Προς το περιεχόμενο

Παω ταξιδι στη Ν.Υορκη..σχετικα με αγορες

underdawg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω οτι οι διαφορες στις τιμες ειναι λογο διαφορας ισοτιμιας ευρω/δολαριου.

αν θες κατι ξεχωριστο παρε alienware(ανηκει στην dell)

Δημοσ.

1ον

Οι τιμες στην ΝΥ δεν ειναι ΤΟΣΟ γαματες. Ειναι καλες, πιθανοτατα για τους Αμερικανικους μισθους ειναι σουπερ αλλα δεν ειναι ΤΟΣΟ οσο λενε για τους Ελληνες. Φυσικα και καλες ευκαιριες υπαρχουν, περισσοτερες απο Ελλαδα, αλλα μην νομιζεις οτι εσυ απο τη χωρα του ΔΝΤ θα σκασεις στην πολη με κατοικους που βγαζουν ~150-200χιλ και θα το παιξεις αρχοντας

2ον

Η εξυπνη κινηση, αν μπορεις να την κανεις, ειναι να παραγγειλεις ειτε online ειτε και απο καταστημα στη ΝΥ(οπου ΝΥ=Μαναχαταν, Μπρουκλιν, το δυτικο μερος του Λονγκ Αιλαντ, γενικα το state) και να δωσεις παραδοση στο γειτονικο New Jersey. Εκει οι φοροι ειναι πολυ πολυ μικροτεροι. Αν εχεις κανεναν γνωστο εκει πες τους να το παραδωσουν σπιτι τους(και καλα οτι εκαναν αυτοι την αγορα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, στην πλειονοτητα της Αμερικης οι τιμες ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, γιατι καθε Πολιτεια εχει δικους της επομενως μην ψαρωσεις απο τις τιμες στα ταμπελακια, μολις πας ταμειο θα φας τον φορο

Δημοσ.

To New Jersey έχει sales tax 7% - η πόλη της Νέας Υόρκης 8.875% - σιγά την διαφορά δηλαδή. Για να μην πληρώσεις sales tax αρκεί να κάνεις online αγορές από εταιρίες που δεν έχουν καμία δραστηριότητα στην πολιτεία όπου θα αποσταλλεί η παραγγελία σου.

1ον

Οι τιμες στην ΝΥ δεν ειναι ΤΟΣΟ γαματες. Ειναι καλες, πιθανοτατα για τους Αμερικανικους μισθους ειναι σουπερ αλλα δεν ειναι ΤΟΣΟ οσο λενε για τους Ελληνες. Φυσικα και καλες ευκαιριες υπαρχουν, περισσοτερες απο Ελλαδα, αλλα μην νομιζεις οτι εσυ απο τη χωρα του ΔΝΤ θα σκασεις στην πολη με κατοικους που βγαζουν ~150-200χιλ και θα το παιξεις αρχοντας

2ον

Η εξυπνη κινηση, αν μπορεις να την κανεις, ειναι να παραγγειλεις ειτε online ειτε και απο καταστημα στη ΝΥ(οπου ΝΥ=Μαναχαταν, Μπρουκλιν, το δυτικο μερος του Λονγκ Αιλαντ, γενικα το state) και να δωσεις παραδοση στο γειτονικο New Jersey. Εκει οι φοροι ειναι πολυ πολυ μικροτεροι. Αν εχεις κανεναν γνωστο εκει πες τους να το παραδωσουν σπιτι τους(και καλα οτι εκαναν αυτοι την αγορα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ, στην πλειονοτητα της Αμερικης οι τιμες ειναι ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ, γιατι καθε Πολιτεια εχει δικους της επομενως μην ψαρωσεις απο τις τιμες στα ταμπελακια, μολις πας ταμειο θα φας τον φορο

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου που πηγε NY μου ειπε οτι υπαρχουν οργανωμενα παζαρια με στοκ οπου εχουν μεγαλη ποικιλια και πραγματικα εξευτελιστικες τιμες.Βεβαια ολα αυτα αφορουσαν ειδη ρουχισμου και αξεσουαρ.Ειχε και ηλεκτρονικα αλλα οχι τοσο φτηνα και σε μικρη ποικιλια.

Δημοσ.

και γαμω τα ρουχα θα βρεις old navy, ειναι η ιδια εταιρια που εχει την gap και τα banana republic, πολυ φτηνα και αντεχουν, ακομα εχο jeans που ειχα παρει 4 χρονια πριν.

Επισης, macys αν εισαι τυχερος θα βρεις κατι καλο.

Α και μην παρεις τιποτα ηλεκτρονικο απο τα μαγαζια γυρω απο times square, θα σου πιασουν τον κωλο

για ηλεκτρονικα, newegg online + delivery εκει που μενεις

Δημοσ.

7 μερες θα μεινω..τωρα αν μπλεξω με ονλινε παραγγελιες και με τυχον καθυστερησεις στην παραδοση την εβαψα..στο τελωνειο τωρα.. αν εχω κανα 2 λαπτοπ πχ στις βαλιτσες θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

χωρις τα κουτια οχι δεν νομιζω να σου πουνε κατι. εγω ειχα ερθει με καμια 100αρια δισκους και δεν μου πανε κατι (βινύλιο οχι σκληρους)

αν εχει stock οτι παρεις θα σου ερθει σε οσες μερες επιλεξεις, δεν ειναι ελλαδισταν :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...