Προς το περιεχόμενο

προβλημα με πρωην

speedman_26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κ αν η αδερφη που τα ρουφιανευει ολα ειναι η ιδια η κοπελα του, που εχει προβλημα διαταραχης προσωπικοτητας και τους θελει ολους για την παρτη της και να σφαζονται κιολας στην ποδια της?????

• Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Tip#1: Πηδα πριν πας για ξυλο για να εισαι ντουρος.

Tip#2: Πηδα γενικα περισσοτερο.

Σωστος ετσι και ξυλο να φαει τουλαχιστον θα εχει πηδηξει

Δημοσ.

Είχα διαβάσει και τα δύο threads απο περιέργeια... Το συμπέρασμα που είχα βγάλει απο τις αρχικές σελίδες του πρώτου thread είναι ακόμα το ίδιο. Αδελφέ κάτι πολύ κακό είχες κάνει στις προηγούμενες ζωές σου (ή αντίστοιχα κάτι πολύ κακό είχαν κάνει οι δικοί σου) για να τιμωρείσαι με τέτοιον εγκέφαλο.

Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Άλμπερτ Αϊνστάιν

Απο οτι φαίνεται δεν βγαίνεις και πολύ έξω απο το σπίτι. Χωρίς να θέλω να γίνω κακός, πιστεύω πως κάνεις πολύ καλά. Τέτοια ηλιθι.τα θα μπορούσε υπο κάποιες συνθήκες να αποτελέσει και κίνδυνο για ολόκληρη την ανθρωπότητα.

Υ.Γ. Επίσης η τύπισσα πρέπει να είναι πολυ καριό.α που εκμεταλέυεται τον συγκεκριμένο άνθρωπο τόσο καιρό.

Υ.Γ.2 Πάω στην δικιά μου τώρα γιατι γαβγίζει που κάθομαι και μαλακίζ... στο ίντερνετ αντι να κοιμάμαι μαζί της. Τα λέμε αύριο...

Δημοσ.
ρε αδερφε να σε ρωτησω

αν καταλαβα καλα

Εχεις τη κοπελα που νομιζεις οτι εχεις σχεση..

Νταλαβεριζεσαι με αυτη τη κοπελα 6 μηνες ..

την εχεις δει 1 φορα ξερεις οτι εχει 1 πρωην

κανετε συζητησεις 6 μηνες πισω απο 2 υπολογιστες εισαι 27 χρονων εχεις μιλησει με 1 ξαδερφο της 1 φορα. Αδερφε σε δουλευει και ξερεις γιατι?

611+622+711= 1944

0,1635262449528937 που εχεις πιθανοτητα να ΜΗΝ σε δουλευει

εχουμε 1944 / 0,1635262449528937 = 11888 τυχαιο ? Δε νομιζω..

Ειναι απλα μαθηματικα σε δουλευει ψιλο γαζι!! Δηλαδη 200 ατομα κανοντας χαβαλε προσπαθουμε να στο δωσουμε να το καταλαβεις γιατι οι περισσοτεροι απο εμας (αν οχι ολοι) το εχουμε παθει στο παρελθον ! η Αληθεια ειναι αυτη και δεν χαϊδευει αυτακια! wake up bro!

Κλαίω από τα γέλια.

Δημοσ.

Speedman26

Θελω να αλλαξω τον τονο μου γιατι με προβληματησαν καπως τα οσα βλεπω οτι συνεχιζεις και γραφεις.

Περα απο τον χιουμοριστικο τονο λοιπον κ διαβαζοντας το τα οσα εχεις πει καταλαβαινω οτι εχει συνδεθει ψυχολογικα αρκετα με την συγκεκριμενη κοπελα.

Αν κ το κοινο αισθημα κ οι συμβουλες που εχεις παρει απο ολους εδω λενε οτι ισως πρεπει να αναθεωρησεις την σταση σου απεναντι της παρολα αυτα ειναι λογικο μετα απο 6 μηνες επικοινωνιας με καποιον ανθρωπο να νιωθεις αρκετα κοντα.

Αν βρισκομουν στην θεση σου,θα προσπαθουσα να σκεφτω κυριως τους λογους για τους οποιους ηρθα κοντα με εναν ανθρωπο με αυτο τον συγκεκριμενο τροπο(δλδ το νετ).Απο τον τροπο γραφης σου φαινεται οτι μαλλον ''τα προβληματα'' της βαραινουν κ αγχωνουν και εσενα.Σωστα δεν λεω?

