονέκτημα έναντι των προθεσμιακών οι οποίες έχουν ελάχιστο όριο γύρω στις 5.000. Όσον αφορά την αγορά ράβδων χρυσού συμφέρει να τις αγοράσει κανείς από τράπεζα του εξωτερικού?
DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ο χρυσός από τα 1200 η ουγγιά θα φτάσει τα 15000 !!! Και αυτό δεν το λέω εγώ... αλλά ποιός .... ? Το γάλα θα φτάσει τα 300 Ε/lt ... και αυτό δε το λέω εγώ ... (για την ακρίβεια δε το λέει κανείς) 3
brickoman Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Ο χρυσός από τα 1200 η ουγγιά θα φτάσει τα 15000 Δηλαδή εγώ που έχω σύνολο κάπου στις 150 ουγγιές θα γίνω.... εκατομμυριούχος;
axaxouxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Τους τελευταίους μήνες υπάρχει πολύ κίνηση με αγορές σε χρυσά νομίσματα και σπάνια παλιά Ελληνικά βιβλία , όπου πολύ κόσμος τα αγοράζει για ασφάλεια και επένδυση. Βάζω λινκ www.124sold.gr http://www.124sold.gr/auctions.show.php?option=sold Τα σπανια βιβλια ειναι περιπλοκη επενδυση και απευθυνεται σε συγκεκριμενους συλλεκτες, με γνωση του αντικειμενου, ενω απαιτουν και καποια συντηρηση !!!!!! Αρα εδω υπαρχει ενας περιορισμος, οσον αφορα την διαθεση τους σε περιπτωση που υπαρξει αναγκη απο την πλευρα του επενδυτη Οσον αφορα τον χρυσο λιρες κτλ συναφοειδη.... Ειναι αργα να επενδυσει κανεις σε αυτα, εκτος κι αν το παει με την λογικη των ενεχειροδανειστηριων, οπου τα παιρνουν σε τιμες κοψοχρονια (κοσμηματα αξιας) η μεση τιμη αναμεσα σε τιμες κτησης και πωλησης (λιρες) για ραβδους δεν ξερω τι παιζει...... Μια καλη επενδυση θα ηταν να ειχε παρει κανεις λιρες και χρυσο, οταν ηταν χαμηλα πριν 2-3 ετη και να τα ειχε σε μια θυριδα.... Πχ την λιρα που ειχε 185-190 ευρω πριν 3 ετη Δηλαδή εγώ που έχω σύνολο κάπου στις 150 ουγγιές θα γίνω.... εκατομμυριούχος;ναι καλα περιμενε..... Θέλω να επενδύσω σε χρυσό.Τι είναι προτιμότερο να αγοράσω; Λίρες, χρυσά νομίσματα μιάς ουγγιάς ή πλακίτσες χρυσού? Μην κανεις κινηση γιατι ειναι αργα πλεον..... εχει ανεβει πολυ ηδη Φιλικη συμβουλη.... Ποτε δεν θα ρωτας τι και πως θα επενδυσεις σε οτιδηποτε, γιατι ποτε δεν ξερεις, ο συμβουλατορας τι ρολο μπορει να παιζει, ενω σε οτι κανεις, το καλυτερο ειναι να υπολογιζεις την ευκολια ρευστοτητας του αντικειμενου που θες να επενδυσεις και να υπολογιζεις το μεγαλυτερο κερδος βαση αυτου του σκεπτικου..... Πιο απλα θα υπολογιζεις την πιθανοτητα, του αν βρεθεις εσυ σε καποια αναγκη, ποσο ευκολα θα μπορεις να σπρωξεις το αντικειμενο που επενδυσες σε τριτους βγαζοντας ενα αλφα κερδος το οποιο δεν χρειαζεται να ειναι και η κορυφη
ravend Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχω μια offtopic ερώτηση αλλά και ταυτόχρονα σχετική, η χρυσή λίρα αγγλίας δεν θεωρείται καλή επένδυση? που είναι προτιμώτερο να τα εξαργυρώνεις αυτά?σε τράπεζα σε συλλέκτη?που? ξέρει κανείς που μπορεί να απευθυνθεί κανείς για εκτίμηση παλαιών νομισμάτων και πώληση,χωρίς να τον κλέψουν/κοροιδέψουν?
