zeniath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα παίδες, έχω ένα θέμα με κάτι αρχεία Word 2007 που γράφει ο αδερφός μου και όταν πάει να ενώσει 2 αρχεία (ανοίγει το ένα, ctrl-a ctrl-c ctrl-v στο δεύτερο αρχείο) τρώει φρίκη και βγάζει πρόβλημα μαζί με shut down, αυτό δεν το κάνει πάντα αλλά στις 90% των περιπτώσεων, όπως επίσης τρώει φρίκη όταν γράφει απλά στο αρχείο. Δοκιμασμένα τα αρχεία σε 1 PC & 2 Laptop(το ένα καινούριο, πρώτο action να τσεκάρω τα αρχεία αν με copy-paste καταρέουν και πάλι έγινε) όλα με διαφορετικά Windows 7 και διαφορετικές εγκαταστάσεις Office 2007 (ναι μόνο οι εγκαταστάσεις του pc μου είναι σπασμένες) 2 είναι τα τεινά κατά την άποψη μου, 1-Corrupted αρχεία από την μεταφορά τους με ένα flashaki το οποίο είχε 3-4 ιούς 2-Υπερφόρτωση από χιλιάδες σελιδοδείκτες και άλλα άχρηστα στοιχεία που χρησιμοποιεί με αποτέλεσμα να τρώει φρίκες η μνήμη? Βοήθεια κάποιος, γράφει ένα βιβλίο και μου έχει σπάσει τα νεύρα...
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Αναλόγως πόσο μεγάλα είναι τα αρχεία και αν συμπεριλαμβάνουν εικόνες η άλλα γραφικά, μπορεί και απλά να αργεί πάρα πολύ για να κάνει την λειτουργία με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι κόλλησε και να αρχειζεις της σπαστικές κινήσεις που καταλήγουν στο πλήρες κόλλημα του πισιού. Θα ήταν καλό να μας έλεγες πόσο μνήμη έχει το μηχάνημα ελεύθερα όταν βγάζει το πρόβλημα,και γενικά από τι αποτελείται για να έχουμε καλλίτερη εικόνα του θέματος.
zeniath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Βασικά δεν κολλάει από δικό μου λάθος, με το που γίνεται το copy-paste κλείνει κ βγάζει error αποστολή για Microsoft κλπ. Έχει πολλές εξισώσεις και σχήματα γιατί είναι βιβλίο μηχανολογικό αλλά σε αντίστοιχου μεγέθους αρχεία για την σχολή που επίσης έχω εξισώσεις και σχήματα δεν έχω ποτέ πρόβλημα, μόνο στα συγκεκριμένα 3 αρχεία. Specs: my PC: i7 920 4gb ram (τελείωσαν τα φράγκα για να βάλω 3χ2GB ram gia to triple:mad:) msi x58 platinum 4870 dark knight tagan 880W έχει ελεύθερα γύρω στα 3GB, δεν τρέχουν άλλα. τα 2 ίδια laptop και αυτά σε desktop mode μόνο το MS Word 2007 να τρέχει.
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μάλιστα φόρτωσε κάθε αρχείο ξεχωριστά και κοίταξε όλες της σελίδες του για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο ότι έχουν χαλάσει.Αν δεν βγάλει ελλείψεις η κολλήματα,κανε εξαγωγή τον αρχείων σε κάποιο κοινό format π.χ. .doc,και δοκίμασε να τα ενώσεις η με κάποιο προγραμματάκι joiner η σκέψου να περάσεις το openoffice και να δοκιμάσεις με αυτό.
zeniath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μάλιστα φόρτωσε κάθε αρχείο ξεχωριστά και κοίταξε όλες της σελίδες του για να αποκλίσεις το ενδεχόμενο ότι έχουν χαλάσει.Αν δεν βγάλει ελλείψεις η κολλήματα,κανε εξαγωγή τον αρχείων σε κάποιο κοινό format π.χ. .doc,και δοκίμασε να τα ενώσεις η με κάποιο προγραμματάκι joiner η σκέψου να περάσεις το openoffice και να δοκιμάσεις με αυτό. Τα έχω κάνει όλα, στο OpenOffice δεν κολλάει αλλά δεν είναι επιλογή γιατί φτιάχνει τις εξισώσεις στο Word αλλά δεν τις περνάει στο OpenOffice. Ay other ideas?
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 τις εξισώσεις πως της φτιάχνει;με ποιο πρόγραμμα; μήπως υπάρχει κάποιο tool εισαγωγής για το openoffice;
zeniath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 δε ξερω αν έχει το OpenOffice (νομίζω πως όχι), το Word 2007 έχει εργαλείο που φτιάχνεις εξισώσεις.
TheELF Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Τη το excell; Όποιο και να είναι δες αν υπάρχει τρόπος να κάνεις τις εξισώσεις εικόνες που εισάγονται χωρίς κανένα πρόβλημα, μπορεί έτσι να μην υπάρχει και πρόβλημα με τα office.
zeniath Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 έχει το Word 2007 μέσο για να κάνεις εξισώσεις δεν είναι από εξωτερικό πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.