spid_x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Αγόρασα πρόσφατα apple hands free για το Iphone. Το ηλεκτρονικο κατάστημα απο οπου το αγόρασα έγραφε κατα γραμμα Apple Headset for iPhone 3GS Stereo MA814 with Microphone Έχω κάποιε επιφυλάξεις όμως... Καταρχάς το πρώτα πράγμα που έιδα όταν ανοιξα το δεματάκι ήταν η λέξη china επάνω στο καλωδιο. Επισης ήταν μέσα σε μια μικρη ζελατινα, οπως αυτη που εχει το Iphone μεσα στο κουτι του. Δεν ειχε συσκευασια ή κάτι άλλο... Χώρις να τα χρησιμοποιήσω, απλά τα έβαλα μέσα σε ένα συρτάρι με άλλα πράγματα. Το αποτέλεσμα ήταν το ένα ακουστικό να ξεκολλήσει όπως φαίνεται στην φωτογραφία παρακάτω. Οταν πάω να το ξανακουμπώσω δεν κουμπώνει. Απλά κρέμεται ετσι... Όλα αυτά μου φάινονται λίγο μούφα... Να πω ότι το αγόρασα 19 ευρώ και ότι εγραφε κατα λέξη οτι ειναι αυθεντικό της apple και στο κατάστημα και στο skroutz. Μακάρι να κάνω λαθος..
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 αυθεντικα ειναι αλλα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να ειναι ελλατωματικα. μαλλον επεσες στην περιπτωση
Cue Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 η λέξη china επάνω στο καλωδιο. όταν λες πάνω στο καλώδιο που ακριβώς? φώτο?
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 όταν λες πάνω στο καλώδιο που ακριβώς? φώτο? ναι και μενα τοχει ειναι ενα εκατοστο πανω απο το jack εγω τα πηρα μαζι με το ipod
spid_x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 όταν λες πάνω στο καλώδιο που ακριβώς? φώτο? Φωτο δεν καταφερα να βγαλω καλη. Το γραφει διπλα στο σημειο που το ενα καλωδιο χωριζεται στα δυο
kpartsi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν το είχα προσέξει και έπρεπε να το ψάξω πολύ καλά για να το βρω... Εγώ έχω δύο τέτοια ακουστικά, το ένα συνόδευε το iPod 4G nano και το άλλο το iPhone 3G. Στο πρώτο (χωρίς κουμπί) γράφει το China ένα εκατοστό πάνω από το jack, στο δεύτερο μου (κουμπί και μικρόφωνο) το γράφει ένα εκατοστό πριν την διχοτόμηση του καλωδίου. Πιστεύω ότι τα ακουστικά είναι original, απλώς έτυχες στην περίπτωση και είναι ελαττωματικά. Χωρίς συσκευασία και απλώς τυλιγμένα από την ζελατίνα τους είναι τα ακουστικά που δεν διατίθενται προς πώληση, αλλά προς δοκιμαστική χρήση σε apple stores ή προς αντικατάσταση σε εγγύηση ελαττωματικών κομματιών... Σε αυτές τις παρτίδες έχουν πρόσβαση κάποιοι πωλητές που τα πουλάνε στο Ίντερνετ. Πληροφοριακά, στα in ear γράφει το China λίγο πριν την διχοτόμηση του καλωδίου...
Sreak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Πιστεύω και εγω ότι τα ακουστικά είναι original, απλώς έτυχες στην περίπτωση kpartsi++
posonap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Καταρχάς το πρώτα πράγμα που έιδα όταν ανοιξα το δεματάκι ήταν η λέξη china επάνω στο καλωδιο. Το MacBook μου είναι όλο απο τους φίλους μας τουσ κιτρινιάριδες φτιαγμένο ... αυτο δεν σημαίνει οτι δεν είναι αυθεντικό ...όλα τα πράγματα απο κεί φτιάχνονται πλέον...εισάγω λόγο δουλείας πολλά πράγματα απο κεί... το θέμα είναι τι πληρώνεις για να πάρεις απο αυτούς .Μπορούν να σου φτιάξουν απο σκουπίδια μέχρι MacBook ... Επέσες στην περίπτωση και γω αυτό πιστέυω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.