Προς το περιεχόμενο

Ps3 προβλημα

spid_x

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα γράψει πρόσφατα για ένα προβλημα στο Ps3.

Η κονσόλα δεν δίνει εικόνα στην τηλεόραση/οθόνη.

Δοκίμασα όλα τα resets αλλά δεν δούλεψε.

Δούλεψε μόνο 2 φορές (κατά τύχη) όταν είχα κάνει 3 μπιμπς και το ξανάνοιξα (με hdmi).

Χθες ξαναδίνει εικόνα με hdmi, αλλά το κλείνω και το ανοίγω και πάλι τίποτα.

Να πω οτι αυτό ξεκίνησε όταν κατέβασα στο modnation racer πίστες και καρτ. (Αν παίζει κανένα ρόλο)

Απο ότι καταλαβαίνω δεν έχει κάψει τίποτα, αφού 2 φορές δούλεψε.

Τι μπορεί να φταίει?

(εκτός από το να το στείλω στη sony) προτείνετε κάτι άλλο? :rolleyes:

Δημοσ.

αναρωτιεμαι, αν ξεκουμπωσεις τον σκληρο, θα μπουτταρει το πλει;θελει υποχρεωτικα σκληρο επανω;

κι αν τον βγαλεις και τον φορμαρεις σε ενα πισι, και τον ξαναβαλεις, μετα μπουταρει;

Δημοσ.

Δοκίμασες με άλλα καλώδια και σε άλλες τηλεοράσεις; Κι εγώ την πάτησα έτσι με το Slim και νόμιζα ότι ψήθηκε γιατί στο ζόρι του πέταξε YLOD. Όμως το YLOD δηλώνει οποιοδήποτε πρόβλημα που στη δική μου περίπτωση ήταν ότι το HDMI δεν είχε μπεί καλά στην TV και του έκανα απανωτά 20 φορές restart σε service mode.

Δημοσ.
αναρωτιεμαι, αν ξεκουμπωσεις τον σκληρο, θα μπουτταρει το πλει;θελει υποχρεωτικα σκληρο επανω;

κι αν τον βγαλεις και τον φορμαρεις σε ενα πισι, και τον ξαναβαλεις, μετα μπουταρει;

αν ξεκουμπωσεις τον σκληρο,ανοιγει αλλα λεει οτι δεν βρηκε λογισμικο αν θυμαμαι καλα.

Οσο για το δευτερο που ρωτας,ειχα συνδεσει τον σκληρο σε πισι με θηκη που κανει τους εσωτερικους->εξωτερικους και μου ελεγε το πισι οτι ο δισκος ειναι αφορμαριστος τελειως...

Δημοσ.
Είχα γράψει πρόσφατα για ένα προβλημα στο Ps3.

Η κονσόλα δεν δίνει εικόνα στην τηλεόραση/οθόνη.

Δοκίμασα όλα τα resets αλλά δεν δούλεψε.

Δούλεψε μόνο 2 φορές (κατά τύχη) όταν είχα κάνει 3 μπιμπς και το ξανάνοιξα (με hdmi).

Χθες ξαναδίνει εικόνα με hdmi, αλλά το κλείνω και το ανοίγω και πάλι τίποτα.

Να πω οτι αυτό ξεκίνησε όταν κατέβασα στο modnation racer πίστες και καρτ. (Αν παίζει κανένα ρόλο)

Απο ότι καταλαβαίνω δεν έχει κάψει τίποτα, αφού 2 φορές δούλεψε.

Τι μπορεί να φταίει?

(εκτός από το να το στείλω στη sony) προτείνετε κάτι άλλο? :rolleyes:

Φρόντισε να το αποσυνδέσεις από το Net πρώτα.

1ον: Οι ανεμιστήρες δουλεύουν;

2ον: Έχεις κάποιο φίλο σου που να χει ίδιο μοντέλο PS3; Αν ναι, δοκίμασε με το καλώδιο τροφοδοσίας του δικού του, μήπως δεν κάνει καλή επαφή το δικό σου.

3ον: Δοκίμασε με scart μήπως έχει χαλάσει το upscaler (αν και δεν είμαι σίγουρος αν το upscaler στο PS3 είναι διαφορετικό chip , όπως π.χ. το chip Hana στο 360 ή αν γίνεται απευθείας στη GPU.

4ον: Δοκίμασε το σε άλλη τηλεόραση.

Αν με όλα τα παραπάνω σου βγάζει πάλι το ίδιο πρόβλημα, τότε μάλλον πρέπει να το πας για service. Απλά το θέμα είναι πως δε βγάζει YLOD κίτρινο λαμπάκι που να δηλώνει hardware βλάβη - γι αυτό σου λέω για την τροφοδοσία ή για το upscaling σε hdmi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...