Προς το περιεχόμενο

Σχέδιο Πόλης

Devourer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!Απλή η ερώτησή μου...

Έχοντας προσωπικό συμφέρον (λογικό),πως και που (και αν) μπορώ να ενημερωθώ για την "πορεία" του σχεδίου πόλης του Δήμου που διαμένω;Ως δημότης έχω πρόσβαση π.χ. σε τοπογραφικούς χάρτες;

Δημοσ.
Καλησπέρα!Απλή η ερώτησή μου...

Έχοντας προσωπικό συμφέρον (λογικό),πως και που (και αν) μπορώ να ενημερωθώ για την "πορεία" του σχεδίου πόλης του Δήμου που διαμένω;Ως δημότης έχω πρόσβαση π.χ. σε τοπογραφικούς χάρτες;

στην πολεοδομία του Δήμου σου ή της Νομαρχίας

τα σχέδια πόλης αναρτώνται δημόσια σε διάφορες φάσεις της εκπόνησής τους και οι πολίτες διατυπώνουν τις ενστάσεις τους

δεν γίνεται εν κρυπτώ η διαδικασία

για να έχεις πληροφορίες εκτός αυτής της διαδικασίας ή ρωτάς στην αρμόδια πολεοδομία ή ψάχνεις να βρείς τους μελετητές του σχεδίου, αλλά απίθανο να σου απαντήσουν με σαφήνεια, αν δεν υπάρχει τελική πρόταση .

πιθανόν να γίνει ή να έχει γίνει και κάποια σχετική δημόσια παρουσίαση-συζήτηση.

ναί, υπό προϋποθέσεις μάλλον

.

Δημοσ.

Βασικα τι εννοεις με την εννοια "πορεια" του σχεδιου; Διοτι ως σχεδιο βγηκε καποια στιγμη και αυτο ηταν (με καποιες ισως τροποποιησεις εν καιρω για πραγματα που στην αρχη δεν φαινοταν). Αλλα αν μιλας για την υλοποιηση του σχεδιου, ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα.

Δημοσ.
Βασικα τι εννοεις με την εννοια "πορεια" του σχεδιου; Διοτι ως σχεδιο βγηκε καποια στιγμη και αυτο ηταν (με καποιες ισως τροποποιησεις εν καιρω για πραγματα που στην αρχη δεν φαινοταν). Αλλα αν μιλας για την υλοποιηση του σχεδιου, ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα.

Χεχεχε όχι δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες!Ίσως φταίει και ο τρόπος που εκφράστηκα!:P

Απλά εννοούσα ποιές περιοχές περιλαμβάνει και ποιά όρια στην παρούσα φάση,διότι μπορεί να ανανεωθεί και να προστεθούν κι άλλες ζώνες...

Δημοσ.

Ακουγοντας προσωπικό συμφέρον, και σχεδιο πόλης,αν καταλαβαίνω θελεις να μάθεις αν κάποιο αγροτεμάχιο σου εχει ενταχθεί σε περιοχή επέκτασης. (τουλάχιστοι οι περισσοτεροι αυτο εννοουν).

Στην τεχνική υπηρεσία του δήμου οπου διαμένεις,υπάρχουν τοπογραφικοί χάρτες οι οποίοι δειχνουν το συνοικισμό,τις ζώνες,και την τυχούσα επέκταση.

Αν φυσικα υφίσταται επέκταση.

Απο την αλλη μπορεί να ειναι στο στάδιο εκπόνησης κάποιας μελέτης,όπου φαντάζομαι δεν ειναι διαθέσιμα προς το κοινό.

Πάντως με μια ερώτηση στην αντιστοιχη τεχνική υπηρεσία θα λάβεις την απάντηση σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...