Ομως να ρωτησω κατι?κατα ποσο αληθεια ειναι δικα σου προβληματα,αληθινα δικα σου ?Αυτο το εχεις σκεφτει?Ειναι προβληματα που επηρεαζουν αμεσα την δικη σου πραγματικη ζωη η ισως σε ριχνουν ψυχολογικα επειδη πλεον εχεις ερθει κοντα της?

Αληθεια ομως.... πως ακριβως εχεις ερθει κοντα της?Φανταζομαι με τους φιλους σου βγαινεις,μιλας,τους ακους και σε ακουν και μοιραζεσται στιγμες και εμπειριες στην πραγματικη ζωη....με αυτη την κοπελα αληθεια ισχυουν αυτα?Τι γνωμη εχεις αληθεια?

Μια καλη ιδεα θα ηταν αρχικα να βαλεις καποια ορια ....μιας κ προφανως ειναι λιγο δυσκολο ξαφνικα να βγει απο τη ζωη σου μια 6μηνη επικοινωνια.Θα μπορουσες πχ να οριοθετησεις απλα πραγματα!Το ποση ωρα θα μιλησεις μαζι της,το κατα ποσο θα εισαι δεκτικος να ακουσεις για πολλοστη φορα τα ''προβληματα'' της.Αυτο θα σε βοηθουσε να αποφορτηστεις λιγο απο το αγχος σου και επισης σκεψου οτι θα σου δωσει και περισσοτερο ελευθερο χρονο να κανεις καποια αλλα πραγματα.Πχ τι σου αρεσει να κανεις?Θα μπορουσες να βγεις βολτα με εναν φιλο σου.Να κανεις αρχισεις ενα σπορ η να κανεις κατι που σε χαλαρωνει κ σε ευχαριστει.Τι λες?

Θα ηθελα ειλικρινα να ακουσω την γνωμη σου αν δεν σε πειραζει...

Δημοσ.

Speedman26 εγω θα ελεγα να μην ψαρωνεις .Δεν τρεχει μια αν την ειδες μια φορα και εχεις κολλησει.Εχεις κολλησει για τους λογους που ανεφερες.Ε και ? Δεν κολλανε οι αλλοι νομιζεις ? Δεν υπαρχουν αλλοι που τους τρεχουν οι γκομενες live ? Που πανε 100 φορες σε ενα μαγαζι μηπως τους μιλησει η σερβιτορα που τους χαμογελασε οταν σερβιρε ? :lol:Δεν υπαρχουν αλλοι/ες που ειναι δυσκολοι στις σχεσεις ?

Απλως οσο μπορεις μην χανεις τον καιρο σου.Παιζε σε πολλαπλα ταμπλο.Και απο το ιντερνετ (αν αυτο σε κανει να νιωθεις πιο ανετα, λες και εισαι ο μονος ) και απο live.:P Τουλαχιστον μεχρι την επιτευξη του στοχου (για μετα οπως νομιζεις :lol:)

Δημοσ.

ρε παιδια τσαμπα το σαλιο

αν τον ενδιεφερε θα συμμετειχε και στη συζητηση!

αδερφε speedman εισαι 27 ειμαι 28 ετσι για την πικρη αληθεια και εγω γνωριζα κοπελες μεσα απο internet (εποχη Mirc) και μαλιστα η μεγαλυτερη σχεση μου ηταν με μια κοπελιτσα που γνωρισα απο το mirc (μιλαμε για σχεση 5 χρονων οχι μαλακιες) αλλα αδερφε ειμασταν στην ιδια πολη βρισκομασταν μιλουσαμε συζητουσαμε γελουσαμε οοοοοολα τα καλα ! Δεν μπορεις να λες οτι εχεις μια σχεση 6 μηνες με μια κοπελα που τη ειδες μια φορα!

γιατι ειμαι σιγουρος οτι και με τον πρωην νταλαβεριζετε και ο "ξαδερφος" μονος ξαδερφος δεν ηταν και η κοπελα κανει τη ζωουλα της και εσυ χαλας τη ζαχαρενια σου! Ειμαστε στην ιδια ηλικια γιατι φερεσε λες και εισαι 14? Φοβασε να πλησιασεις μια κοπελα που σου αρεσει? Γιατι? δε θα βρεις τι θα της πεις? πρεπει να εχεις καποια ατακα του στυλ Bond.. james bond και σε 5 λεπτα μεσα νομιζεις οτι θα χυνετε στη αγκαλια και θα πηδηξεις κιολας? Αν νομιζεις κατι τετοιο αδερφε αναγκαστηκα θα περιμενεις το Gether.now.ψωλ. σε καμμια 50αρια χρονια μπας και κατεβασεις καμμια γκομενα απο το ιντερνετ!

Αδερφε οπως ειπαν και τα παιδια παραpανω παιζεις, γυρνας παντου (και οταν λεω γυρνας παντου δεν εννοω Twitter -> facebook -> Mirc--> msn ) και το πρωτο βημα ειναι το πιο δυσκολο αλλα και το πιο εντυπωσιακο . βλεπεις μια σου αρεσει Πας και της λες το πιο απλο πραγμα στο κοσμο!!!! Καλημερα/σπερα με λενε Ταδε και θελω να σε γνωρισω! τι πιο απλο κατανοητο και ειλικρινες. Αμα θες να κανεις το καραγιοζη του στυλ

Γεια ! αχ τι ωραιο κινητο εχω το ιδιο σου εμφανιζει καποιο προβλημα με το sms? οχι? εμενα παλι ναι! μπορω να σου στειλω ενα κενο μυνημα μπας και ξεμπλοκαρει?

Μονο και μονο για να παρεις τον αριθμο της πιστεψε θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το γνωστο "Εχω και κοτερο παμε μια βολτα?"

Και να ξερεις θελει περισσοτερα αρχ.δια το περασεις απο την μια ακρη του μπαρ στην αλλη και να μιλησεις σε μια κοπελα (λεγετε και καμακι) παρα να ριξεις στο κρεβατι σου 5 γκομενες ταυτοχρονα.

Αυτα τα ολιγα με σοβαρο υφος λογω ηλικιακης αλληλεγγυης.

Ολα τα υπολοιπα ποστ θα ειναι χιουμουριστικου περιεχομενου

Γεια.

Δημοσ.
Speedman26

Θελω να αλλαξω τον τονο μου γιατι με προβληματησαν καπως τα οσα βλεπω οτι συνεχιζεις και γραφεις.

Περα απο τον χιουμοριστικο τονο λοιπον κ διαβαζοντας το τα οσα εχεις πει καταλαβαινω οτι εχει συνδεθει ψυχολογικα αρκετα με την συγκεκριμενη κοπελα.

Αν κ το κοινο αισθημα κ οι συμβουλες που εχεις παρει απο ολους εδω λενε οτι ισως πρεπει να αναθεωρησεις την σταση σου απεναντι της παρολα αυτα ειναι λογικο μετα απο 6 μηνες επικοινωνιας με καποιον ανθρωπο να νιωθεις αρκετα κοντα.

Αν βρισκομουν στην θεση σου,θα προσπαθουσα να σκεφτω κυριως τους λογους για τους οποιους ηρθα κοντα με εναν ανθρωπο με αυτο τον συγκεκριμενο τροπο(δλδ το νετ).Απο τον τροπο γραφης σου φαινεται οτι μαλλον ''τα προβληματα'' της βαραινουν κ αγχωνουν και εσενα.Σωστα δεν λεω?

Ομως να ρωτησω κατι?κατα ποσο αληθεια ειναι δικα σου προβληματα,αληθινα δικα σου ?Αυτο το εχεις σκεφτει?Ειναι προβληματα που επηρεαζουν αμεσα την δικη σου πραγματικη ζωη η ισως σε ριχνουν ψυχολογικα επειδη πλεον εχεις ερθει κοντα της?

Αληθεια ομως.... πως ακριβως εχεις ερθει κοντα της?Φανταζομαι με τους φιλους σου βγαινεις,μιλας,τους ακους και σε ακουν και μοιραζεσται στιγμες και εμπειριες στην πραγματικη ζωη....με αυτη την κοπελα αληθεια ισχυουν αυτα?Τι γνωμη εχεις αληθεια?

Μια καλη ιδεα θα ηταν αρχικα να βαλεις καποια ορια ....μιας κ προφανως ειναι λιγο δυσκολο ξαφνικα να βγει απο τη ζωη σου μια 6μηνη επικοινωνια.Θα μπορουσες πχ να οριοθετησεις απλα πραγματα!Το ποση ωρα θα μιλησεις μαζι της,το κατα ποσο θα εισαι δεκτικος να ακουσεις για πολλοστη φορα τα ''προβληματα'' της.Αυτο θα σε βοηθουσε να αποφορτηστεις λιγο απο το αγχος σου και επισης σκεψου οτι θα σου δωσει και περισσοτερο ελευθερο χρονο να κανεις καποια αλλα πραγματα.Πχ τι σου αρεσει να κανεις?Θα μπορουσες να βγεις βολτα με εναν φιλο σου.Να κανεις αρχισεις ενα σπορ η να κανεις κατι που σε χαλαρωνει κ σε ευχαριστει.Τι λες?