axaxouxas Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Έχω μια offtopic ερώτηση αλλά και ταυτόχρονα σχετική, η χρυσή λίρα αγγλίας δεν θεωρείται καλή επένδυση? που είναι προτιμώτερο να τα εξαργυρώνεις αυτά?σε τράπεζα σε συλλέκτη?που? Η λιρα ειναι κατι καλο και "εν μερει" σταθερο υπο την εννοια του οτι μπορεις ανα πασα στιγμη να την εξαργυρωσεις οπουδηποτε στον κοσμο Μια λιρα μπορει να φτασει σε καποιο "χαμηλο σημειο" καποια στιγμη ως αξια, αλλα παλι θα ξανανεβει καποια στιγμη, γιατι εκτιμαται ως παγκοσμιο νομισμα και ως παγκοσμια αξια.... Το "χαμηλο σημειο" που αναφερα πριν, δεν εχει καμια ομοιοτητα με τις μετοχες στο χρηματιστηριο, οπου μπορει να καταστραφεις σε χρονο ντι τι, αγοραζοντας στο 1 ευρω και πωλωντας στα 0,05 σεντς (ενδεικτικα) ξέρει κανείς που μπορεί να απευθυνθεί κανείς για εκτίμηση παλαιών νομισμάτων και πώληση,χωρίς να τον κλέψουν/κοροιδέψουν? Πρωτα ρωτας σε διαφορα μαγαζια ως αγοραστης τι κοστιζει το ταδε αντικειμενο, οσον αφορα τα νομισματα, η οτιδηποτε αλλο και μετα πας ως πωλητης, να δεις τι πιανεις για το καθε τι. Ενναλλακτικα ψαχνεις και στο νετ για τιμες αγορας κτησης και γενικες εκτιμησεις ωστε ναη σχηματισεις μια εικονα για αυτο που κατεχεις Και στο φιναλε πουλας σε ιδιωτη με μια μεση τιμη ωστε να ρευστοποιησεις αμεσα !!!!! Οσον αφορα τις λιρες ..... Στην τραπεζα της ελλαδος θα χασεις ενα 20% απο την αναγραφομενη τιμη χωρις να υπολογισεις το ποσες θα σου βγαλουν λιποβαρης οπου θα χασεις ενα 25% ακομη περισσοτερο Αρα μεσω γνωστων και φιλων πουλας σε μια μεση η λιγο πιο πανω απο την μεση τιμη, μεταξυ αγορας πωλησης που αναγραφει η τραπεζα της ελλαδος Ποτε δεν πουλας σε ξενους και ποτε δεν πας σε μερη ξενων να πουλησεις, γιατι μπορει να σε χτυπησουν και να τα χασεις ολα
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Ravend οσον αφορα τα παλια νομισματα, πηγαινε μια βολτα (αν εισαι Αθηνα) στη Στοα Αρσακειου και στην απεναντι τη Στοα Ορφανιδου. Εχει καποια μαγαζια εκει. Σχετικα με τις λιρες ναι, ειναι πολυ καλη επενδυση ΑΛΛΑ επειδη κυκλοφορουν παμπολλες καλπικες λιρες στην αγορα θελει μεγαλη προσοχη απο που θα την αγορασεις. Επισης θελει μεγαλη προσοχη που θα την πουλησεις. Μπορει να σε κοροιδεψουν με χιλιους δυνατους τροπους και να μην το παρεις καν πρεφα. Και δεν αναφερομαι στο οτι παιζει να σε κλεψουν στεγνα (που και αυτο ισχυει) οπως ειπε ο axaxouxas αν ειναι ιδιωτες, αλλα στο οτι μπορει να πας με τη λιρα Χ και να φυγεις με τη λιρα Ψ τελικα που ειναι καλπικη ή να στην βγαλουν καλπικη ή ή ή... Συνηθως σου λενε πως τις αγοραζουν με βαση το βαρος και την καθαροτητα του μεταλλου και οχι ως επενδυτικο χρυσο. Αυτο γινεται γιατι το νταραβερι με τις λιρες ειναι παρανομο. Αλλα φυσικα αυτο δε σε συμφερει, θα την πουλησεις ως επενδυτικο χρυσο, οχι ως 8 γραμμαρια χρυσου 22k. O,τι αλλο θες feel free. 1
Apoll Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Η επενδύσεις σε ευγενή μέταλα, δεν είναι για να κάνεις λεφτά. Είναι για να ασφαλήσεις το χρήμα. Και δει, επειδή η τιμή του χρυσού είναι μεγάλη, αγόρασε πλατίνα, που η τιμή της είναι πιο χαμηλή από τον χρυσό. Στο long run θα αποφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια από τον υπερτιμημένο χρυσό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Η καλυτερη επενδυση ειναι οι φωτογραφιες απο τα μερη που εχεις επισκεφτει.
