skipperas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 βασικά ναι μεταφέρει και τα αποθηκεύει όλα στον D.. αλλά υπάρχει άλλο πρόβλημα,δεν ξέρω άν το καταλάβατε! κατεβάζω πχ ένα αρχείο..και το βάζω στα έγγραφα! μετά,αυτομάτως το ίδιο αρχείο μου το δείχνει και στον D,και στις εικόνες,και στη μουσική κλπ κλπ ... ενώ εγώ θέλω ο κάθε φάκελος να έχει τα δικά του,να μη μου δείχνει έγγραφο word στις εικόνες! έλεος πολύ μπέρδεμα αυτοί οι φάκελοι...
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 εφοσον μπαινει και στα εγγραφα γιατι στο βγαζει και στα υπολοιπα?στο εκανε απο πριν η εγινε αφου εκανες αυτο με το d?μηπως τα short cuts τα εχουν βαλει ολα στο ιδιο σημειο?παντως για μενα κακως χρησιμοποιεις τα my documents.πολλες φορες πχ sta xp γινοταν κατι με τον δισκο και δεν σε αφηνε να μπεις μετα μεσα στον φακελο.καλυτερα σε δικο σου φακελο ξεχωριστο στο d που τον ονομαζεις οπως θες εσυ
skipperas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ντάξει κάτι έφτιαξα εκεί..κάτι φακέλους στον D και δεν μου τα δείχνει έτσι πλέον! αλλά έχω σπαστεί γενικά,έχω κάτι άρχεια,τραγούδια και εικόνες σε κάτι dvd και όταν πάω να τα μεταφέρω στον D ,κολλάει και τα μισά δεν μου τα μεταφέρει καθόλου,αργεί κλπ κλπ .. δεν μπορώ να καταλάβω
pc_admin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Για 512mb ram εχουν φτιαξει στο ιντερνετ και μονταρισμενα 7 τα "tiny7" που ειναι σε 1 cd (700mb μονο) και τα εχω δοκιμασει και σε pc με 380mb ram και δουλευαν χωρις προβλημα ,μαλιστα με aero on και σε ελληνικη γλωσσα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Ειπαμε, με 512 ραμ και τα ULTIMATE να βαλεις, γυρω στα 350-400 MB ram θα σου τρωνε οταν bootάρεις (παντα με αερο και ελληνικα). Ετσι ειναι τα 7, προσαρμοστικά με τη ραμ.
poulinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ντάξει κάτι έφτιαξα εκεί..κάτι φακέλους στον D και δεν μου τα δείχνει έτσι πλέον! αλλά έχω σπαστεί γενικά,έχω κάτι άρχεια,τραγούδια και εικόνες σε κάτι dvd και όταν πάω να τα μεταφέρω στον D ,κολλάει και τα μισά δεν μου τα μεταφέρει καθόλου,αργεί κλπ κλπ .. δεν μπορώ να καταλάβω δεν νομιζω οτι εχει σχεση με οτι μετεφερες τον φακελο.
thankap1234 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ειχα ενα λαπτοπ με 512mb ram και του ειχα βαλλει την εκδοση των starter και φυσουσε τωρα τοαναβαθμησα σε home premium με aero και παλι παει καλα.αλλα αμα θες κατι αλλο προτεινω windows vista home basic . ο υπολογιστης ειχε intel celeron 1.6 ghz (2006 model) 512mb ram και ati x200 128mb
TheELF Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ειχα ενα λαπτοπ με 512mb ram και του ειχα βαλλει την εκδοση των starter και φυσουσε τωρα τοαναβαθμησα σε home premium με aero και παλι παει καλα.αλλα αμα θες κατι αλλο προτεινω windows vista home basic . ο υπολογιστης ειχε intel celeron 1.6 ghz (2006 model) 512mb ram και ati x200 128mb Άσχετα με το ότι το θέμα είναι 2χρονών,αλλά ποτέ δεν προτείνουμε Vista ποτέ πουθενά και για κανένα λόγο,1000φορές να βάλει XP.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα