Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση λογω καταστροφης...

Danor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πριν κατι μηνες επαθε γερη ζημια το PC μου αλλα καθοτι φανταρος δεν ασχοληθηκα.Θελω ενα καλο συστημα που να σηκωνει κανα παιχνιδι.

Εχω περιφεριακα, οθονη samsung synchmaster 22'' , μια αχρησιμοποιητη μητρικη asus p5q deluxe,tower και σκληρους.

Μπορω να διαθεσω 600Ε περιπου τωρα που ψιλοβιαζομαι αλλα σε 3-6 μηνες μαλλον θα μπορω να κανω και αλλα απλα το θελω στις επομενες 6-7 μερες

Δημοσ.

Παραθέτω δύο συστήματα,ποιο πολύ ώς παράδειγμα.Δέν έχω κάνει και τις καλύτερες επιλογές βέβαια:

post-25621-129063109757_thumb.jpg

Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε για τελείως διαφορετική πλατφόρμα,με προοπτικές αναβάθμισης στο μέλλον.Ξεφεύγει λίγο το budget απο τα όρια που έχεις θέσει.

post-25621-129063109771_thumb.jpg

Στην δεύτερη περίπτωση και με την λογική οτι κρατάς την μητρική,πάς για έναν C2Q9505.Δέν είναι άσχημος επεξεργαστής,άλλα η intel σκότωσε το socket 775 πρίν 3 χρόνια,οπότε μήν ελπίζεις σε περαιτέρω αναβάθμιση.Φαντάζομαι οτι δέν έχεις ούτε ddr2 μνήμες οπότε έβαλα και αυτές μέσα.

Αν είσαι σίγουρος οτι θέλεις να χρησιμοποιήσεις την μητρική σου,απλά μήν αγοράσεις καινούριο hardware.Υπάρχουν πολλές αγγελίες στα μεταχειρισμένα.

Δημοσ.

σκεφτομαι βασικα να κρατησω την μητρικη για 2ο PC σε βαθος χρονου μπορει να βρω πολλα παλια κομματια τσαμπα.

Δημοσ.
σκεφτομαι βασικα να κρατησω την μητρικη για 2ο PC σε βαθος χρονου μπορει να βρω πολλα παλια κομματια τσαμπα.

καλή σκέψη ;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...