Θα ηθελα ειλικρινα να ακουσω την γνωμη σου αν δεν σε πειραζει...

Είχαμε έρθει κοντά γιατί μου έλεγε όλα τα προβλήματα της περνουσαμε ωραια όταν μιλούσαμε δεν βαριόμαστάν και αυτό γινόταν επί 6 μήνες κάθε μέρα για ώρες. Μου έχεη μείνει να πω την αλήθεια αυτα που έλεγε ότι θα μου κάνει στο σεξ. Ήταν η φαντασίωση μου έψαχνα μια ζωή να βρω τέτοια γυναίκα. Αχ δεν ξέρω είμαι χάλια δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με γυναίκα αν δεν μπορώ να εχω αυτό που θέλω ποιος ο λόγος να βρω κάποια επειδή εδώ καιρό να παω με γυναίκα και να μετανιώνο για την επιλογή μου μετά. Το εχω κάνει το λάθος μια φορά είχα πάει με μια κοπέλα για να καλυψώ την ανάγκη να κάνω σεξ.

Δημοσ.

2 λέξεις:

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ.

και θα ξεφλοκάρεις να σκεφτείς σωστά και θα σου κάνει ακριβώς αυτα που σου περιέγραφε η άλλη, χωρίς το περιτύλιγμα. Για να μην καταλήξεις να βιάζεις κατσίκες στα 40.

Δημοσ.
Αχ δεν ξέρω είμαι χάλια δεν θέλω να ασχοληθώ ξανά με γυναίκα αν δεν μπορώ να εχω αυτό που θέλω ποιος ο λόγος να βρω κάποια επειδή εδώ καιρό να παω με γυναίκα και να μετανιώνο για την επιλογή μου μετά. Το εχω κάνει το λάθος μια φορά είχα πάει με μια κοπέλα για να καλυψώ την ανάγκη να κάνω σεξ.

Όπως νομίζεις. Ευτυχώς για μας υπάρχει πάντα η Jill για τις δύσκολες ώρες.

Μόνο πρόσεξε μην μας έρθεις στα τριάντα σου να μας λες για μαύρα όντα και διαόλια.

Δημοσ.
Το εχω κάνει το λάθος μια φορά είχα πάει με μια κοπέλα για να καλυψώ την ανάγκη να κάνω σεξ.

Ποπο τι έγκημα έκανες. Πηγες με κοπέλλα για να καλυψεις απλα τις σεξουαλικιες σου αναγκες ? Ετσι ωμά? τι πράματα είναι αυτα? :P

Μου θυμησες την ξενέρωτη τη Σάρλοτ απ το sex and the city.Αυτή λέει κάτι τέτοια μονο που αυτή ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ. :mad:

Σύνελθε μεγάλε...

Δημοσ.

Διαβάζω το thread σου , κλαίω και γελάω μαζί.

Όπως και να έχει σου εύχομαι όλα να πάνε καλά γιατί είσαι πολύ καλό παιδί.

Ότι στραβή και να γίνει πάντως μην σε παίρνει απο κάτω έχεις χρόνια μπροστά σου.

Σου εύχομαι επίσης η γυναίκα που στο τέλος θα είναι μαζί σου να είναι καλή όσο και εσύ και να μην σε εκμεταλλευτεί.

Καλή τύχη!

Δημοσ.

καλα σου κανει! καλα δε ντρεπεσε!?

εδω η κοπελα εχει προβληματα σοβαρα, οικογενειακα, προσωπικα! και εσυ σκεφτεσε τι θα σου εκανε στο κρεβατι ?! αλλα τι περιμενεις απο εναν ανθρωπο που διανοηθηκε να παει με μια γυναικα μονο και μονο για να ικανοποιησει τις σεξουαλικες του ορεξεις!

να χαθεις!

ξεδιαντροπε!

αντε μη φωναξω τη Λουκα να σε ξορκισει!:devil::lol:

Δημοσ.

Είμαι 99.9% σίγουρος πως ο OP είναι τρολ, πάντως το θρεντ είναι απλά ΕΠΙΚΟ!!!

Τα θερμά μου συγχαρητήρια, οδήγησες πολύ κόσμο να κάνει rage :-)

Δημοσ.

Ρε φιλε σε νησί μένεις,είναι γεμάτο τουρίστριες, μη ασχολείσαι με την vuvuzela που σε "προλογιαζει" τόσο καιρό.

Και επειδή είσαι του σπιτιού φάση και δε πολυβγαίνεις, παίξε σε άλλο chat, έχει ένα σωρό ερεθισμένα κοριτσάκια που σε περιμένουν :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...