Προς το περιεχόμενο

Αφροδισιολόγος στην Αθήνα

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειχα παει καποια στιγμη καποια χριστουγεννα για μια ενεση κορτιζονης

και μπορω να σας πω οτι ειχε πολυ κακο vibe το κτιριο με τα καγκελα στα παραθυρα και τα σχετικα...

επισης οι γκομενες που ηταν εκει [νοσοκομες και γιατρινες] με το που μπηκα μεσα ηταν σε μια φαση

"αντε πεταξε το ψωλακι σου και εσυ για να δουμε τι κολλησες"

χωρις καν να με δουνε...

με το που εβγαλα την μπλουζα ξαφνιαστηκανε και με ξαπλωσανε για ενεση...

γενικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν εχει ο κολλητος σου την επιλογη για να τα σκασει ας παει σε εναν ιδιωτικο ιατρο...

στην χειροτερη των περιπτωσεων θα τον ακουσει πριν την διαγνωση...

Δημοσ.

Ναι σε ιδιωτικό θα πάει.Έχει βιβλιάριο δημοσίου.Νομίζω δωρεάν δεν είναι αν πάει με το βιβλιάριο?

Ξέρετε κανέναν ιδιωτικό ιατρό?χωρίς ραντεβου.

Δημοσ.

οκ Συγγρός τελικά.Ξέρει κανείς που είναι η διέυθυνση Ι.Δραγούμη και με τι μεταφορικό μέσο θα φτάσει εκεί απο την στάση του ηλεκτρικού στον Πειραιά? Είναι λίγο αργά για να το πάρω τηλ. να ρωτήσω.

Δημοσ.

Νομιζω Μετρο σταση Πανορμου πας εκει.

Μπορει καποιος να μου πει πως το ηξερα πριν ανοιξω το θεμα οτι η συμβουλη θα αφορουσε "καποιον φιλο";

Δημοσ.
Μπορει καποιος να μου πει πως το ηξερα πριν ανοιξω το θεμα οτι η συμβουλη θα αφορουσε "καποιον φιλο";

δεν εισαι ο μονος που το σκεφτηκε

αλλα εισαι ο μονος που μιλησε για αυτο

;)

Δημοσ.

παγρατι σπυρου μερκουρη ειναι μια γυναικα πολυ καλη εχω παει 3 φορες για διαφορετικους λογους (την 1 δεν με χρεωσε εγω βεβαια τα εδωσα τα λευτα) ειναι πολυ καλη στον τομεα της κ πολυ γνωστη κ λογικη τιμη 20-30e ειναι η επισκεψη.

Δημοσ.

O Συγγρος ειναι στο παγκρατι κοντα στο μετρο ευαγγελισμος. αν κοιταξεις τον χαρτι που εχει μεσα στον σταθμο θα το δεις

Δημοσ.

"αντε πεταξε το ψωλακι σου και εσυ για να δουμε τι κολλησες"

:-D:-D:-D αχαχαχαχ μ έκανες και γέλασα πρωί πρωί!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...