DrLo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Η καλυτερη επενδυση ειναι οι φωτογραφιες απο τα μερη που εχεις επισκεφτει. και τα φακελάκια από ανοιγμένα προφυλακτικά (τρελό return)
pantelis21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ πιστεύω πως ο χρυστός - πλατίνα - λίρες κτλ είναι για να ασφαλίσεις ένα ποσό. Οι τράπεζες όχι δεν είναι ασφαλείς από την στιγμή που λένε πως αν πχ χρωστάς στην εφορία, δάνεις ή ή ή μπορούν να σου κατάσχουν και τραπεζικό λογαριασμό(σήμερα το διάβασα - νέο αυτό)... Επίσης ο χρυσός είναι πιο ασφαλής σε περίπτωση που πχ ξαναγυρίσουμε στην δραχμή (δύσκολο) ή τέλοσπάντων συμβεί το οτιδήποτε. Αλλά ρε παιδί μου οι παλίοι ήξεραν και αναγνώριζαν τον καθαρό χρυσάφι την καθαρή λίρα. Εγώ πχ δεν έχω ιδέα. Άνετα θα με κοροιδέψει κάποιος. Γιαυτό καλύτερα μόνο ράβδους από τράπεζες που πουλάνε (πχ πειραιώς που είπε κάποιος) αν και ακόμα και εκεί δύσπιστος είμαι.
ravend Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Ravend οσον αφορα τα παλια νομισματα, πηγαινε μια βολτα (αν εισαι Αθηνα) στη Στοα Αρσακειου και στην απεναντι τη Στοα Ορφανιδου. Εχει καποια μαγαζια εκει. Σχετικα με τις λιρες ναι, ειναι πολυ καλη επενδυση ΑΛΛΑ επειδη κυκλοφορουν παμπολλες καλπικες λιρες στην αγορα θελει μεγαλη προσοχη απο που θα την αγορασεις. Επισης θελει μεγαλη προσοχη που θα την πουλησεις. Μπορει να σε κοροιδεψουν με χιλιους δυνατους τροπους και να μην το παρεις καν πρεφα. Και δεν αναφερομαι στο οτι παιζει να σε κλεψουν στεγνα (που και αυτο ισχυει) οπως ειπε ο axaxouxas αν ειναι ιδιωτες, αλλα στο οτι μπορει να πας με τη λιρα Χ και να φυγεις με τη λιρα Ψ τελικα που ειναι καλπικη ή να στην βγαλουν καλπικη ή ή ή... Συνηθως σου λενε πως τις αγοραζουν με βαση το βαρος και την καθαροτητα του μεταλλου και οχι ως επενδυτικο χρυσο. Αυτο γινεται γιατι το νταραβερι με τις λιρες ειναι παρανομο. Αλλα φυσικα αυτο δε σε συμφερει, θα την πουλησεις ως επενδυτικο χρυσο, οχι ως 8 γραμμαρια χρυσου 22k. O,τι αλλο θες feel free. έχω ας πούμε κάποια νομίσματα απο τότε που τα ιόνια νησιά ήταν κράτος,σε πολύ καλή εώς άριστη κατάσταση και θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζουν,όχι οτι θα τα έδινα,απλά για την απορία. όσον αφορά τις λίρες νομίζω ο ασφαλέστερος τρόπος να αγοράσεις κάποια είναι μέσω τράπεζας ελλάδος,τουλάχιστον απο εκεί είναι εγγυημένα αυθεντικές.Σε ιδιώτες θα πάει κάποιος που ψάχνει πιο παλιά και συλλεκτικά κομμάτια. Πλατίνα πως επενδύουμε?Πως τη βρίσκει κάποιος?Γιατί πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα